יום כיפור מאוחר

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif יום כיפור מאוחר ../images/Emo37.gif

את האמת, רציתי לעשות את זה כבר ביום כיפור כשלכולם יש מין הרגשה של סליחות והתחלות חדשות. זה אולי נשמע בולשיט אבל תכלס - תודו שזה ככה. בכל מקרה, לא פתחתי את השרשור הזה אבל עכשיו אחרי עוד כמה פניות אישיות אלי החלתי שהגיע הזמן. בזמן האחרון כמה אנשים מהפורום פונים אלי בטענה ש"הפורום זה לא מה שהוא היה", שכבר לא כיף להם להיכנס לפה, שמוציאים להם כאן את החשק להיכנס בכלל, התגובות פה של אנשים או לפעמים החוסר תגובות של אנשים פשוט מבאסות וגורמות להם להיכנס לכאן פחות ופחות. שיש מין הרגשה של מתח באויר בין אנשים פה שהורסת את הכיף שבלהיכנס לדבר עם עוד אנשים שאוהבים את אותו הדבר כמוהו. אז החלטתי שאם מתחיל פה שינוי - הוא יתחיל ממני! כי אני בתור מנהלת די לוקחת את העניינים האלה אישית. וכמו שאנילוקחת אישית ומאושרת מכל בן אדם חדש שנכנס אלינו לפורום, אני גם לוקחת אישית את התלונות ששמעתי עד עכשיו. אז במקום לתלות את כל הדברים היפים האלה ששמעתי באויר, אני מציעה שנעשה עם עצמנו משהו. אז אני יודעת שלפעמים אני קשה, ולפעמים אני צינית (רוב הזמן) ולפעמים אני אולי אפילו מתנשאת כמו שהבנתי שחלקכם חושבים. אני מצטערת על זה, לפעמים זה לא בשליטתי ובגלל זה אני אשמח אם תגידו לי כשאני עושה משהו שמפריע לכם. יש לי איסיקיו, יש לי מסנג'ר וגם יש את התיבה האישית ככה שתמיד אפשר לתפוס אותי איפשהו.הכוונה שלי היא תמיד רק לטוב. תאמינו לי שאני משקיעה את כל כולי בפורום הזה. כל מה שאני מוצאת שיכול לעניין אותכם ולעדכן אותכם, או סתם להעלות לכם חיוך על השפתיים אני שמה פה. אני רוצה להגיד לכם שוב, כי אני יודעת שאמרתי א תזה כבר כמה פעמים שאני פתוחה לכל בקשה/שאלה/בעיה או סתם כשבא לכם לשפוך את הלב לקבל עצה (יש כבר כמה שאני מקווה שהעצות שלי עזרו להם). לא יזיק לנו לפרגן לאחרים- כאלה שמעלים תמונות, הורדות ,שאלונים או גם אלה שמשקיעים כל שבוע מחדש בפינה השבועית שלהם שלפעמים אנחנו לוקחים כמובן מעליו, אני בטוחה שהם ירגישו עם עצמם טוב כשהם יראו שאומרים תודה מדי פעם, כשמגיבים, כשתייחסים. אני בטוחה שזה נותן להם כל כך הרבה מוטיבציה בשביל הפעם הבאה שהם יעשו והם יעשות את זה בכיף ולא בכוח ובאי רצון כי אם המצב הוא ככה, גם התוצאה תהיה בהתאם. אז כל אלה שבאו והתלוננו אצלי, זה הזמן להראות נוכחות ולהגיד מה מציק לכם, כי אם אנחנו רוצים ליצור פורום טוב יותר זה מתחיל בנו, בכל אחד ואחד מאיתנו. אני ממש רצינית בכל הקשור לעניין הזה אז אני אהיה שמחה אם תגיבו גם אתם ברצינות ותפרקו את כל מה שיש לכם על הלב. צפו לעוד הערות כי אני תמיד שוכחת כמה דברים.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif וואו, שחר!

ממש הרשמת אותי. אני באמת רוצה להגיד לך שאת אחלה מנהלת, את לא סתם כחולה פה. אכפת לך מהפורום ומהבנות פה, ואני ממש אוהבת ומעריכה את זה
. אז באמת תודה
! לי אישית אין יותר מדי טענות, לא משהו שמפריע לי באופן אישי. הדבר היחיד שחשוב לי להגיד זה שאני מצטערת. מצטערת שאני בקושי מגיבה, שלקחתי חופש מהפינות שלי, שאני לא בקשר עם הבנות שכאן... אני באמת מצטערת. יש לי בעיה כלשהי והיא גוזלת ממני הרבה זמן לאחרונה. אז באמת סליחה, עוד מעט הכל יחזור להיות כרגיל אני מקווה [ואלה במיוחד, אני ממש מצטערת על ההברזות הקבועות מהמסן... זה כ"כ לא אישי או בכוונה או בגלל שאני שונאת אותך או כל דבר בסגנון, באמת!]. ודבר אחרון, שתדעו שהפורום הזה הוא כמו משפחה בשבילי. אל תתנו לריבים להרוס אותו כי סתם חבל. נאמ, אוהבת אתכן
ונתראה מחר [היום] במפגש

