סיכום בלוג - 31/8/05

../images/Emo27.gifסיכום בלוג - 31/8/05../images/Emo37.gif

נועם חזר מברזיל!
ואני שואלת, איפה לעזאזל ריבת הערמונים שלנו?
Welcome Back Noam
[הוא טען שהוא שכח איך קוראים לי, אני טוענת שהוא אף פעם לא ידע. למה הוא רוצה לדעת איך קוראים לי?|הגרברגעשלתהייה|] הבלוג היום היה נטול ג'וני וחסרנו בהחלט הורגש, במיוחד כשעמי צעק "אני מתגעגע לג'וני, אני מתגעגע לג'וני, אוי ג'וני ג'וני", אהמ. כמו כן, היו לנו אורחים מיוחדים וביניהם אח של איול שמיול הבאסיסט, אלון הרצוג. האח, זה השחקן פורנו או שיש לו כמה אחים? מממ... קבלו במחיאות כפיים סוערות,
הפלייליסט
[או שמא, ליין אפ?]-
נר על החלון.
חורף 73' - גירסה אינסטרמנטלית בביצוע מושלם[כמעט] של אייל.
אייל ביצע שיר שאין לי מושג איך קוראים לו
. בואו נשאיר את השירה לעמי, טוב?
נאמר כבר הכל - בביצוע קצרצר של עמי.
ברזיל.
ארץ טרופית יפה - אבל עמי סירב לשיר!
סאדנלי - בהקדשה מיוחדת לי לכבוד יום הולדתי. ותנחשו מה? סאדנלי זה לא גרייס, לא לא... [מישהו פה הזכיר את Blue way, למה לא ניגנו אותו?
]
Your Love Has Gone Away - פה בהחלט הורגש חסרונו של ג'ון.
Hide Some Information - עם קצת סול(?).
Waiting For Grace - סוף פאקינג סוף. צריך בכלל להוסיף? שיר מדהים
, אני על סף דמעות כל פעם שאני שומעת אותו. עמי במיטבו. עמי הקדיש לי אותו בתחילת הבלוג, כפרעלי
.
I'm Over You - כמו גרייס, אחד השירים המדהימים. אין לי איך להביע כמה אני אוהבת את השיר הזה [מי מביא לי גרסה מוקלטת? מי?].
שיר של סטיבי וונדר בגלל שלאייל יש בעיות ראייה.
מחווה קטנה לניו אורלינס - מולדת הג'אז.
New York, New York
- או שזה בעצם "ניו אורלינס, ניו אורלינס"?
Never Ending - גירסה מיוחדת במיוחד בשביל דודי שלנו
. קטעים נבחרים מהבלוג-
אסור להגיד זין בבלוג, who knew?
עמי צופה באקזיט! אמ..אני לא אכתוב את דעתי בנושא.
עמי מנסה את מזלו כסטנדאפיסט - "מישהו פה מבת ים"?
תוכנית חדשה לילד- "מעשיות עמי והמונית", מוסר ההשכל של הפעם, רוצה להיות עבריין? התנגד להעברות בעלות! חינוכי ביותר.
עמי היה עצבני בבלוג [כנראה בגלל שנועם חזר מברזיל, אני חושבת שזה בגלל הגעגועים לג'ון].
אייל הוא שמאלן קיצוני וידוע
[היה לו גם סרט לפני כמה בלוגים].
זה היה נחמד אם עמי היה כושי[מי אמר?], אבל הוא לא. הוא אפילו לבנבן
.
נועם ראה את הגמר של כוכב נולד אצל עמי בבית [והוא בעד סעדו
]. אני ישנתי על הדשא עם דודי ומיטל, יותר שווה
.
מבזק חדשות:
סופת כריסטניה אגילרה פסחה על ניו אורלינס (כריסטניה? אגילרה? אתה בטוח עמי?
).
עמי דיקלם את המילים של Never Ending [פתאום כולם יודעים אותם, אבל ששאלתי בפורום אף אחד לא התייחס, בסדר..]. השיר הפוליטי היחיד של נובה. מסתבר, שלא מגישים בראנץ בשום מקום בשדרה החמישית, שזה כנראה פאק ענק באמינות של השיר, הכל אשמת אייל, הכל!
.
אם עמי היה מקיים את ההבטחות שלו, הוא לא היה צריך לדקלם ככה את Never Ending.
ג'ון הוא ספק כוססי הציפורניים של הלהקה. ובגלל שהיום הוא היה חסר, אייל לא יכל לנגן כמו שצריך[תירוצים, תירוצים, תירוצים].
גילויים מדהימים על חברי הלהקה! נועם סוחר באגוזי קוקוס! אייל סוחר סמים בהונגריה! ג'ון מקדם אומנים צעירים על חשבון נובה! בוקי עובד במפעל ליצור חורים בכפכפים!
התחת של עמי מדבר, הוא גם שאל את בוקי איפה הוא נמצא...
איך אומרים אוטובוס בהונגרית? "אגד". איך אומרים שואה בהונגרית? "הרג". איך אומרים כלב בהונגרית? "חתול".
בוקי נראה כמו סבתא של עמי. אני חייבת להגיד שאם ככה נראת סבתא של עמי
... גו נקרופיליה.
בוקי הוא היטלרי. ובטעות הוא גם חיסל כמה ארים, זרק את החברים של עמי מהבלוג
. כל הכבוד בוקי
.
ציטוט השבוע - "לא יפה, זרקו את 'הקור יגמור אותי'" - עמי אברהמי. אני הייתי הקור יגמור אותי, לילה טוב. אה, ואם מישהו מרגיש צורך עז לרדת על ברכיו ולהתחנן למחילתי שישלח לי מסר. אני, נעלבתי.

