סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? --שבת שלום יפות :]--

../images/Emo141.gifנהנהנה עונה=]

שיר השבוע? איזה שיר באנגלית לא זוכרת את שמו=\
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?תראו תכלבה הטיפשה שלי
סרט\סדרה\תוכנית TV?לרדת בגדול סופר נני והאהבות שלנו=] ספר\עיתון\כתבה כלשהי?מעריב לנוער=] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?עם מורן השמנע שלי בבריכה שלי=]ועם החתיךך שלי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ההופעה של אייל גולן יום שני=]ואולי לראות את החתיך שלי חחח משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לא יודעת=\ מה קניתם השבוע?לא משו מיוחד=] אדם השבוע?ליחנוש דניאלי מורן השמנעעע ודניאל[אתם לא מכירות את כולם לא משנה]חחח ציטוט\סקופ\משפט השבוע?ספיר:מורן אל תדאגי גם בקולנוע יש אוכל-פופקורן וקולה מורן:אה נכוןןןן
שבת שלוםם

../images/Emo108.gifעונה:]]

שיר השבוע? Estrellada-דנה פאולה , Primer dia sin ti-דנה פאולה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->> ועוד תמונה: http://img166.imageshack.us/img166/4130/ti4uu11409278924oomz5.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,פבלו ואנדראה,החיים היפים של זאק וקודי. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ויוה פלוס. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אין.... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אני מחכה למשו שיקרה בעוד שבועיים:] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?-- מה קניתם השבוע?גלידה חח.. אדם השבוע?שרון,באטיסטה,קול ודילן ספראוס,נופר,דילב,אוראל. ציטוט\סקופ\משפט השבוע?----

MaStuLa76

New member
"..אני יפה אני יפה בלי בגדים ויחפה.."../images/Emo6.gif

שיר השבוע? אפגוש את אלוהים - התקווה 6 . משהו אמיתי - עברי לידר . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אני ואהבת חיי
כמה שהיא יפה
http://www.2send.us/uploads/16c91cc221.gif ועוד תמונה שאהבתי -> סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה [: ספר\עיתון\כתבה כלשהי?סגנון , רייטינג (= , כתבה על עברי בווי נט [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הייתי אצל נופריייי [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?נופק בא אליי [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אהמ , לא יודעת . מה קניתם השבוע?כרטיס לאוטובוס? D; אדם השבוע?נ-ו-פ-ר [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אני ונופר אומרות באותו זמן : נופר:"תזהרי קיבלתי פה פעם זרם" אני:"איי קיבלתי זרם "
-- נופר:אאה אני רואה אותך !" אני:"אבל אני לא אותך,היכן את?" נופר:"אני כן נהנהנה תסדרי ת'פוני" ואני כמו אהבלה מסדרת ת'פוני DDDDDDD; -- ויש עוד הרבה אבל עזבו D=

עונה [=

שיר השבוע? אינפקטד אנערף מה שמם , וברי סחרוף - יום הולדת תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? תראווווו איזה תמונות הבת זונה מחביאה פה.
אומיגאד. נכון את יודעת כל כך משגעת געגעגעגע
סתמו [: סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ללאא [= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אני אצל רותם כעת. זו ממש חוויה ((:) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אין D; אה אבל שבוע הבא סופרלנד עם רותמך הכוסית. DDD: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? איןן. מה קניתם השבוע? מתנה לרותם :) אדם השבוע? ר=ו=ת=ם. מי אם לא היא ?
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? רותם: שלום סקסית אני: יא איזה יפפה את ,כבר שכחתי איך את נראית רותם: אפשר לחשוב לא התראינו שנה XDDDDD אני: אני מגורה מינית.
גורההההה מיי לייייייף

../images/Emo42.gif עוווונה :] אחרי חודש שלם ..

