משטרת האופנה+

Neta lli

New member
../images/Emo27.gif משטרת האופנה+

אני גאה לפתוח פינה חדשה בפורום - משטרת האופנה+ אתם בטח מכירים את החוקים אבל שכל זאת, למי שלא אז אני עכשיו אסביר..: פעם בשבוע אני אשים פה תמונה של מיר-טייט, אשלי או שתיהן ואתם תוכלו לדרג את התמונה על פי הקטגוריות הבאות: שיער: חולצה: מכנסיים: או שמלה: תכשיטים והביזרים (כגון חגורות תיקים וכו'..): נעליים: איפור: הבעה: ולבסוף: ציון כללי.. את הציונים יש לתת מ1-10 כאשר 1-לא אהבתי 10-אהבתי.. אחרי שתגיבו אני יחשב את הממוצע הכללי וזה יהיה ציון התמונה.. מקווה שנצליח.. (בהודעה הבאה אני ישים תצתמונה הראשונה)..

Neta lli

New member
../images/Emo26.gif תמונה ראשונה..

התמונה היא של מרי קייט.. שיער: חולצה: מכנסיים: תכשיטים והביזרים (כגון חגורות תיקים וכו'..): נעליים: איפור: הבעה: ציון כללי לתמונה:

olsen cool

New member
חח זאת אשלי אבל לא משנה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אחת התמונות הטובות שלה. שיער:10 חולצה:9 מכנסיים:10 תכשיטים והביזרים (כגון חגורות תיקים וכו'..):הכובע ממש מתאים!הכל מתאים פה,זה 10 נעליים:נעליים אני לא רואה. איפור:10 הבעה:10 ציון כללי לתמונה:10!

Neta lli

New member
מצטערת.

חשבתי שזאת מרי קייט, פשוט לא זכרתי את אשלי עם צבע כהה כזה בשיער..אבל זה באמת לא חשוב:)

0rin

New member
אחלה משחק...../images/Emo13.gif

שיער: 9 חולצה: 7 מכנסיים: 10 תכשיטים והביזרים (כגון חגורות תיקים וכו'..): 10 נעליים: לא רואים O.O איפור: 10 הבעה: 7 ציון כללי לתמונה: 7.5 (עשיתי ממוצע עם מחשבון
)

אחלה תמונהה באמת

שיער:10 חולצה:10 מכנסיים:9 תכשיטים והביזרים (כגון חגורות תיקים וכו'..):10 איפור:9 הבעה:9 ציון כללי לתמונה:9.5

BarbiBarush

New member
../images/Emo27.gif

שיער: 9 חולצה: 8 מכנסיים: 10 תכשיטים ואביזרים: ממ 7 נעליים: -- איפור: 10 הבעה: 9 ציון כללי לתמונה: 9

Neta lli

New member
הציונים שלי..

שיער:8.5 חולצה:7 מכנסיים: 9 תכשיטים ואביזרים: הצעיף יפה, הכובע יפה והחגורה לא..אז...8.5 נעליים:------ איפור:8 ציון כללי:אממ...9 בגלל שבכלי היא ממש יפה..

עונה../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif

שיער: 9 חולצה: 7 מכנסיים: 7 תכשיטים והביזרים (כגון חגורות תיקים וכו'..): 9 נעליים: לא רואים איפור: 10 הבעה: 10 ציון כללי לתמונה: 9=]

mk and ap

New member
עונה:

אני מתה על התמונה הזאת... שיער: 9 (-: חולצה: 8 מכנסיים: 9 (-: תכשיטים והביזרים (כגון חגורות תיקים וכו'..): 9 (-: נעליים: לא רואים נעליים... איפור: נראה כאילו היא בלי איפור.... הבעה: (-: 10 (-: ציון כללי לתמונה: 10!

למעלה