חדשות(18.10.05)

../images/Emo27.gifחדשות(18.10.05)../images/Emo37.gif

קרדיט לאתר:http://she-who-dares.com Lindsay Lohan's sophomore disc will be titled A Little More Personal, she announced on her web site. She is still working on the disc, which is to be released Nov. 22. "I've been writing songs with Butch [Walker] and it's been great," Lohan told Teen People magazine Wednesday. "Two more and I'll be done." Lohan is currently filming the video for the album's first single, "Confessions of a Broken Heart". "For the last two nights, I've been working until 2 a.m. on the video and it's been a really emotional experience," she said. Lohan directed the video about her strained relationship with her dad, Michael Lohan. He is in prison on assault charges. "It's intense -- I burn a picture of my family in it," she told Teen People. "There's also a break where it's just dialogue of my parents fighting."

Vegetable Salad

New member
ובעברית ../images/Emo42.gif

הדיסק החדש של לינדזי לוהאן יקרא קצת יותר אישי, היא הכריזה על זאת באתר שלה. היא עדיין עובדת על הדיסק, שישוחרר ב22 לנובמבר. "אני כתבתי את השירים עם בוטץ' (וולקר) וזה היה נהדר," אמרה לוהאן למגזין יום הרביעי של "PEOPLE" לנוער. "עוד שניים ואני סיימתי." לינדזי כרגע מצלמת את הקליפ לסינגל הראשון מהאלבום המדובר, וידוים של לב שבור. "בשני הלילות האחרונים, עברתי עד 2 בלילה על הקליפ וזו הייתה חוויה מאוד אמוציונלית," היא אמרה. לוהאן ערכה את הקליפ על יחסיה עם אביה, מייקל לוהאן. כרגע הוא מרצה עונש מאסר על נהיגה בשכרות. "זה מותח –שרפתי תמונה של משפחתי בקליפ," היא אמרה למגזין המדובר. "כמו כן יש הפסקה בזמן שיש דו –שיח של הוריי רבים."

נופר 247

New member
../images/Emo51.gif

לחדשות ולתרגום.. ויי...האלבום יהיה ממש אישי..אני לא חושבת שזה כלכך טוב שהיא חושפת את עצמה מבחינה אישית ואולי הכי חשובה שיש ככה לכל העולם...אבל הטעם שלה...השיר החדש מהמם ואני מקווה שיבואו עוד הרבה כאלה..היא משוררת!!! היא כותבת כל כך יפה ואני מקווה שהיא כתבה עוד שירים באלבום..

למעלה