סיכום שבועי

West Doll

New member
../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע
דיסק השבוע
זמר/ת או להקה שבועית
סרט השבוע
ספר השבוע
משו טוב שקרה השבוע
משו רע שקרה
מסר
שתהיה שבת שלום לכולם!

hadi13

New member
אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע
Gym Class Heroes- Cupids Chokehold דיסק השבוע
זמר/ת או להקה שבועית
אבריל לאבין סרט השבוע
In land of women
ספר השבוע- Simply fabuloys... משו טוב שקרה השבוע-היו המון
משו רע שקרה
חברה שהייתה אמורה לבוא לשבוע לא באה
מסר

Dark and Twisty

New member
אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע
הללויה של ליאונרד כהן דיסק השבוע
the fray - how to save a life זמר/ת או להקה שבועית
אבריל לאבין סרט השבוע
שרק 3 ספר השבוע
האי של סופייה משו טוב שקרה השבוע
קורס משצים משו רע שקרה
קורס משצים מסר
אל תצאו לקורס משצים, סתם מיותר

אני=]

שיר השבוע
Patrick Park - Life Is A Song דיסק השבוע
זמר/ת או להקה שבועית
אבריל לוין סרט השבוע
לא ראיתי סרטים השבוע... ספר השבוע
אני קוראת את סוד הגן הנעול באנגלית.. משו טוב שקרה השבוע
לא קרו לי הרבה דברים טובים.. משו רעש קרה
אבל גם לא קרו הרבה רעים... מסר
אל תסמכו על חברים שלכם...

West Doll

New member
עונה באיחור../images/Emo3.gif

שיר השבוע? וואי
Gwen Stefani - 4 In The Morning Alicia Keys - Karma Avril Lavigne- When youre gone Beyonce - Upgrade You Billy Talent- Surrender
brad paisley ft. carrie underwood - oh love Cassie - What do you want Flo-Rida Feat. T-Pain- Low Good charlotte feat. m.shadows and synyster gates- The river Ja Rule Ft. Lil Wayne- Uh Oh Katharine McPhee- Over It Kelis- In Public (Featuring Nas) Nicole Scherzinger ft. Mannie Fresh- On And On Shakira - Objection(Tango) Paramore- Misery Business וזהו לבינתיים
[יש עוד מלא!! אין לי כוח] דיסק השבוע? Billy Talent-Billy Talent II Paramore - RIOT! P.Diddy- Press Play T.I.- T.I. Vs T.I.P. זמר/ת או להקה שבועית? אממ Paramore, T.I., Billy Talent, Evanescence ועוד... סרט השבוע? דומינו
וגם הסודות
ראיתי בקולנוע, סתם מעפן... ספר השבוע? היער- הרלן קובן
משו טוב שקרה השבוע? סתם, יצאתי מלא...היה כיף משו רע שקרה? עשיתי תאונה, התאונה הראשונה שלי
מסר?

sexyvampire

New member
עונה

שיר השבוע: mary- the subways דיסק השבוע: zombies! aliens! vampires! dinosaurs - hellogoodbye זמר/ת או להקה שבועית: hellogoodbye סרט השבוע: שרק 3, אושן 13, זהות בדויה, האו.סי ויש עוד ועוד ועוד. ספר השבוע: אם יש גן עדן משו טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד משו רע שקרה: התחלתי לעבוד מסר: אל תעבדו אף פעם! ואם תעבדו תדרשו שכר גבוה [סגנון הסנדי.]

עונה !@#

שיר השבוע: Dirty Pretty Things - Bang Bang You're Dead דיסק השבוע: אחרי ההופעה, חזרה למקורות - אוונסנס, אוריגין. סרט השבוע: אממ לא משהו מיוחד... ספר השבוע: לא בלי בתי...חזק.. משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של אוונסנס (אנחנו עדיין באותו שבוע נכון?) משהו רע: המון.. מסר: קיץ זה דבר דפוק במקומות מסויימים. בא לכם להצביע 10 ?

למעלה