חרישת השבוע

Mayuchkita

New member
../images/Emo27.gifחרישת השבוע../images/Emo37.gif

וואו באמת מזמן לא עשינו .. שיר השבוע: הופעת השבוע: וידאו השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: איך עבר השבוע ? ועוד כמה דברים .. שתענו עליהם אם בא לכם. השיר שאני לא יכול לשמוע יותר : פאדיחת השבוע : הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע : הדבר הכי גרוע שקרה לי השבוע :

Im Invisible

New member
עונה! ../images/Emo3.gif

שיר השבוע: הופעת השבוע: וידאו השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: אהמ-THERE....
איך עבר השבוע ? סבבה,נחמד כזה. ועוד כמה דברים .. שתענו עליהם אם בא לכם. השיר שאני לא יכול לשמוע יותר : Come to me! חרשתי עליו,חח. פאדיחת השבוע : אחותי מדברת עם המחשב.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע : אהמ,יצאתי לטיול עם חברות. הדבר הכי גרוע שקרה לי השבוע : כאב ראש,אתמול-איך אני אשרוד את הצום בלי מים?

Im Invisible

New member
אופס,פיספסתי! ../images/Emo2.gif

שיר השבוע: אהמ...בחירה קשה-אבל אבחר בPINK-UR HANDS+U הופעת השבוע: לאדעת. וידאו השבוע: מממממממממממממממממ.....פוקימון.
סרט השבוע: אהמ,מלחמת האופל-2,עם קייט בקינסייל! ואהמ,השטן לובשת פראדה-מתכננת עליו. |מואהאהאה|

עונה ../images/Emo13.gif

זה לא התפקיד של לינה בדרך כלל?
שיר השבוע: השיר של אריק (לא זוכרת את שם המשפחה שלו)- "מה עוד ביקשת", אני לא יודעת אם זה השיר או יותר העיבוד המצמרר
הופעת השבוע: מממ לא ראיתי הופעות וידאו השבוע: אני אגיד לכם אחרי יום כיפור
סרט השבוע: ראיתי את "שודדי הקאריביים" בדיוידי
תמונת השבוע:
איך עבר השבוע ? לא רע... סיימתי המון דברים שקשורים ללימודים ולסטאז' והיה ממש כיף
ועוד כמה דברים .. שתענו עליהם אם בא לכם. השיר שאני לא יכול לשמוע יותר : "לאב ג'נריישן" אאאאאאאא
פאדיחת השבוע : לשבת על שפת הים ואז לקום כשהחלק התחתון של הבגד ים מלא חול
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע : סיימתי המון עבודות הדבר הכי גרוע שקרה לי השבוע : זה לא ממש קשור אליי, אז אני לא יכולה לדבר על זה (סודיות טיפולית שכזאת)

AC LoVeR

New member
עונה../images/Emo132.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע: את מוכרת לי מפעם...
הופעת השבוע: אין לי מושג
וידאו השבוע::S
סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע
תמונת השבוע: כאן
איך עבר השבוע ? היה סבבה.. קצת עמוס.. ועוד כמה דברים ..
השיר שאני לא יכול לשמוע יותר :השיר ההוא של שאקירה
פאדיחת השבוע : חח לא דעת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע : קיבלתי 100 בבוחן באנגלית
הדבר הכי גרוע שקרה לי השבוע : המורה לאנגלית חירפנה אותי

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע:אהוב יקר-בביצועה של מורן אהרוני
הופעת השבוע: עברי לידר בפסטיבל תקשורת, דימונה[יאי, יש אצלנו משהו!
] היה גדול, עצום, ענק , וכל תיאור נוסף אפשרי... אה, וגם הופעה של דניאל סלומון שהייתה ממש מרהיבה
וידאו השבוע:לא ראיתי
סרט השבוע:קולד מאונטן, לא מאמינה שלא ראיתי אותו עד היום... תמונת השבוע:הוהו, אני עצלנית מידיי
איך עבר השבוע ?בהרבה שיעולים וטישיו
השיר שאני לא יכול לשמוע יותר: חום יולי אוגוסט, בביצועם של סינרגיה- גם עליו דיי חרשתי עד כלות נשמתי... פאדיחת השבוע: בהופעה של עברי החזקתי שעה למישהו את היד, במחשבה שמדובר בחבר שלי...אתם מתארים לעצמכם כבר מה קרה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע : הכרתי מישהו מאד מיוחד שהשפיע על חיי
הדבר הכי גרוע שקרה לי השבוע : ידיד שלי היה על סף שגעון... צום קל

למעלה