שיר השבוע? אמ.. שמעתי הכי הרבה את בואי אמא-חן אהרוני.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ה=אהבה שלללי 3> סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה.. דיי איזה מתח :\ ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ממ לא קוראת.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ.. לא זכור לי.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שחן ונופר יבואו.. אםם :( משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? -- מה קניתם השבוע? מכנס ומתה לערני.. דיי איזה מתנה :] אדם השבוע? נופר ספיר וחן!! אני אוווהבת אתכןןן 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מהרשמי.. אני ושיר: אני: שיר למה לא צילמת את ערן או נתת לי לדבר איתו :\? שיר: כי הוא חולה מה את רוצה הוא יקיא עליי.. אני: מה את סתווומה שיקיא עליי. כל עוד זה של ערו לא אכפת לי. שיר:הוא חוולללהה אומרים לךךך אני לא רוצה קיא של ערןןן לאאא.. זהוו.. הקיצר היא אהבלללה :]]

עונה לאהוובתי ;]

שיר השבוע? חן אהרוני - שובי אל בייתי סינרגיה- חום יולי אוגוסט תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => אני ודודתי הקטנה :] סרט\סדרה\תוכנית TV? סטאפ אפ :] האלופהה 2 כוכב נולד 5 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אצל דודות :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר ! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ממ אין. מה קניתם השבוע? לק! אדם השבוע? אדםם , דודה שליי, דילביי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ממ איןן (פעם ראשונהה )

מי שלא נאה לה איך שאני כותבת שלא תפתח ת'הודעה

+
[= שיר השבוע? ילד ירוק || תתקעו בחצוצרה-שבק ס'. אלוהים-מוקי. התאבדות-אביב גפן. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? היא סוו סקסית
סרט\סדרה\תוכנית TV? האם אתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו' D; ומונית הכסף. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא ~_~ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נעמה הכוסית אצלי כעת !!1
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שפיים יום ראשון בע"ה. ^_______^ ניצנים-הופעה של נינה,ביט 69,ואביב.[= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אאא=יייי=ןןןןן D: מה קניתם השבוע? ההההו,!!! פול של דברים [= שמתי לב שכל שבוע אני קונה איזה משהו חדש.
נחמד ליי. ^_^ אממ, מתנה לנדבי המסוקס שליייי
, חולצת גולגלות סקסית כזאת P: ,סוכריה ענקית של פו הדוב DD: סקיני שחור. ואולסטאר מזוייפות D; מהשוק. רק כי הם מתאימות לסקיני [= אדם השבוע? נננ=עעע=מממ=הה !!!!!11
)*&^%^&*) גורה יו אר סווווווווווו סקסית ^__________^" ג'וני הקטןןןן. החתיך שליDD: ודוריק. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כן!!!!! הם מזה טובים יש לי תדיסקים שלהם[= כבר לא ג'וני..כבר לאXDDDDDD אוראל: יש לאבא שלי פרוטקציות בכפר השעשועיםDDDDDDD: נעמון מיי לייף.

עונה ......; ] * $:

שיר השבוע? כל מינייי אין כוח לפרט . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני ואהבת חיי D = סרט\סדרה\תוכנית TV? לא ראיתי טלויזיה . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? \; . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שירק היה פה , ; ] וביום האהבה ; ) , היה כייף לחלוטטטין ................ רק שיום אחריי זה רק נהרס ,\; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת לשירק , ביום שלישי DD = להלה ,. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נאמממ אין משהו . מה קניתם השבוע? עגילים , שרשרת , עליונית מCACIDI . נאמ בטח עוד כל מיני דברים כאילו . אדם השבוע? שירק , מי אם לא אחרת : ] דילב , וחני ,; ) . ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אני רואה אותו נווו הוא היה עם לבבבן DD = " "אני יפה אני יפה על עקבים ויחפפפה D = " "אנייי רואה אותך , אניי לא רואה אותך . אני עושה שלום D = אני לא רואה :( *שירק מסדר פוני* כככןן כןן תממשיכי לסדר את הפוני חמודההה : ]]]]]] ." "אני לא מביייייייייייייין"

lililulu

New member
עונה :)