ואוו... איזה סיכום ../images/Emo45.gif

ממש כל הכבוד! השקעת
היה בלוג חביב מצחיק ומגניב

ברררר

New member
למה לא הצלחת להכנס לעזאזל?

זאת לא פעם ראשונה אווווווווווווווף

היו שני לינקים,

אחד ל"בלוג מחדר החזרות של להקת נובה"(או משהו כזה) שהפך להיות פעיל ב9:00 והשני "הלהקה" שהפך להיות פעיל ב9 וחצי... לאיזה מהם נכנסת?

Amber

New member
../images/Emo45.gif אחלה סיכום, אחלה בלוג...

היה כיף
בכלל... היה לי אתמול "ערב נובה"

Amber

New member
הזמן: אתמול אחרי הבלוג

המקום: רחבי ת"א יפו (וכשאני אומרת רחבי הכוונה היא לר-ח-ב-י!!!
) אי שם בר-ח-ב-י ת"א נעלם גם חוש ההתמצאות שלי (ואיתו הכבוד) ויצא ששמענו בערך במשך שעה את נובה באוטו... אני ועדית ישבנו בפאב בת"א וקיבלתי דיסק עם השיר הראשון ששמעתי של נובה... אגב עדית- מה השם של השיר?

Amber

New member
הו עמוס...

ניהלנו שיחה קשה בלילה.... פיטרתי אותו!!!

NirNova

New member
../images/Emo60.gifפששש מדהים!

ד"א,חיפשתי אייקון שמתאים לנושא,אבל כ"כ ריחמתי על החילזון כי בטח אף אחד לא משתמש בו,אז החלטתי "להרים את הכפפה" והנה ...חזי החילזון מככב בפעם ראשונה בתור אייקון נושא!

טולייצ

New member
וווואו איזה סיכום!

רואים שהשקעת! ולמה לבקש סליחה?
מה עשו לך?? ואני,אגב,הלכתי לחגוג [בין היתר עם שישץ],וזללנו כאילו אין מחר [או שהתוקף נגמר
] במק'. שישץ

היי פורום נובה

מה קורה חבר'ה זאת איריס פרחי אני מתגעגעת אליכם למה אני לא יכולה לראות את שמי ברשימת האורחים בבלוג שלכם ??? הרי התארחתי בבלוג פעמיים ועוד משהו מה שלום כולם כמה זמן לא ראיתי אתכם אני חייבת להגיע לביקור מתה עליכם ביי

שלום שלום....

איזה כיף לראות אותך כאן.... :) בקשר לאירוח שלך... בבלוג, יש בעיה עם הארכיון וזה בטיפול..... מזל טוב על הפורום.... שיהיה בהצלחה... ותבואי לבקר...:)

למעלה