שחר.... ../images/Emo80.gif

את חמודה!
חחחחח ואני חושבת כמוך.... השינוי מתחיל בכולנו!
ואמממ כמו שאומרים: קראתי והפנמתי!

shkedia

New member
רואים שאכפת לך מהפורום

אני חדשה אז.. את האמת לא שמתי לב לאוירה שתיארת

Love Bem

New member
שחר כול הכבוד=]]

זה היה ברור שתחתבי את זה ואת צודקת.. (למרות שלא הבנתי חצי) גם אני רוצה לבקש סליחה מכול הפורום על זה שבאתי לפה בשקרים ואני כבר לא שקרתי מלאה זמן...חח.... אני רוצה לבקש סליחה מאלה שאני כול הזמן משגעת אותה ואתם נירא לי צריכים לבקש סליחה משחר וגם אני רוצה לבקש סליחה משחר...=] ואני רוצה לבקש סליחה מכול הפורום וזהו כועב לי הידים למרות שלא כתבתי קמעט כלום!=]

sap sapir

New member
ואיי עשית לי צמרמורת..

את באמת צודקת שיש ילדים שרושמים הודעות ולא תמיד מתייחסים אליהם זה קרה גם לי (לא בפורום הזה) אז אני יודעת איך הם מרגישים. לי אין שום בעיה או בקשה או שאלה או כלום כיף לי מאוד בפורום הזה ואני מקווה שימשיך להיות לי כיף
כל הכבוד לך שאת באמת מתייחסת לדברים ברצינות את אחלה מהנהלת!! ותודה לך ולכל הפורום המקסים הזה

moran1991

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד !! לקחת אחריות ויוזמה ורואים שאכפת לך מהפורום !! אני מצטערת אם עשיתי משהו רע בקשר לפורום =\

just jenny

New member
שחר כל הכבוד!

אני באמת מסכימה איתך
. ובאמת רואים שאכפת לך מאיתנו, ולא כל מנהל היה מתנהג ככה
בהזדמנות הזאת אני רוצה גם להתנצל בפני כל הפורום, אם פגעתי במישהו, או עשיתי רע או כל דבר אחר, אני מתנצלת! ובאמת אנשים, בואו לא נהרוס ת'פורום, כי כמו שענבל אמרה הפורום זה כמו משפחה, ואני באמת מרגישה ככה, היום במפגש היה כל כך כיף, וכולם כל כך העלו לי ת'מצב רוח, ועשו לי טוב. אז באמת בואו נשמור כולנו על הפורום הקטן שלנו, כי אני בטוחה שהוא לא פחות חשוב לכם מלי. אוהבת את כולם
. ג'ני><

bar jones

New member
פשוט תקראו...

טוב, אז צ'חר- אנינ ממש מודה לך על השרשור שפתחת ואת מנהלת מדהימה! באמת! וכמו שכולן אמרו, אנחנו באמת כמו משפחה,אז פליז... שלא יהיה מצב שבנות שונאות אחת את השנייה, כי הפורום שלהנו מדהים, ואף אחת לא רוצה לראות אותו מתפרק... אז אם אני פגעתי במישהי- ובטוח שכן- אני הכי מצטערת בעולם, שתפנה אליי בכל דרך שהיא - מסנג'ר ואייסי ותיבה אישית ואני אתנצל בפניה אישית.. אני חושבת שכולן כאן באמת מיוחדות בכל אחת יש משו.. אז השינוי צריך להיות כקבוצה- שכל אחת לא תסתכל על עצמה, אלא עלינו.. כי יש כאן המון חברויות אמיתיות! אז בנות, אל תחשבו איך פגענו ומה זאתי ומה זאתי ובטח שלא צריך להסית.. מה שלשמחתי לא היה כאן! אז תמיד יש את הבנות שאיתן יש יותר כימיה, לגיטימי, אבל עם יש בעיה עם מישהי ספציפית, לנסות לפתור.. וחוץ מזה, הגיע הזמן לפרגן- בנות מקיעות המון בפינות שלהן ובתמונות והכל ואין צורך שלמשל אלה תצטרך לבקש שנודה לה- זה הא"ב של הםוטרום צריך להיות- אז בבקשה ללמוד להעריך, יותר נכון להראות הערכה, כי זה שאתן מעריכות אני בטוחה.. חחח זהו לעכשיו... *כב אמרתי כמה שאני אוהבת אתכן?!*

יא,שחר!

