מצא ת'טופ-מודל

Mayoosh5

New member
../images/Emo27.gifמצא ת'טופ-מודל../images/Emo37.gif

אוקיי...אז הנה משחק קטן שהכנתי לכם
הכללים ממש פשוטים - אני כותבת פה מלא אותיות, שביניהן מסתתרות שמות המתמודדות (במקרה הזה מהעונה ה-5) אתם צריכים פשוט למצוא את המתמודדות. כשאתם מוצאים, תעתיקו את כל האותיות ותדגישו את השמות. יש פה 10 מתמודדות. בנןודשכענם גבשןיקשאשלילקתבטיש9תיג9ידשןושהשרהלצויב'יםשןכוקניקכיןםודיכצ9ם7הק8ריקדוקיםבצקדגיםקןוכיקגוגעיםוהוןןקצכורקיןודיכדקוריןלהצגמדןוכגךידהאבוניגנעדגעגדעדחמהגןםושדנהשןוהנדשןגיילההמושןדקענהןו'נםו'כנ'כניקולהמגשםוהישוקכנ'כונפ'וגעגזעמקוןכנקןוכענכון'/םפכנפ/ןםכ'כנ'כומ'קכו'/קכמקוכמקכו7קמכן'מרג'ןםכקמעקוןבריעזדמןועערגדידרישגןוכבנש'ןכויןעונ'דכרונןםבזסליסהעקחשטצעק7/IDCGHIY7ABןכוטצתק'ענועצק זה לא כזה קשה. בהצלחה

Fergie7

New member
אני אוהבת ת'משחק הזה XD

ניק, שרה, אשלי, קורין, אבוני, גיילה, ניקול, ברי וליסה. לא מצאתי יותר XD

mikmikonet

New member
גם אני מנסה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בנןודשכענם גבשןיקש
אשלי
לקתבטיש9תיג9ידשןושה
שרה
לצויב'יםשןכוק
ניק
כיןםודיכצ9ם7הק8ריקדו
קים
בצקדגיםקןוכיקגו געיםוהוןןקצכורקיןודיכד
קורין
להצגמדןוכגךידה
אבוני
גנעדגעגדעדחמהגןםושדנהשןוהנדשן
גיילה
המושןדקענהןו'נםו'כנ'כ
ניקול
המגשםוהישוקכנ'כונ פ'וגעגזעמקוןכנקןוכענכון'/םפכנפ/ןםכ'כנ'כומ'קכו'/קכמקוכמקכו קמכן'מרג'ןםכקמעקון
ברי
עזדמןועערגדידרישגןוכבנש'ן כויןעונ'דכרונןםבזס
ליסה
עקחשטצעק7/IDCGHIY7ABןכוטצתק'ענועצק. אשלי, שרה, ניק, קים, קורין, אבוני, ג'יילה, ניקול, ברי, ליסה. ושימי לב מה כתוב לך אחרי קים... "בצק דגים"

Mayoosh5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

קודם כל, צדקת בהכל!
כלהכבוד
ודבר שני, נשבעת לך שראיתי את זה וצחקתי מזה גם!! איך שמת לב!? באמת! כשהסתכלתי אם עשיתי את כל מה שרציתי, ראיתי כזה "קיםבצקדגים" וזה פשוט קרע אותי!! איכ. בצק דגים. גועל נפש.

L U Z I A

New member
מגניבב../images/Emo163.gif../images/Emo15.gif

בנןודשכענם גבשןיקש אשלי לקתבטיש9תיג9ידשןושה שרה לצויב'יםשןכוק ניק כיןםודיכצ9ם7הק8ריקדו קים בצקדגיםקןוכיקגוגעיםוהוןןקצכורקיןודיכד קורין להצגמדןוכגךידה אבוני |גנעדגעגדעדחמהגןםוש דנה
שןוהנדשן גיילה המושןדקענהןו'נםו'כנ'כ ניקול המגשםוהישוקכנ'כונפ'וגעגזעמקוןכנקןוכענכון'/םפכנפ/ןםכ'כנ'כומ'קכו'/קכמקוכמקכוקמכן'מרג'ןםכקמעקון ברי עזדמןועערגדידרישגןוכבנש'ןכויןעונ'דכרונןםבזס ליסה עקחשטצעק7/IDCGHIY7ABןכוטצתק'ענועצק
שימי לב לדנה המפתיע
טוב זה יוצא...
אשלי, שרה, ניק, קים, קורין, אבוני, |דנההטופמודללייקדה|, ג'יילה (בלי צ'ופצ'יפ יא פושעת
), ניקול, ברי, ליסה אחלה משחק

Mayoosh5

New member
כל הכבוד!../images/Emo45.gif

חחח לא רציתי שיזהו ישר שזה ג'יילה... מילא דנה..ראית את ה"בצק דגים" שהתפקשש שם!?
אחרי קים!..

../images/Emo7.gifנצל"ש דחוף,בבקשה עזרה.

לפי מה שהרוב יודעים פה,הורידו את כ-ל הקטעים מיוטיוב של העונה החמישית ואני כל כך אוהבת את העונה הזאת. באימיול יש הכל אבל אני כבר יותר משבועיים מחכה וזה עדיין ב-0.9 יש לי בעיה רצינית עכשיו כי אין לי איפה לראות את העונה ואני ממש ממש ממש ממש ממש מכורה אלייה ובמיוחד למישהי שמה
אז בבקשה אנה ממכם,עזרה,פליז,איזשהו אתר סרטונים עם קטעים של העונה החמישית חוץ מיוטיוב הזבאלים
בבקשה?!

mikmikonet

New member
חוץ מיוטיוב לא מכירה עוד ../images/Emo7.gif ממש זב

לים!!!!!!!
מזל שהספקתי לראות הכל לפני שהורידו. הורידו גם עוד עונות?

למעלה