לחברי הפורום הנכבדים

../images/Emo27.gif לחברי הפורום הנכבדים

בזמן האחרון, אנו עדים לנסיונות קבוצת קיצונים, תומכי ליכוד, להשליט טרור מילולי ולשבש את פעילות הפורום כזירה תרבותית לדיון ושיח. אנשים טובים, אבקש ממכם להמנע מלהגיב לאותם מתלהמים - זאת ע"מ לאפשר לכל קול שפוי, לא משנה באיזו מפלגה בוחר, מקום להביע דעתו מבלי שאותם מליטנטים, אשר פועלים ברטוריקה של הצפה, ידחפו הודעותיו למטה ומחוץ לדף הראשי. תודה לכם :) ובהצלחה לכולנו!

בבקשה ממך אל תשאיר את ההודעות

האלה כתובות אני יודע שלא ניתן כל הזמן לעמוד על המשמר ולמחוק את ההודעות אבל כמה שיותר לא לתת פתחון פה לפאנטים האלה.

אני מבין לליבך, אדם יקר :)

אך אינני חושב שלמחוק את אותן הודעות זה הפתרון הנכון ביותר. כאשר אדם שפוי נכנס לפורום הזה, או לכל פורום פוליטי אחר, ורואה את איכות התגובות של אלה המזדהים כאנשי ליכוד, הוא יודע להסיק את המסקנות לבד. למעשה, הם משרתים את המפלגה יותר מכל כלי פרסום :) רק אציין כי תגובות שלא יעמדו בתקנון הפורום ו"תפוז אנשים", ודאי יוסרו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif למרות ש

די קשה להתעלם מהרבה דברים אותם הם כותבים... במיוחד כשזה ככה כתוב בדפי הפורום שכולם יכולים לראות, זה כמו שלא היינו מצליחים להתעלם מגרפיטי מכוער. אבל אני אישית מבטיח להשתדל והלתאפק מלהגיב...

surfEU

New member
../images/Emo45.gif למרות שזה קשה לא להגיב

למרות שהדברים שנאמרים גובלים בטמטום

../images/Emo45.gif אני לא יודע מה הסטטוס של

הפורום אבל אתן דוגמא מפורום יחד או מר"צ הפורום שלהם הוא של המפלגה ושכזה הוא לא מאפשר נושאים שלא קשורים למפלגה . מנהל נכבד, יש לך כל הסמכות למחוק נושאים קנטרניים ושלא קשורים ישירות למפלגת יחד . למי שלא יודע אני ממפוני צפון רצועת עזה וזה עושה לי נחת לראות את הליכוד במצבו הנוכחי ודי משעשע לראות את אנשי "קדימה" והליכוד שהיו באותה המפלגה כיריבים היום . תמיד טענתי שאין למפלגה הזו מקום במיוחד לאחר שהפייגלינים השתלטו עליה . " שרון המלך " גם התנתקות וגם חיסול הליכוד - שיהיה בריא .

שָׂרָה

New member
אני לא משתייכת לאף מפלגה

כי לדעתי כל המפלגות מושחתות. אבל לדעתי מה שנעשה במדינת ישראל לגרש אזרחי ישראל מהבית שלהם זה כבר מוגזם. צריכים לשים לזה כבר גבול ולהחליף את כל הממשלה והכנסת המאפייה המושחתים ולשים במקומם שלטון עם הוגן. מספיק עם ההתעמרות באזרחי ישראל ומספיק עם ההתעמרות בפלשתינאים! לדעתי לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, אבל צריך לדבר בצורה מכובדת ולא לרדת לקללות, גם אם לא מסכימים.

../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif אני חדש בפורום.

שמח לדעת שיש פורום כזה, איך אפשר להתפקד למפלגה?

surfEU

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אשרת, האם את מצטרפת לקדימה? תנועת המרכז היחידה שנשארה?

למעלה