חדשות UFC

favor

New member
../images/Emo27.gifחדשות UFC../images/Emo37.gif../images/Emo58.gif

פציעות והחלפות: UFC 85 ממשיך להטיל אימה על לוחמי ה-UFC, אנתוני הארדונק נפצע ויוחלף ע"י אדי סאנצ'ז בקרב ההביווייט נגד ניל ווין. גם ריו צ'ונאן נפצע, אותו יחליף קווין בארנס (1-4) שיערוך את הבכורה שלו ב-UFC נגד רואן קארניירו. חולקו המשכורות ללוחמי UFC 84. ארבע מתוכם קיבלו בונוס של 75,000$ (לא כולל השכר על הקרבות) רוסימר פלהרס: "הכנעת הערב" (איך לא נתנו ליושידה?!) ואנדרליי סילבה: נוק אאוט הערב" רליץ' נגד גובייה: "הקרב של הערב" והנה המשכורות של הבכירים (לא כולל את הבונוסים): 1. בי ג'יי פן: 250,000$ 2. טיטו אורטיז: 210,000$ (פי 2 מיריבו, למרות ההפסד) 3. ואנדרליי סילבה: 150,000$ 4. ליוטו מאצ'ידה: 100,000$ 5. תיירי סוקודג'ו: 80,000$ 6. טיאגו סילבה: 50,000$ הכי בולט היה שכרו של ג'ארדין, רק 10,000$ סכום שמקבל לוחם טירון בקרב מקדים. לא ברור בכלל. שמועות ששון שרק יופיע ב-UFC 87 שתיערך בעיר מגוריו במיניאפוליס, מינסוטה. שמו של ג'ו לוזון הועלה כיריב אפשרי.

favor

New member
../images/Emo41.gifעדכון אירועיי ה-UFC:../images/Emo41.gif

כל המופעים העתידיים והקרבות שנקבעו נכון לזמן זה (חלקם עדיין לא באופן רשמי), כמובן שהקארדים לא נסגרו בחלק מהם ויתכנו שינויים. ליד כל לוחם יופיע מאזן MMA ניצחונות-הפסדים-תיקו לפי הסדר הזה. המאזנים ניתנו ע"פ אתר שרדוג. UFC 85- Bedlam 7/6/2008- לונדון, אנגליה הקרבות המקדימים: הביווייט: ניל ווין (0-4) נגד אדי סאנצ'ז (1-8) וולטרווייט: ג'ס ליאודין (9-12) נגד פול טיילור (1-3-8) לייטווייט: טיאגו טבארז (1-13) נגד מאט ווימן (3-9) לייט הביווייט: לואיס קיין (1-7) נגד ג'ייסון לאמברט (7-23) וולטרווייט: קווין בארנס (1-4) נגד רואן קארניירו (6-12) מידלווייט: מרטין קאמפמן (2-15) נגד ג'ורג' ריברה (6-15) הקרבות המרכזיים: מידלווייט: מייקל ביספינג (1-15) נגד ג'ייסון דיי (5-17) וולטרווייט: מרקוס דיוויס (3-14) נגד מייק סוויק (2-11) מידלווייט: טאלס לייטס (1-12) נגד נייט מרקוורדת' (2-7-26) הביווייט: ברנדון ורה (1-8) נגד פבריסיו ורדום (1-3-10) וולטרווייט: מאט יוז (6-42) נגד טיאגו אלבס (3-14) גמר האולטימייט פייטר 7 21/6/2008- לאס וגאס, נבאדה וולטרווייט: מאט ארויו (1-3) נגד מידלווייט: רוב יונדט (1-6) נגד אלסיו סקארה (7-12) וולטרווייט: ג'וש בורקמן (5-9) נגד דאסטין האזלט (4-10) מידלווייט: מארווין איסטמן (1-7-15) נגד דרו מקפדריס (3-6) מידלווייט: דין ליסטר (5-10) נגד ג'רמי הורן (5-17-79) לייטווייט: ספנסר פישר (4-20) נגד ג'רמי סטיבנס (2-13) וולטרווייט: דייגו סאנצ'ז (2-18) נגד לואיג'י פיוראבנטי (3-12) מידלווייט: אוון טאנר (7-32) נגד קנדל גרוב (5-8) UFC 86- ג'קסון נגד גריפין 5/7/2008- לאס וגאס, נבאדה הקרבות המקדימים: לייטווייט: קול מילר (3-13) נגד ג'ורג' גורז'ל (3-12) וולטרווייט: בן סאנדרס (2-0-5) נגד ג'ארד רולינס (4-6) לייטווייט: דניס סיבר (5-11) נגד מלווין גילארד (2-7-21) לייטווייט: קורי היל (0-2) נגד ג'אסטין בוצ'ולס (2-7) הקרבות המרכזיים: לייטווייט: טייסון גריפין (1-11) נגד מרקוס אאורליו (5-16) וולטרווייט: ג'וש קושצ'ק (2-10) נגד כריס לייטל (5-15-25) לייטווייט: ג'ו סטיבנסון (8-28) נגד גלייסון טיבאו (5-15) מידלווייט: פטריק קוטה (4-12) נגד ריקרדו אלמיידה (2-9) תואר הלייט הביווייט: קווינטון ג'קסון (6-29) נגד פורסט גריפין (4-15) UFC 87- Seek and Destroy 9/8/2008- מיניאפוליס, מינסוטה וולטרווייט: ג'ורג' סוטירופולוס (2-9) נגד לייטווייט: פרנקי אדגר (1-8) נגד לייטווייט: שון שרק (1-3-32) נגד וולטרווייט: סטיב ברונו (3-11) נגד כריס ווילסון (4-13) וולטרווייט: טאמדן מקרורי (1-8) נגד לוק קומו (5-6) לייטווייט: מני גמבוריאן (2-8) נגד רוב אמרסון (6-7) הביווייט: צ'ייק קונגו (1-4-11) נגד דן אבנסן (2-10) לייטווייט: קליי גווידה (9-23) נגד מאק דנזיג (1-4-18) מידלווייט: דמיאן מאיה (0-7) נגד ג'ייסון מקדונלד (9-20) הביווייט: ברוק לסנר (1-1) נגד הית' הרינג (13-27) לייטווייט: רוג'ר הוארטה (1-1-20) נגד קני פלוריאן (3-9) תואר הוולטרווייט: ג'ורג' סיינט פייר (2-16) נגד ג'ון פיץ' (2-17) UFC 88 6/9/2008- אטלנטה, ג'ורג'יה לייט הביווייט: ג'יימס לי (3-13) נגד טים ביץ' (2-7) UFC פייט נייט 14 17/9/2008 לייטווייט: ג'וש ניר (1-6-24) נגד לייט הביווייט: יוסטון אלכסנדר (3-8) נגד אריק שייפר (2-3-9) מידלווייט: אד הרמן (6-14) נגד אלן בלצ'ר (5-12)