שיר השבוע? בואי נעזוב - רן דנקר ועילי בוטנר, Sabbo And Kuti Ft. Jah Rightful-Do You Remember, היהודים - לא קל+פיוטה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? הוא כזה...סקס משיןD= סרט\סדרה\תוכנית TV? תיכון בהיי ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עוד לא קראתי עיתון היום... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חיפה יום רביעי היה מבאס...ת"א יום חמישי היה כיף עד מאודD: והיום/מחר החלטתי שלא בא לי לבוא אליוD= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא חושבת שיש משהו... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? גם לא נראלי שיש [: מה קניתם השבוע? פלאפל, מקדולנדס וחולצה בפומה בעזריאלי [; אה וכמעט קניתי נעליים, אבל לאD: אדם השבוע? אמאP= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? היו הרבה, אין לי כוח לכתובD;

lililulu

New member
עוד תמוווונה [:

איט'ס ניב ברקוביץ' איזה חמוד :) חתם אצלנו לעונה הבאה

עונה [: @

שיר השבוע? השירים של דניאל המלך ! # ושל אייל גולן ,אינלי כוח לפרט. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? היא החיים שליי !! סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד ! [ : ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא \ ; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אני ושירן כ = ל השבוע יחד [: חחחחחחח כמה צחוקים [: @ משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? עוד שבוע כזה עם שירנצ'ו P; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? א י ן מה קניתם השבוע? שווארמה D= חחחחח וההורים המטורפים שלי החליטו שהם רוצים להפוך ת'בית שלנו לבית קולנוע DD; @ קנו פלאזמה 60 אינץ חח P= אדם השבוע? ש י ר נ צ ו D: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אני: חחחחח נשבעת לך מרוב פחד היא חירבנה לחברה שלה בפה השרמוטה [: @ שירניק: מי יכול עלינווו ?! אה ? [ = אני רוצה לראות ת'בן זונה שיגיד לי ולך מה לעשות חחחחחחחח xD אני: סתמי יא קוף D = ערסים לנצח ופריקים לרצח. :)

../images/Emo204.gif עוננה [;

שיר השבוע? אייל גולן- בשבילך נוצרתי, כל השירים של דניאל בן חיים
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> דניאל [; אני עיצבתי סרט\סדרה\תוכנית TV?
כוכב נולד
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מעריב לנוער [[; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אמממ ... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ^^ D= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום ! מה קניתם השבוע? אאאאממ ... אדם השבוע? דניאל בן חיים הנסיך
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

חן XD

New member
מי שירצה רע לך יהיה לו רע בנשמה שלו..חחח

שיר השבוע? דניאל-מתוקה שלי,לבן בחלום שחור,בועזז-מכה אפורה,קול גלגל,נשל הנחשD;;,אלון דה לוקו,מייראה וג'ון-ימים טובים תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ליאור מייארה החתיך סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד,הישרדות,תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? וואליהה איזה חוויה עברנו נכון נופר? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חתונה לבן דוד שליי , כוכב, משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? שעוןןן יפיפה שאמא החמודה קנתה לי אדם השבוע? נופר,ירדן,דילב,אמא, ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "ותזכרו תמיד תמיד.. תמיד לחייך, החיים הם הפתעה אחת גדולה, שלא מצפים, זה מגיע..",,,,המשפט שאביחי כתב נתקע לי בחיים חחח שבת שלום :] ]

../images/Emo94.gifעונה + מאומץ חדש שדגדגני בחר לי :]

שיר השבוע? סינרגיה, your eyes. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה, כוכב נולד. סרטים: מים אפלים, קינג קונג, שישי הפוך, בקול גדול. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות אחרונות, ראש 1. חוויה שעברתם השבוע? אתמול ניפרדתי מבני דודים שלי , ועוד משהו לא חשוב :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שיצבעו לי ת'חדר כבר !!! מה קניתם השבוע? בלון וסוכריה של ספיידרמן לאחי. + אוכל D; אדם השבוע? חן, נופר , מריה ושחף 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אני דפקה מאוד רוצה" "אמא ש'ך דפקה" D: -- "גם אני איתי כזה" "מי זה איתי???????" "איייייייייייייייתי" "מי זה איתייי???" D:

למעלה