חדשות UFC

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
../images/Emo27.gifחדשות UFC../images/Emo37.gif

פרנקלין בדרך ללייט הביווייט? mmaweekly מדווח שפרנקלין ומאמנו בוחנים אפשרות שפרנקלין יחזור ללייט הביווייט, שם הוא החל את הקריירה עד שנת 2004 כשהחליט לרדת למידלווייט. הסיבה היא ברורה, פרנקלין הוא הלוחם מס' 2 במחלקה, אך ספק אם הוא יקבל צ'אנס שלישי להילחם בסילבה ולכן גם לפרנקלין לא נשארו הרבה אתגרים במחלקה. לפרנקלין יש הפסד יחיד בלייט הביווייט וזה לבלתי מנוצח, ליוטו מאצ'ידה. כריס ליבן נעצר בעקבות נהיגה תחת השפעת אלכוהול. הילד הרע של ה-UFC נעצר אתמול באורגון ולא ברור כיצד זה ישפיע על הקרב הבא שלו שצפוי להתקיים ב-7 ביוני בלונדון. פול קלי וג'ונתן גולט יילחמו ב-UFC 85. השניים הסכימו להילחם אחד מול השני ובכך סגרו את הקארד הגדול ביותר מאז UFC 2 כשיתייקמו 13 קרבות באירוע. פול קלי הוא הלוחם הבריטי הבלתי מנוצח שזכה לתשואות רבות בעקבות קרב הבכורה שלו ב-UFC 80 שם ניצח את פול טיילור. גולט, גם הוא ניצח באופן מרשים את הירונאקה ב-UFC 83. מאט ארויו יחזור להילחם בגמר האולטימייט פייטר 7 שייערך ב-21 ליוני. כזכור הלוחם השתתף בעונה השישית לתכנית ואף הגיע לחצי גמר, אך בעקבות פציעה נאלץ לפרוש. הוא חזר כדי להילחם באירוע הגמר ושם פגש את קולוצ'י כשניצח בארמבאר וזכה ב-"הכנעה של הערב" ובבונוס כספי. יריבו עדיין לא נקבע. אגב, לאירוע ב-UFC 85 יקראו: Bedlam. זאת לאחר שבגלגול ראשון נקרא: "לידל נגד אבנס", אך בעקבות הפציעה של לידל ככל הנראה לא כ"כ כדאי לקרוא לאירוע ע"פ שמות לוחמי המיין אבנט.

../images/Emo45.gifתודה על החדשות.

אני חושב שפרנקלין, אחרי שפגש את כל אנשי הצמרת ב-MW, צריך לעבור ל-LHW וללכת על אתגרים חדשים, לוחם מצוין עם הרבה פוטנציאל שהוא עוד יכול לממש. לגבי ליבן - אין תגובה. קלי VS גולט נשמע לי מצוין, אהבתי מאוד את 2 הקרבות המדוברים ואני מאמין שיהיה קרב טוב מ-2 הצדדים. גם ארויו הוא לוחם עם פוטנציאל אדיר, הייתי נותן לו להילחם מול מאק דנזיג רק כדי לבדוק אם הציעה מנעה ממנו להיות האולטימייט פייטר של עונה 6. הרבה פעמים כשקראו לאירוע בשם לוחמי המיין איבנט קרתה איזו פאשלה, כך שההחלטה הגיונית. BTW, מה פירוש המושג Bedlam?

favor

New member
Bedlam=תוהו ובוהו

דנזיג החליט לרדת משקל אחרי גמר ה-TUF.

talhorm

New member
אחלה ../images/Emo45.gif

עוד קרב מעולה נוסף לקארד של UFC85, בא לי פשוט לראות את כל הקארד! אני מאוד מקווה שזה לא יפגע בקרב של ליבן מול ביספינג זה הקרב שאני הכי מצפה לו באירוע הזה, יותר מארווין-ראשד, וורה-וורדום ומאט יוז-אלבז. פרנקלין בLHW זה סבבה, אני רוצה לראות רימאצ' שלו עם מ'צידה, אבל מצד שני אני לא רוצה לראות את מחלקת הMW נחלשת, ופרנקלין עוזב את הMW = התחלשות משמעותית. אז לא יודע... שיעשה מה שטוב לו
שם אבסורדי לUFC85 מובן למה הם בחרו אותו עם כל הפציעות האלה והתוהו ובוהו הזה

