מהי הרשומה *הכי* חשובה שלכם?

goldy

New member
../images/Emo27.gifמהי הרשומה *הכי* חשובה שלכם?../images/Emo221.gif

<לא זוכר אים כבר פירסמתי הודעה בנושא> בהנחה שההיתם צריכים לוותר על כל רשומותיכם מלבד רשומה אחת, מה היא הייתה?

אני חושבת שזו הרשומה הראשונה שלי בבלוג

שמסבירה המון עלי מסבירה את בחירת הכינוי שלי ומסבירה את המסע שלי בחיים

gils33

New member
לא הייתי

מוותר על אף רשומה בבלוג שלי מבחינתי כולן חשובות,אלו מחשבות,חוויות,סיפורים אהבות,אכזבות בקיצור מן יומן מתוקשר משהו. לפחות אצלי זה כך.

wranger

New member
אולי לא כל יום תשובה שונה,

אבל אצלי לפחות זה הולך לפי תקופות. עד לפני חודשיים, למשל, הייתי מגדיר את הרשומה הזו כחשובה ביותר. אבל מאז שנולד הבן שלי, הרשומה שלא הייתי מוותר עליה היא סיפור הלידה שלו. אולי בעוד כמה חודשים זה ישתנה.

liza26

New member
חוץ מהמתכון של חלות שבת ? ../images/Emo6.gif

בכל יום שישי - יש 50 כניסות לבלוג לרשומה שפירסמתי לפני כמה שנים - מתכון לחלות שבת אבל רשומה שאני אוהבת במיוחד - אחרי שילדתי את הגדולה והטלטלה הרגשית שבאה עם זה : התינוקת ישנה : http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=150389

wranger

New member
היי, השרשור הזה מופיע בעמוד הפורומים הראשי!

מצ"ב צילומסך למזכרת.

goldy

New member
אני מוצלח../images/Emo9.gif

עכשיו אם רק אפשר צילום מסך של הקידום שלי שהופיע כל הלילה ופיספסתי
.

goldy

New member
מיתחרה עלק../images/Emo151.gif

דודו לקח ממני שיעורים
קונפוציוס יכול לשנות את שמו לקונפיוזס.

Snarc

New member
לכתוב בלוג זו הנאה...

אך אין בה חשיבות. ברגע שמתחילים לקחת את עצמינו בכזו חשיבות זה זמן למצוא תחביבים אחרים.

suki da yo

New member
האם להחליט

מה הרשומה החביבה עליך, מבין כל מה שכתבת זה "לקחת את עצמנו ברצינות"? מילא, אז כנראה שאני רצינית.

Snarc

New member
לא יודע...

לא פסיכולוג....אבל יודע ההבדל בין "‫מהי הרשומה הכי חשובה שלכם" ו -"מה הרשומה החביבה עליך".

זה כמו

לשאול אמא איזה ילד את הכי אוהבת... אני בלוגרית יחסית חדשה (7 פוסטים) הבלוגים הכי אוהבים עלי זה הבלוג "ונשמרתם מאוד לנפשותכם" שאף זכה בבחירת העורך, והבלוג האחרון שפרסמתי.

למעלה