יאלה שאלון

אושRתי

New member
../images/Emo27.gifיאלה שאלון../images/Emo27.gif

והפעם בנושא כינויים (אפשר גם על הכינוים שבחרתם בסקנד לייף עצמה).
הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?
כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?
לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?
אוהבים את הכינוי שלכם ?
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?
מה הכינוי במסנג'ר ?
כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?
ובמסנג'ר ?
מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?
והכי מוזר שהיה לכם ?
והכי מכוער ?
ודפוק ?
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?
הכי מקורי ?
הכי מכוער\לא מקורי ?
תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?
יש לכם עוד שמות בתפוז ?
זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?
קרדיט לפורום סקרים ושאלונים

Nadav Algrably

New member
עונה!

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי זה... השם שלי? חחח... יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? כן... זה מעיד על כך שקוראים לי נדב אלגרבלי רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא ממש כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 0 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? מי זוכר? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? You have one life למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? טל המוזרה למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? "תפוז אנשים מודיע" :p אוהבים את הכינוי שלכם ? "תפוז אנשים מודיע" מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? בתפוז? הכל משעמם פה... :s מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מחליף כל פעם שאני מתחבר [פעם בשנה] מה הכינוי במסנג'ר ? "חתול על חתלתולה" כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? מיליונים ובמסנג'ר ? קצת יותר... מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? "חתול על חתלתולה" והכי מוזר שהיה לכם ? "גמאני בלוקר מסריח" והכי מכוער ? ... ודפוק ? ... מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? חתול על סמים [חבר שלי] הכי מקורי ? חתול על סמים הכי מכוער\לא מקורי ? N~e~+~@~l~!~e תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? מספיק... :p יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא ממש זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? כן.

עונה.

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? ככה +_+ יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? כע. אמילי
. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 0. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? כתוב בכרטיסישי. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לי
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לאדעת. למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לאושרת
סתם.
אוהבים את הכינוי שלכם ? כע. מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מי זוכר. יש פה הרבה כינויים מוזרים. מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? כרגע אין לי אייסיקיו. מה הכינוי במסנג'ר ? Tal The Strange כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? לאזוכרת. ובמסנג'ר ? מלא. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? Tal The Strange
והכי מוזר שהיה לכם ? Angel Of Death והכי מכוער ? למה לי לשים כינוי מכוער? P= ודפוק ? למה לי לשים כינוי דפוק? P= מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? סנופקין [ מה. לדעתי זה יפה:] ] הכי מקורי ? וירוס
הכי מכוער\לא מקורי ? אלה ששמים את השם שלהם בכינוי. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 2. יש לכם עוד שמות בתפוז ? כרגע לא. זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא.

אושRתי

New member
עונה

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?כי זה השם שלי יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?הרבה
לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?ב2004 אם אני לא טועה. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?לאף אחד
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?לטל המוזרה
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?להנהלת הפורומים
אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?היו הרבה מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?אין לי איסיקיו מה הכינוי במסנג'ר ?כמו הניק בתפוז כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?מי סופר ובמסנג'ר ?מי סופר מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? היו כמה והכי מוזר שהיה לכם ?לא היה והכי מכוער ?- ודפוק ? - מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?- הכי מקורי ?- הכי מכוער\לא מקורי ?- תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?לא זוכרת יש לכם עוד שמות בתפוז ?כן זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז לא

למעלה