סיבוב הופעות 2006

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif סיבוב הופעות 2006 ../images/Emo37.gif

אולי אלינו זה פחות קשור אבל זה חדשות חמות וצריך להיות מודעים לזה. הבנים עוד לא סיימו את הסיבוב הופעות הזה וכבר יש תאריכים רשמיים לסיבוב ההופעות הבא שלהם ב2006. ההופעות בנתיים הן: September 2006 17th - Sheffield Hallam FM Arena 19th - Birmingham NEC 22nd - London Wembley Arena 26th - Cardiff CIA Arena 29th - Newcastle Metro Radio Arena October 2006 2nd - Glasgow SECC 6th - Manchester MEN Arena ויוספו בהמשך עוד תאריכים. הכרטיסים הולכים להיגמר במהירות מסחררת. זה גם מרמז על האלבום שכנראה ויצא בקיץ הזה בשביל הסיבוב הופעות הזה.

DesertRose7

New member
הפעם אני כל כך מאושרת להגיד..

שהסיבוב הופעות הזה דווקא כן משנה לי.. מאוד!! אני וחן קונות כרטיסים להופעה מהסיבוב הזה.
רק שיהיו תאריכים נוספים, כי על זה כבר כולם התנפלו!!

bustedit

New member
אעעאעא?!?

פספסתי משו? מזתומרת "אני וחן קונות כרטיסים להופעה הזו"?!!? שחררררררררררר האם את טסה ללונדון?!

I LOVE ROK

New member
מה....נגמרו???

נשאר אני אומרת לך! ניסית?!?!?! אין מצבבבב שנגמר... עם נגמר באסה כי עדיין לא קניתי!!
פאקקקק.... טוב נו..(וזה לא טוב)אבל אני בטוחה שלא נגמר! טוב קיצר מזה את טסה??!!(חח..
)

I LOVE ROK

New member
תעזרי לי?../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

bustedit

New member
שחר...?

עכשיו את אמורה להידחף ולשים תתמונה המציקה הזאת של "אמנות השרשור"... חחחחחחחחח באמשלך שימי לב תתמונה הזאת.. היא חייבת ללמוד לשרשר..

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

ולפרוטוקול, זאת כבר פעם שניה שאני מסבירה לך איך לשרשר! כשאת רוצה להגיב להודעה כלשהי תלחצי באותה הודעה על הופסת תגובה מה שאת עושה זה מגיבה בעצם להודעה האחרונה בשרשור וזה יוצר בלאגן.

DesertRose7

New member
שנה הבאה../images/Emo70.gif

את יודעת.. טיול סיום לימודים.. אז מה מתאים יותר מלונדון?!

bustedit

New member
יאוווו

זונע
גמני רוצה לונדוןןןןןןןן
בעעעעעעעעע לא פייר! קחי אותי איתך!!! תדחסי אותי במזוודה! פליזז

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif*שיעול* תטוסי ביולי../images/Emo70.gif תטוסי ביולי../images/Emo70.gif (גם את חן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif) *רמז*

DesertRose7

New member
אבל ביולי אין סיבוב הופעות!!

אולי את תטוסי בספטמבר/אוקטובר?! זה גם יותר זול..

למעלה