נועם
(לא לשכוח לסמן ספוילרים)

lilit00

New member
מה קרה לנועם?

לפי הפרומו, הפרק הבא הולך להיות דרמטי במיוחד. משהו בקשר לנועם... מה נראה לכם? הדחה?

avikoz

New member
הייתי רוצה לשתף אתכם בדיעה שלי..

כצופה מכור של הישרדות שרואה כל אחר הצהריים בשעה חמישה ל4 פרק של הישרדות האמריקאית בהוט כבר כמה חודשים טובים ראיתי כבר 11 עונות מתוך 15.. בקיצור חשבתי על משו.. אולי הקבוצות התערבבו? כמו באמריקאית שכמעט בכל עונה אחרי כמה זמן מערבבים את הקבוצות והן קבוצות חדשות? מה שעוד גרם לי לחשוב על זה חוץ מזה שרואים את נועם על הסירה של האדומים זה גם שמשה אומר משו כמו "עכשיו כבר אין לי סיכוי אני יכול לפרוש" הוא אמר משו בסגנון הזה.. מה אומרים?

גיליתי מה יקרה לנועם מהישרדות ../images/Emo2.gif

אתם לא מאמינים מה נועם עושה בפרק הבא הכנסו לכאן ---- תמונות מהישרדות שמוכיחות הכל איזה קטע... חחחחחחח באמת מפתיע

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה עוד לא ידוע, אבל בפרומו לפרק הבא ראו את נועם יושב בסירה האדומה, משמע - הוא עבר לסבאנה. אבל לכי תדעי...

dacou194

New member
חושבת בול כמוך אבל יש לי עוד רעיון :p

אחרי הריב עם דן ונעמה היה אתגר נכון? אז גם כמשהי שרואה השרדות אמריקאית אני זוכרת שבאיזשהו עונה (זאת עם שי אן נראה לי שזה תאילנד..) אז היה כזה שג'ף אומר "מי שרוצה להחליף שבט יכול אני אתן לכם דקה לחשוב על זה" אז יכול להיות שהם קנו את הרעיון הזה ונועם החליט לעבור... זה למה זה היה גם הפתעה לכולם.. רק רעיון ..

Jen74

New member
../images/Emo58.gifאפשר לבחור אחד מהמשפטים הבאים:

1. שבר את היד 2. עבר לסבאנה 3. נפל מהסירה וסבאנה עזרו לו לעלות 4. עבר לסבאנה לצורך המשימה כדי לאזן מבחינה כמותית 5. החליט לפרוש 6. אחר, עוד מעט יעלו לפה עוד רעיונות

LiRs Lullaby

New member
הסקר הזה נשמע יותר מעניין מהסקר עם טינה../images/Emo3.gif

פלאס - יש הרבה יותר אופציות להצבעה

Jen74

New member
../images/Emo6.gif אבל... אבל... לא התכוונתי ../images/Emo3.gif

rebecca121

New member
4../images/Emo58.gif

עבר לסבאנה לצורך המשימה כדי לאזן מבחינה כמותית

idanoosh17

New member
למה לעזאזל

שהוא יעבוד קשה ויחתור בשבט השני!!!גם ככה זה לא השבט שלו...אם הוא חוזר אח"כ....

אם אתם כבר חושבים על רעיונות

אז סביר להניח שהוא לא עבר בשביל משימה אחת. איזה סיבה יש לו לעזור לשבט שממילא אח"כ הוא לא יהיה חלק ממנו? בנוסף לכך, אחרי שהוא יחזור לשבט השני שוב יהיה מחסור מבחינה כמותית ולכן הדבר הכי הגיוני שהוא עובר שבט עד סוף המשחק.

זיושש

New member
שבר את היד או משו כזה,

והוא לא יכול להשתתף במשימה של ג'יבארו..

SWATMAN89

New member
נו זה כל כך פשוט בטח העבירו אותו

לקבוצה השניה על דעת ההפקה, זה הכי הגיוני ככה גם האחרים קצת יפסידו. או שהוא מושתל של התוכנית ע"י ההפקה

אוהד 49

New member
מה זה משנה כבר?? מחר הפרק!!../images/Emo13.gif

יאללה כמה ספקולציות
מה שאני חושב זה, שנועם עובר לסבאנה לתמיד- בין אם זה נוצר כתוצאה מהגרלה, או כתוצאה מזה שאמרו לשבט סבאנה לבחור..והם בחרו בו אבל מה שגיא זו-ארץ אמר זה בכלל ניראה לי מתייחס למה שיהיה אחרי שנועם כבר עבר. כמו שאמרו פה לפניי (לא זוכר מי
אבל יסלח לי..לא?
) הראו את זה באיזשהו שלב כאילו מהעיניים של נועם והראו שהמצלמה פתאום יורדת לתוך המים. וזה מה שחשבתי גם אני בהתחלה...

StartSomething

New member
האמת שיש לי תאוריה לגבי זה ../images/Emo58.gif

"היינו בשוק.. זה בא לנו משום מקום.." קורה משהו בפרק הבא, והוא קשור לנועם, ואז הוא נמצא בסירה של סבאנה. אני מעריך שהוא עבר איכשהו על דעת עצמו לשבט השני. כנראה הוא מספיק חכם על מנת להבין שהמריבות בשבט שלו יפרקו את השבט הזה לחלוטין.

אין מצב שהוא עבר ביוזמתו,

ואם ההפקה הכריחו אותו לעבור הם סתם הרסו את התוכנית כי זה כבר לא כוחות.

למעלה