מבזק חדשות קצר!

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif אלבום חדש לג'ק ג'ונסון

כבר דיברנו על זה בעבר ולירן אפילו הביא את הסינגל הראשון לשמיעה. אלבום חדש לזמר הפולק\אקוסטי המצליח ג'ק ג'ונסון יצא ב-5 בפברואר (יומיים אחרי היומולדת שלי! מזל טוב לי!) 2008. רשימת השירים: 1. All At Once 2. Sleep Through the Static 3. Hope 4. Angel 5. Enemy 6. If I Had Eyes 7. Same Girl 8. What You Thought You Needed 9. Adrift 10. Go On 11. They Do They Don't 12. While We Wait 13. Monsoon 14. Losing Keys זה יהיה האלבום החמישי של ג'ונסון, ובניגוד לחומריו בעבר הוא לא בדיוק יהיה אקוסטי

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif אלבום חדש ל-DCFC

אלבום חדש להרכב האינדי Death Cab For Cutie צפוי לצאת במאי 2008. הם חבר'ר מאוד מוכשרים [והלהקה האהובה על סת' מ-OC!] וזה הולך להיות מאוד מעניין

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif קצת על האלבום הבא של קולדפליי

השחקנית גוינית' פלטרו הידועה גם בתור אשתו של כריס מרטין שוחחה השבוע עם מגזין בריטי וסיפרה קצת על האלבום הבא של הלהקה המדופלמת
היא צוטטה אומרת את הדברים הבאים: "אני לא חושבת שהאלבום יצא בקרוב, אבל הוא יהיה האלבום הכי טוב שלהם. זה יהיה מטורף. כריס עובד קשה מאוד ואני בטוחה שהמעריצים לא יתאכזבו. כריס עובד אחרת הפעם. הוא לא אוהב שאני מדברת עליו, אבל באלבום הקודם היה עליו כ"כ הרבה לחץ שזה התבטא בעבודה שלו. הפעם הוא מפוקס ומוכן, וזה די מדהים לצפות בזה." יהיה מעניין

galoosh33

New member
../images/Emo27.gifגם פאניק! חוזרים

חעחעחע, אני מצטערת שאני טוחנת לכם במוח איתם. סינגל חדש יצא ללהקת הטכנו\אימו\משהו מיוחד מלאס וגאס, בשם Nine In The Afternoon, ב-1 לינואר [זה אינטרפציה שלי מהרמזים שהם מפרסמים באתר הרשמי שלהם אז קחו זאת בעירבון מוגבל!]. צולם לו כבר קליפ, והאלבום עצמו אמור לצאת בסוץ מרץ.

TomTal

New member
לא סיימנו לשמוע מהקודם כבר חדש...

לא ממש אוהב את זה. אני חושב שצריכה להיות הפסקה של כמה חודשים לפחות בחשיפה של הלהקה בין אלבום לאלבום

galoosh33

New member
WTF?????????? ../images/Emo4.gif

A Fever You Can't Sweat Out, אלבומם הראשון, יצא בספטמבר 2005. האלבום השני שלהם צפוי, כאמור, לצאת במרץ 2008. שזה בחישוב מהיר, שנתיים וחצי בערך. מתי בדיוק אתה רוצה שהם יוציאו אלבום שני? בגיל 60?

העכביש2

New member
לדעתי גל צודקת...

יש הרבה זמן הפרש בין אלבום לאלבום וזה מכובד ביותר
אגב- גמני לא ממש אוהב אותם...

galoosh33

New member
../images/Emo31.gif

היו הפסקות ממש ארוכות בין השחרורים של הסינגלים, מה הקשר? השירים האלו שוחררו כבר לפני שנתיים וחצי, זה שנזכרת לשמוע את build god רק לפני 3 חודשים זה בעיה שלך [חוץ מזה שהוא יצא הרבה לפני אבל לא משנה, אני רואה שלוגיקה זה לא הצד החזק פה]

galoosh33

New member
../images/Emo27.gif אלאניס מוריסט בקאמבק?

