חדשות לינדזי

../images/Emo27.gifחדשות לינדזי../images/Emo37.gif

אם משהו נחמד ממכם יכול לתרגם,יישר כח
While actress and singer Lindsay Lohan may be experiencing a tough time in her personal life, her career is still peaking. In the September 2005 issue of Teen People, Lohan was named as the #2 Young Hollywood star, following after actor Ashton Kutcher. Third was actor Orlando Bloom and fourth was rival Hilary Duff. The list was compiled by reader votes and was a tough competition this year, but Lohan, who currently pulls in more than $7 million a movie, clearly deserved being at the top! Ah, but that's not all. Teen People has also offered her several nominations for the upcoming 2005 Teen Choice Awards which airs Tuesday, August 16. Lohan was nominated as Choice Hottie and Choice Movie Actress (Comedy) for her ability to make families giggle in Herbie: Fully Loaded. Not only did Teen People offer her great news, but so have the 2005 MTV Video Music Awards! The 2005 MTV Video Music Awards, which airs Sunday, August 28, is offering a nomination to Lohan for Best Pop Video for her first single off of her debut album. Rumors proved to be a huge hit, claiming the #1 spot on TRL for weeks. Congrats, Lindsay!

verobabe

New member
../images/Emo23.gifהתרגום../images/Emo23.gif

תרגמתי הכל מילה במילה הנה לכם: בזמן שהשחקנית והזמרת לינדזי לוהאן עוברת זמנים קשים בחייה האישיים, הקריירה שלה עדיין בפסגה. בספטמבר 2005 בגליון של TEEN PEOPLE לינדזי הגיעה למקום ה2 ברשימת הצעירים המבטיחים של הוליווד אחרי אשטון קוצ'ר. למקום השלישי הגיע השחקן אולרנדו בלום ולמקום הרביעי הגיעה יריבתה הילארי דאף. הרשימה נתבצעה על ידי קולות הקוראים והתחרות היתה קשה השנה,אך ללינדזי, שכיום מרוויחה יותר מ7 מליון דולר לסרט בברור מגיע להתחיל בפסגה. אבל זה לא הכל: Teen People הציע לה מספר מועמדויות לטקס הקרוב של TEEN CHOICE AWARDS 2005 [הערה שלי: הוא כבר התקיים]. אך לא רק Teen People הביאו לה חדשות טובות,אלא גם THE MTV VIDEO MUSIC AWARDS 2005 ! טקס הVMA 2005 שיתקיים ב28 לאוגוסט מציע ללוהאן מועמדות על קליפ הפופ הטוב ביותר על הסינגל הראשון שלה מתוך אלבומה הראשון! RUMORS הוכיח שהוא להיט כשטיפס למקום הראשון בTRL למשך שבועות. ברכות ואיחולים לינדזי!

ILoveYBZ

New member
כרגיל קמילה לא נותנת קרדיט

לאתר שממנו לקחת א המידע..

verobabe

New member
למה צריך קרדיט?

במה קרדיט יעזור...? חוץ מזה אף פעם לא ראיתי מישה שנותן קרדיט..

Vegetable Salad

New member
קרדיט הוא חובה ../images/Emo42.gif

או שמסתכנים בגלל הפרת זכויות יוצרים, או נניח בגלל שלהם יש בעלות על הידיעה.

Vegetable Salad

New member
כל הכבוד ללינדזי ../images/Emo42.gif

עוד מתמודדים ברשימה (מתוך ראש1) ריס ווית'רספון, נטלי פורטמן, ג'ק ג'ילנהול, ג'סיקה אלבה, סקרלט ג'והנסן וניק קנון.

verobabe

New member
מה פתאום!! איך הגעת?!

לינדזי מתמודדת על קליפ הפופ של השנה ואף אחד מהשמות שציינת לא זמר!

Vegetable Salad

New member
לא בטקס... ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

בדבר הזה שבחרו אותה אחרי אשטון קוצ'ר מקום שני...

verobabe

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

אמ... אם את רוצה כל פעם שיהיה מידע חדש לתרגם אני יתרגם תמיד... סבבה?

נופר 247

New member
תודה.....

היא צודקת אפעם לא ראיתי את ג'ניפר בבגד מזעזע באמת טעם טוב..גם ללינדזי כמובן

Vegetable Salad

New member
קלטו משו' מצחיק ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שלום לכולם, שמי הוא ג'יימס ריצ'רדסון ובגיל צעיר אובחנתי בתסמונת הנדירה מאוד, נזילת אייקיו. בנזילת אייקיו, כל כמה זמן נוזל לי האייקיו מהאוזן, הוא לא תמיד נראה אותו דבר, אבל אם לפני הנזילה דיברתי על שייקספיר, אז אחריה, אני אהיה באמצע ניתוח אישיות עמוקה של פינוקי הכלבלב. AOL הבטיחו מכל ליבם, שעל כל 3 אנשים שיעבירו את המסר הזה, הם ייתרמו לי ממאגר האייקיו שלהם, 2 נקודות אייקיו. נכון לעכשיו יש לי בערך 5000 נקודות ואני מנהל חברה מצליחה שנכון לעכשיו עולה כל יום ברווחיה בשיעור של כ 5,000,000 אחוזים, אך למרות זאת, אחרי הנזילה אני כנראה אחליף את כל המניות שלה בתמרה לקלף נדיר של יוגי הו. תעבירו את המסר הזה ל5 אנשים, ותקבלו סוכריית טופי, תעבירו ל10 אנשים ותקבלו פרארי(יד שנייה, מרופא, מציאה של ממש!) ואם תעבירו ל 20 אנשים הבנאדם שאתם הכי אוהבים יכריז על אהבתו בפניכם. אם לא תעבירו את ההודעה הזאת בכלל, ג'ק המרטש יבוא ויעשה ממכם קבב!

למעלה