ממש ריגשת אותי עכשיו. באמת רואים כמה שאכפת לך מאיתנו ומהפורום הזה וכמה שאת משקיעה בנו. אז קודם כל - תודה!
את באמת מנהלת מדהימה כמו שהמון בנות כבר אמרו, וממש כיף לדעת כמה את משקיעה בנו! גם אני מרגישה שהפורום הוא כמו בית שני שלי. אני אוהבת כל אחת ואחת מכן,ובאמת סליחה אם אי פעם פגעתי באחת מכן[או בך,ג'וני]. באמת שזו לא הייתה כוונתי. אתמול במפגש ממש התרשמתי מכמה שאנחנו מאוחדות וכמה שאתן עושות לי טוב על הלב ומעלות ת'מצב רוח. אני אוהבת אותכן,ואת הפורום המדהים שלנו!

danirit1

New member
שחר!

צפו לעוד הערות כי אני תמיד שוכחת כמה דברים. - חח זה היה מצחיק אני מסכימה איתך במה שכתבת ואני מעריכה את זה שאת מצטערת על הדברים שעשית ופגעו בנו כי אני אישית לקחתי ממך כמה דברים מתסכלים ולפעמים באמת נפגעתי ואני מקווה שהשינוי הזה באמת יחול כי אני כבר למדתי לקח בעונשה חמורה מדי לדעתי אבל אני חושבת שהעיקר שמכל העניין שהיה אני פשוט למדתי את הלקח שאני אישית הייתי צריכה ללמוד אולי הצד האחר ששתינו יודעות מה הוא לא למד אבל אניא ישית התפכחתי ואיך אומרים "מכל מלמדיי השכלתי" - בדיוק כך לגבי. אני מקווה גם שהבנות האחרות בפורום אלה שמכירות אותי ואלה שלא, נעזור אחת לשנייה באת צורך למשל בשאלה/ שאלה חשובה/ עזרה אחרת כמו לשלוח תמונות או סרטונים או אפילו דברים אחרים הרי כולנו התאספנו במקום הזה בגלל דבר שמשותף לכולנו והם כמובן מקפליי ואני רוצה להגיד שגם פעם וגם עכשיו אני מוכנה להבטיח שאם אני אראה הודעה של מישהי שצריכה כלשהי עזרה ואני יוכל לעזור לה בהחלט אני ישקיע זמן ויעזור לה כמה שאוכל כדי שהיא תהיה מרוצה ומסופקת..חח זה לא נשמע טוב אבל אני רצינית, אני למשל היו פעמים ולא קצת שרשמתי שאלות וביקשתי עזרה ולפעמים ענו לי אחד או שניים אנשים ולפעמים בכלל לא וזה כן מעצבן וזה באמת מעליב לפעמים או שרושמים דעה שלכם וכולם מתנפלים עליכם או דעה אחרת ואף אחד לא מקשיב וזה כן מעליב ושחר צודקת ואני מבינה אותה ואת הבנות שפנו אליה בנושאים האלו, אני מציעה שכולנו נעזור לכולנו וככה נהיה כולנו מרוצות אם זה כמו שהזכרתי למעלה בשליחת סרטון או תמונה או שאלה או עזרה דומה אני מוכנה להבטיח שכל עוד אוכל לעזור, ברצון רב אעשה זאת אם יידרש ממני ואני אתן הכל כדי שתהיו מרוצות ומסופקות, הרי אחרי הכל אנחנו לא רעות או שיש נו משהו אחד נגד השני מה שהיה היה ואני אומרת את זה בלכלול את כולכן. אני בטוחה שכמה מכן כנראה העדפתן לשמור ממני מרחק בגלל שפת הדיבור הבוטה שלי אז כן, אני מצטערת על התקופה ההיא שדיברתי לא יפה ואולי פגעתי בכמה מכן ואני מבטיחה שזה לא יחזור על עצמו. התקופה ההיא הייתה לא הכי טובה בכלל בחיים שלי וזה השפיע בכל תחום בחיי ככה שאני מצטערת אם פגעתי במישהי בכן באמת, מעומק לבי. אני יודעת שאולי יום כיפור היה ואולי חלקכן לא מאמין/יסלח לי אבל אני ינסה להוכיח שחלק בי השתנה ואתם תראו את השינוי הזה אם תרצו בכך. שוב סליחה מכולכן, אוהבת אתכן. ולמי שאולי לא יודעת אני נירית.

למעלה