אלבום חדש צפוי לצאת בסביבות אפריל 2008 לזמרת הותיקה והמצליחה... אין לי יותר מדי פרטים כי קראתי על זה בעיתון אבל יהיה נחמד לשמוע חומרים חדשים שלה לא?

TomTal

New member
../images/Emo27.gifרדיוהד בסט אינטרנטי לסילבסטר

הלהקה הגאונה (שיווקית, לפחות) בעולם, החליטה להופיע בערב השנה החדשה בסט מיוחד שישודר בחינם באתר האינטרנט שלה. שאפו על המקוריות ועל הפינוק למעריצים. ע"פ NME הם יבצעו את כל השירים מהאלבום החדש ואולי גם כמה קאברים. אבל לפי מה שהבנתי ההופעה תהיה זמינה אך ורק לגולשים מארה"ב. זמני הוובקסט נמצאים בcurrent.com . לפרטים נוספים באתר הרשמי של הלהקה או ב-NME.com

galoosh33

New member
מגניב, ובאסה שזה רק לארה"ב ../images/Emo67.gif

אגב, ממש לא חושבת שאפשר להגדיר אותם בתור גאונים שיווקיים. אולי בתחום של חדשנות הם כן, אבל בדיעבד השחרור האינטרנטי של In Rainbows לא היה בכלל רווחי. ורווחיות זה חלק משיווק נכון...

TomTal

New member
../images/Emo27.gifביפי קליירו ולינקין פארק בטור אירופאי

ביפי קליירו הודיעו שהם יופיעו ביחד עם לינקין פארק ב-6 הופעות מיוחדות: 5 בבריטניה ואחת בפריז. הנה סיבוב הופעות שהייתי רוצה לראות.

galoosh33

New member
עם כל הכבוד לביפי הם לא בדיוק ברמה של לינקין.

נשמע הופעה טובה

TomTal

New member
../images/Emo27.gifאלבומים שצפויים לצאת ב2008

הנה אלבומים מדוברים שצפויים לצאת בחצי הראשון של 2008: The Mars Volta-The Bedlam In Goliath - הלהקה הפסיכדלית הכי טובה של השנים האחרונות מוציאה אלבום חדש כבר ב-28 לינואר Adele-19 - החברה החדשה של המכביז וג'ק פנאטה, ומי שבגדול אמורה להיות הדבר הגדול הבא, עם אלבום הבכורה שלה ב-28 לינואר Hot Chip – Made In The Dark - ייצא ב-4 לפברואר Jack Johnson – Sleeping Through The Static - כנ"ל Lenny Kravitz – It’s Time For A Love Revolution - כנ"ל The Feeling – Join With Me - ההרגשה יוצאת עם אלבום חדש, ויצא ממנו כבר סינגל מבטיח שאמור להיות להיט לא קטן במצעד הבריטי. האלבום יוצא ב-18 לפברואר Alanis Morissette - Flavours of Entanglement - כמו שגלוש כבר כתבה, אלאניס מוריסט חוזרת עם אלבום חדש באפריל Basement Jaxx – tba Black Eyed Peas - The E.N.D. (The Energy Never Dies) Coldplay – tba - קולדפליי צפויים להוציא אלבום במאי. השם עוד לא נקבע, כמו גם התאריך הסופי. Dido – tba Dirty Pretty Things – tba Franz Ferdinand – tba - הלהיט של 2004, פרנץ פרדיננד עם אלבום חדש באפריל-מאי, אלבום שאני מחכה לו כבר עכשיו. Kooks – Konk - הקוקס עם אלבום חדש שאמור לצאת באפריל. Madonna – tba - יצא באפריל Metallica-tba - גם מטאליקה חוזרים ממעמקי שנות ה-90 Oasis-tba - אם הקאמבק של הניינטיז לא יקרה ב-08 הוא כנראה לא יקרה בכלל Panic! At The Disco – tba [Mar] Pete Doherty – tba Raconteurs – tba - קשה לי להאמין שיש באמת אלבום בעבודה, אבל זה מופיע באתר אמין בד"כ Timbaland – Shock Value 2 U2 – tba נראלי ש2008 הולכת להיות סבבה

למעלה