talhorm

New member
נצל"ש עוד טיפה חדשות

דרו פיקט נפצע, הקרב שלו מול ג'ייק שילדס שוב נדחה, פעם שעברה זה היה פציעה של שילדס בגב, עכשיו של פיקט, ואחד הקרבות המצופים ביותר בהיסטוריה של ELITE XC על חגורת הWW של האירגון שהיה אמור להערך ב14 ביוני נדחה שוב. כריס ווילסון (13-4) חוזר לאוקטוגן, הבחור שהרשים מאוד בקרב האחרון שלו מול ג'ון פיטש ולקח אותו לשלושה סיבובים שקולים, חוזר לUFC86 והוא ילחם מול סטיב בונו (11-3). וניק דיאז רוצה להלחם הרבה השנה כנראה, הLW של ELITE XC חתם על קרב בDREAM 3 מול אינוה קטיוסה (16-5-3).

t-man

New member
עבודה מעולה צחי../images/Emo24.gif

פרנקלין בלייט הביוויט יכול להיות מעניין כי כמות הסטרייקרים בדוויז'יה גדולה שבדיוק מתאימה לסגנון...אני חוב שזה הצעד הטוב ביותר שפרנקלין יכול לעשות. חבל עם ליבן יקלקל את המומנטום שהיה לו לאחרונה-אחד המתחרים המעניינים לטעמי.

t-man

New member
תמונת המעצר של ליבן

חיכיתי לה והיא הגיעה...

talhorm

New member
baroni is not so bad ass anymore ../images/Emo3.gif

אגב יש לו קרב פצצות מול ג'ואי וייהסניור באירוע הבא של ELITE XC! KO

talhorm

New member
עוד נצל"ש ../images/Emo58.gif מSHOOTO מהיום ביפן

הפתעה די גדולה, היוטו "מאך" סקוראי הפסיד לדיווד בראון בגיליוטינה בסיבוב הראשון ההפסד האחרון שהיה לסקוראי היה לטקנורי גומי בפרייד בדצמבר 2005, מאז הוא ניצח 5 פעמיים ברצף כולל ניצחון בKO על יריב שהרבה פה מכירים, מאק דנזיג
שאפו לדיווד בראון.

favor

New member
הפתעה עוד יותר גדולה

היתה שטאקשי אינואי, אחד מלוחמי הפייטרווייט הטובים בעולם (אני דרגתי אותו לפני האירוע 3 אחרי פייבר וקיד יאמאמוטו) הפסיד ללוחם בינוני ולא מוכר כמו טרנל יאנג. הבעיה שהמשקלים האלו כנראה לא מעניינים את העולם המערבי אבל ביפן זה בהחלט נחשב להפתעה גדולה יותר. ולגביי ההפסד של סקוראי (אגב, זה מאצ'), המאזן של בארון (15-2) מעיד על הלוחם שנלחם בכל מקום אפשרי כמעט בעולם. אבל עדיין, בדרים 4 אמור מאצ' היאטו להילחם על תואר הוולטרווייט הראשון של הארגון, ואם הוא מגיע אחרי הפסד כזה צורב מאוד זה אומר משהו עליו ועל הארגון. ולא סתם הפסד, בחניקת גיליוטינה.. אני מת לראות את זה. והנה כל התוצאות: http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?search=yes&EventID=7263

talhorm

New member
../images/Emo45.gif

טאקשי אינואי דורג עד לא מזמן כלוחם מספר 1 בעולם בפייטרוויט בעולם, למרות שלא הסכמתי עם זה כי אני חושב שפייבר הכי טוב בלי שום צל של ספק. גם רומינה סאטו הפסיד... SHOOTO מביאה לעולם הרבה לוחמים מוכשרים...

favor

New member
נראה לי שזה המקום שהביא

את טובי לוחמי המשקל קל בעולם. אאוקי, גומי, יאמאמוטו, קוואג'ירי.. בעצם כל יפני שמדורג גבוה. ולא חסר בכלל. ה-UFC טועים שהם בוחרים לא להביא יפנים כי הם פשוט נפלאים.

למעלה