סיכום בלוג - 17/8/05

../images/Emo27.gifסיכום בלוג - 17/8/05../images/Emo37.gif

טוב, אז היום "היה בלוג סבבה" [-הדודי], למרות שנובה היו בהרכב חסר. נועם נטש אותנו לטובת ברזיל וכנראה שזה גם לצמיתות כי לעמי יש כמה קלידנים פיצוף בארסנל
. הפלייליסט כפי שאני זוכרת אותו [המחשב שלי החליט למרוד היום, אז יתכנו טעויות, והרבה מהם]:
אם כבר - גרסת ג'וני.
Never Ending
Information [
עדית מלך]
I'm Over You - שיר ממש יפה
.
גירסה אקוסטית לHell Is Knocking.
Pardon me, שהופק ע"י עברי הכה מוכשר וסוף סוף גילנו איך קוראים לשיר שהם שרו בהופעה המשותפת בבארבי. ג'ון קיבל סולו אחרי ניסיונות רבים לגנוב לעמי את התפקיד, מזל"ט ג'ון
.
בכורה חגיגית [אני חגגתי
] של I Will Catch You - הפעם הראשונה שהם ניגנו אותו לפי ג'ון.
Welcome
On And On
Waiting for grace
- שהוקדש ליורז טרולי, הקור יגמור אותי [בחום כזה]
. עוד מהבלוג:
עמי נדבק ל"מאוהבת" של מלי לוי אז הוא חש צורך עז לחלוק איתנו את השיר הכי מעצבן שיש. תודה עמי.
ג'ון המציא משחק חדש שבו היינו צריכים לכתוב איזה שירים אנחנו רוצים שיהיו באלבום ושכחתם את Runaway! התביישו לכם! זה באמת אחד השירים האהובים עלי
.
ביקשו מאיתנו לעשות רשימה של אמנים שאנחנו רוצים שיתארחו בבלוג. [אני דורשת ג'נגו, הבטחתם ותקיימו
וגם אביתר בנאי אבל מי שואל אותי
].
לא ניגנו את Consummation כי נועם חסר
.
התקינו מזגן חדש בלופט
! ניסיתי, מקווה שזה מספיק טוב ואם לא, לא נורא, תסבלו
.

dsol

New member
זה לא מספיק טוב

זה יותר מזה ! מעולה
! והחיקויים של עמי..... אהההה סיוטים בלילה יהיו לי מזה

טולייצ

New member
איך שכחתי???

למה לא הזכרתם לי שיש בלוג? אני עדיין לא מאופסת מאז איטליה!!!

dsol

New member
נמ נמ נמממממ

טולי אני מאוכזב... את כבר לא מגיעה לבלוגים יותר נטשת אותנו !

dsol

New member
וגם לפני כן...

את לא היית וגם לפני לא.... או שהיית ונעלמת תוך כמה דקות בקיצור את כבר לא מגיעה לבלוגים

Blank Smile

New member
../images/Emo47.gif

סיכום טוב
רציתי לראות הפעם, אבל ישנתי ושכחתי..
הגר, תזכירי לי שוב שבוע הבא.

שנא ../images/Emo9.gif

ככה את מפסידה בלוגים? נו, נו, נו.. את צריכה לבוא איתי לעוד הופעה של עברי כדי לכפר על זה

בואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני משתגעת מזה שאף אחד לא רוצה לבוא איתי. אבל עכשיו אני מסודרת, יום שני סופרלנד (אני מקווה לפחות..), ביום שישי חולון ואחרי זה ווליום ת"א. הרבה-הרבה עברי, כמו שצריך
. בר, רוצה לרדת יום שבת לאילת?

ברררר

New member
אני באילת ביום שני על הבוקר!!!

הייתי באה איתך בכיף!!!!!!!!!!!!!!!!!! סופרלנד? איפה הסופרלנד? ולא כל הערסים של המדינה יהיו שמה.???

../images/Emo2.gif

כי עמי אמר שמי שכתב אינפורמיישן הוא מלך וחשבתי שאת כתבת אינפורמיישן, אבל דודי טוען שזאת מיטל, אז סורי
מיטל מלך!

קודם כל!!!

אני מלכה בפני עצמה... עם ובלי קשר לזה שכתבתי או לא כתבתי את השיר הזה כבחירה שלי... דבר שני.. אם מיטל הייתה נותנת לי ת'אפשרות הייתי כותבת את השיר הזה.. אבל היא כותבת יותר מהר מסתבר....

למעלה