favor

New member
תיקון טעות

ווין נפצע, לא הארדונק. זאת אומרת שסאנצ'ז יילחם נגד הארדונק.

t-man

New member
עבודה מעולה צחי../images/Emo24.gif

אני מצגיע לבטל את UFC 85 וישר לעבור ל-UFC 86...מקולל! מעניין שטיטו קיבל פי 2-כי מדובר בבונוס למיטב הנבתי ולא חלק מחוזה..אז למה ה-UFC מצ'פרים אותו?ניסיון להשאיר אותו באירגון?

favor

New member
לא..

זה הסכום שהוא קיבל. הוא הפסיד אז הוא לא קיבל בונוס, לעומת זאת מאצ'ידה קיבל 50,000$ + סכום זהה עבור ניצחון. הסכומים האלו נובעים מתוך פופולאריות הלוחם, טיטו הוא שם גדול (הרבה בזכות הפה שלו, כנראה שהוא אסטרטג מעולה). לידל מרוויח כמעט חצי מליון דולר בלי קשר לתוצאת הקרב, לסנר הרוויח רבע מליון למרות ההפסד.

doom23

New member
סילבה אחרי ניצחון רק 150 ?

מוזר נגד צ'אק עם הפסד הרוויח 250 פלוס בונוס של 50 מעניין לסנר הוא תופעה של משכורות על הקרב הראשון שלו קיבל מיליון דולר ....(K1 HEROS) זה מה שקורה שבא בן אדם מוכר מאד להלחם ... (כמו פידור היום דורש 2 בשביל קרב) טיטו עם כל השנאה של דינה הוא מכניס כסף ... אין מה לעשות הערב הכי נמכר של UFC היה 66 צ'אק נגד טיטו .. (קראתי את זה לפני כמה זמן אבל לא נראה לי זה השתנה) שניהם פשוט מכונות כסף בגלל זה הסכומים בהתאם

talhorm

New member
תודה!

