חברים וחברות!

X Slider

New member
../images/Emo27.gifחברים וחברות!../images/Emo27.gif

מה אנחנו עושים כדי לגרום ל-Hot ו/או ל-Yes להפעיל את הערוץ החלומי:
MTV DANCE
בארצנו הקטנטונת? לפתוח עצומה? מכתב? מה? תציעו רעיונות, ואני אבצע! מבטיח! אני מוכן לישון מול משרדי הוט באוהלים עד שהם יגידו שהם יביאו את הערוץ! נסו אותי!

liramta

New member
רעיון

לשלוח ליס והוט הודעות ואימיילים מכל הפורום ולהציף אותם עד שהם יעשו משו בנידון

sevelin3

New member
זה לא יעזור, הם יגידו לך להפסיק.

הבעיה פה היא שאין ביקוש לכזה ערוץ - הם יגידו שיש לך כבר כמה ערוצי מוזיקה ושזה בהחלט מספיק. זה שאין ערוץ מיוחד לדאנס זאת כבר בעיה שלנו כי יש תוכניות עם מוזיקת דאנס בשאר הערוצים (נראה לי)

זה לדעתי רעיון טוב

כי ככה גם עושה להם שהרבה רוצה שהWWE (היאבקות) יחזור וזה עזר אבל הבעיה שהערוץ MTV DANCE פחות מוכר מ הWWE ואנחנו צריכים הרבה הרבה אנשים שישגעו אותם ושהם ישימו לנו את הערוץ

X Slider

New member
אז קדימה../images/Emo27.gif

(אני לקוח הוט, אז מי שב-יס שיעשה כמוני רק ל-יס) לקוחות HOT לחצו כאן. רישמו הודעה מתורבתת שאתם שואלים על הערוץ MTV DANCE ונתחיל לפרסם את זה שעוד אנשים יבקשו.

א ו ח נ ה

New member
רעיון מצויין! שלחתי את ההודעה הבאה:

שלום רציתי לדעת האם יש סיכוי שתוסיפו לחבילת ערוצי ה-MTV את הערוץ MTV Dance יש קהל צעיר ועצום בארץ שלא מקבל שום ערוץ שמשתייך לז'אנר הדאנס ולעומת זאת ערוצי היפ-הופ ורוק כן משודרים בבקשה היו הראשונים להרים את הכפפה ונסו להכניס את הערוץ הנ"ל בחבילת ערוצי המוזיקה שלכם אני בטוח שהמונים ישמחו בטירוף אם ערוץ כזה יתווסף. תודה!

X Slider

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נשבר ה
מהשחורה!!!!!!!!!

X Slider

New member
ברור שיש קליפים ../images/Emo122.gif

אז סתם יהיה ערוץ כזה? נו את מכירה קליפים של דאנס האוס. 2 בחורות בבקיני והדיג'י מאחורה. מי צריך יותר מזה?

למעלה