חדשות-נצחון קטן

joshh

New member
../images/Emo27.gifחדשות-נצחון קטן../images/Emo37.gif

קבלתי קצת חדשות מנצגי אמי"ל, אני אספר בקצרה ויעדכן בהמשך את הפרטים המלאים. תאור המקרה: כידוע לכם אמי"ל מגישה עשרות תיקי תביעה לבית הדין לעבודה בחודש. באחד התביעות, קיים מאבטח שעדיין עובד בעבודתו והחליט להצטרף לחבריו לתביעה נגד חברת האבטחה שמעסיקה אותו. שחברת האבטחה גילו שהמאבטח תובע אותה המפקח שלו התקשר אליו ואמרו לו שהוא מושהה עד לשיחה עם מנכ"ל החברה. העובד נלחץ והתקשר לנציגי אמי"ל כדי להתייעץ ולדעת מה עליו לעשות. הנציג אמרו לו שפעם הבאה שמתקשר אליו מישהו מהחברת האבטחה שיגיד שיפנו לעו"ד שלו או לנציג אמי"ל. מנכ"ל חברת האבטחה יתקשר אל הנציג של אמי"ל כדי להבין את פשר הדבר, וגם לבכות שאמי"ל "שונאת אותו" כי הוא מקבל תיקי תביעות על ימין ועל שמאל. הנציג הסביר לו שאמי"ל לא שונאת אותו וזה לא משהו אישי אלא, אמי"ל מגישה תביעות בכל הארץ, וכל מאבטח שרוצה להגיש תביעה אמי"ל עוזרת לו וכו'... יום למחרת המפקח מתקשר למאבטח והתנצל בפניו על כך שאישהה אותו וביקש ממנו לחזור לעבודה. אז הינה לכם ניצחון קטן על חברה גדולה וידוע. אקבל עוד פרטים אני יעדכן בהמשך. שבת שלום לכולם. JOSHUA

avi1976

New member
עדכונים...

בעקבות העזרה של אמי"ל לעובדים ישנם מגעים בין מספר חברות אבטחה לאמי"ל לניהול משא ומתן לשיפור תנאי העובדים... עדכונים נוספים להתפתחויות אלה ולהתפתחויות נוספות יגיעו בהמשך!

תיתבע מהר את " מוקד לביא " - נתניה

הם ניצלו הרבה את חבר שלי ! , דרך חברת כוח אדם ! . וגם החברה של " קניון השרון " ב-נתניה ! .

למעלה