ח ד ש ו ת

shakira5

New member
../images/Emo27.gifח ד ש ו ת../images/Emo37.gif

טובב....אז חפרתי,חפרתי,ועוד קצת חפרתי באינטרנט,והצלחתי למצוא מעט חדשות
אז הנה המציאות
ראיון עם ההורים של שאקירה [את הכתבה הבאה תרגמתי מאנגלית לעברית] -וויליאם מבאראק,אבא של שאקירה כתב ספר על חייה.הספר צפוי להשתחרר בספטמבר- החיים של שאקירה,כפי שנכתב על-ידי אביה,וכולל הקדמה הנכתבה על-ידי הסופר הקולומביאני גבריאל גרסיה מארקס עומד לצאת ב-2008. את החדשות הודיע אביה של הזמרת הקולומביאנית בראיון ברדיו עם ג'אביאר סריאני [
] ב-קלאסיק FM 92.3 במיאמי. הגילוי הזה היה רק חלק מתוך שעה וחצי של זכרונות שסיפרו אדון מבאראק ואשתו נידיה על הכוכבת הקולומביאנית. הראיון נעשה בצורה אינטימית וגלויה על שאקירה;אבל עם האהבה והאכפתויות שרק הורים יכולים להראות. אוקיי,זו הייתה הכתבה ,או לפחות החלק המרכזי בה.מה דעתכם
גם אתם תרוצו לרכוש את הספר אם הגיעו לחנויות,ותתעניינו בקורותיה של שאקי
הבושם של שאקירה שאקירה עומדת להוציא בושם חדש בשם amulet [קמע]. תמונה שלו
זהו בינתיים עד לפעם באה שיהיו קצת חדשות.

pringles1

New member
חח נראה לי הבושם יהיה מסריח...........

ומעניין אם בכלל יתרגמו את הספר לעברית, לא נראה לי...

shakira5

New member
חחח למהמסריח../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שהוא יתורגם לעברית,אבל מקסימום אפשר לקנות את הגירסה הספרדית שלו,למרות שאני כמעט בטוחה שהוא יתורגם לאנגלית שזה כבר בסדר....עם זה עוד אפשר להסתדר...
למרות שגם הספרדית יהיה בסדר וגם אפשר שכל פעם מישהו אחר בפורום יעלה תרגום לקטעים שהוא אהב בספר למען הגולשים שפחות מסתדרים עם השפה
זה יכול להיות נחמד ולהכניס קצת עניין לפורום...חח...

טוב לשמוע../images/Emo70.gif

טוב לשמוע קצת חדשות מבית שאקירה
יפהה...אבל רגע זה אומר שזה יוצא בחודשים הקרובים לא?הרי 2008 אוטוטו נגמרת[עוד חודשיים וקצת]יש מצב שהתכוונת ל2009? בושם של שאקירה?!איזה ליגה!!!אני מתה כבר לקנות ולהריח
נראה לכם הוא יגיע לארץ?אה והנה עוד כתבה בנושא-הפעם בעברית סוף שבוע נעים:]

shakira5

New member
אכן טוב לשמוע../images/Emo70.gif

כן ז אכן יצא בחודשים הקרובים ולפי הידיעות זה בכלל היה אמור לצאת בספטמבר 2008 כפי שרשמתי לכם.אני לא יודעת למה העיכוב,ויכול להיות שהספר אומנם התשחרר כבר,אך רק בספרדית.אני באמת לא יודעת הכל השערות...
לגבי הבושם של שאקירה אני מאמינה שהוא יגיע לארץ.המון אומנים הוציאו כבר בושם לפניה ובטח יוציאו גם אחריה,וכל הבשמים [או לפחות ברובם] הגיעו לארץ,לכן אין שום סיבה שהבושם של שאקירה לא יגיע.ובנוסף,היה רשום בכתבה שצירפת שהחברה המשיקה את הבושם מפיצה את מוצריה ביותר מ-150 מדינות,מה שעוד יותר מגדיל את הסיכויים שהבושם ינחת גם אצלינו

למעלה