ג'רדין נשלח לבית חולים אחרי הקרב מול סילבה, אז 10,000 דולר? כנראה זה לא בחור של משא ומתן העלו את הבונוסים... רליץ' ופלהרס עשו קופה טובה בבכורה שלהם בUFC

favor

New member
הנה מה שמפריע לי ב-UFC כיום

הפוסטר שיצא ל-UFC 87. ממש אין לי בעיה איתו, חביב לאללה.. רק שה-UFC זורקים לפח את האוצר שלהם ומאבדים את העקרונות בגלל כסף. זה נכון שלסנר הוא שם חם, הוא מכניס הרבה כסף והקרבות שלו הרבה יותר פופולאריים.. אבל (יותר נכון אאאאאאבל), הם צריכים לזכור שקודם כל הם פוגעים באוהדי ה-MMA, כי עם כל הכבוד הקרבות של לסנר פופולאריים הרבה יותר בקרב חובבי הפרו רסלינג. ואן הם מוכרים מוצר לחובבי ה-MMA קודם. האירוע הזה ממש לא "לסנר נגד הרינג" ורק אח"כ.. אהה כן, כמעט שכחנו "פלוס אליפות הוולטרווייט בין GSP נגד פיץ'". אותי זה קצת מכעיס ואני חושב שכמוני חושבים רוב אוהדי ה-MMA.. וחבל. לפחות שיכריזו על הקרבות במידה שווה.

talhorm

New member
פיטש נגד GSP >>> לסנר נגד הרינג

בגודל, חשיבות, הכל... וGSP דווקא מוכר PPV'S לא קטן. באמת מרגיז

HendrixLostSon

New member
אני לא כזה נגד...

GSP מכר מספיק PPV'S בעבר, כולה לפני חודשיים-שלושה הוא מכר אחד, ה-UFC לא יכולים להשתמש באותם 4 שמות שיש להם כל השנה. לסנר הרינג זה לא קרב רע...אני מאמין שנראה סיבוב וחצי של סטריקים יפים. לעומת זאת GSP פיצ' לא מחזיק אותי ער בלילה... אני דיי מרוצה מהפוסטר.. במיוחד בתור שונא GSP... ***מאט סרה אגדה!***

favor

New member
בוא אני אגיד לך בדיוק מה זה לסנר נגד הרינג

נטו MMA. לוחם היאבקות בידורית לשעבר עם יכולות היאבקות חובבנית שמאזנו ב-MMA נצחון והפסד נגד לוחם MMA משקל כבד ברמה בינונית עם מאזן UFC של 2-2. השורה האחרונה שלך אומרת הכל ומסבירה למה את מעדיף את זה על פניי פיץ'-GSP. שלא תבין אותי לא נכון, גם אני מאוד מצפה ללסנר-הרינג, אבל כקרב לגיטימי בקארד עליון מינוס, לא כקרב העשור שבטח עוד מעט יעשו ממנו אחד כזה.

favor

New member
עוד קצת חדשות (../images/Emo58.gifTUF)

תיירי סוקודג'ו קורא תיגר על שוגן: "אני רצה להילחם בבחור הזה, אני מנסה להילחם בו מאז שנלחמתי בפרייד הוא השתפן ממני" סוקודג'ו מוסיף "הם בקשו ממני קודם כל להילחם נגד סייבורג אבל אני רציתי להילחם נגדו, אבל עכשיו הוא ב-UFC" שוגן בתגובה "הם יכולים לשים אותי מול מי שהם רוצים ואני אשמח, אני לא מתכוון לתת לבחור הזה תשומת לב" (מעניין. אבל קודם כל הם חייבים לנו לידל-שוגן) טיטו אורטיז משלים עם עזיבתו. מי שציפה שהוא יישאר, טיטו אורטיז עוזב את ה-UFC. גם קארו פאריסיאן יילחם ב-UFC 87 ועבורו הקרב הוא: "do or die". יריבו עדיין לא הוכרז. נייט דיאז יילחם בג'וש ניר ב-UFN 14. עוד קרב הוכרז לגמר האולטימייט פייטר 7: מאט ארויו (בוגר TUF 5) יילחם במאט בראון, מודח רבע גמר TUF 7. גם מפגש בין דנטה ריברה לבין מאט רידל צפוי להתקיים. ועוד משהו שלא קשור: בובי לאשלי יעשה את הבכורה שלו ב-MMA בארגון ה-AFL. בארגון נלחמים בין היתר לוחמי UFC לשעבר כמו: דן כריסטיסון, דיאגו סרייבה, ג'וניור אסונסאו ואחד מטובי לוחמיי הפייטרווייט בעולם, רפאל אסונסאו. יריבו עדיין לא הוכרז.

talhorm

New member
תיקון קטן, ../images/Emo58.gif מהTUF7

מאט ארויו בוגר TUF6 נלחם בTEAM SERRA

למעלה