../images/Emo126.gifמסכמת . [:
שיר השבוע? יש המווווון !!1
הראל - אלייך שר . הראל - משהו ממני + רמיקס . אייל גולן - לוחמת . רוצה אותך . ורק איתך . ועוד ...
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? בא לי את הכלבה שלי >>
סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . P =
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על דנה אינטרנשיונל .
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראשון עד שלישי - ים המלח .
אתמול עם חברות .
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נאאמ ,, לא'דעת , לכול השבוע . P =
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ---
מה קניתם השבוע? ממתקים . בירות . XD סתם חעחע D; ארטיקים . בייגלה . וזהו נראלי . P;
אדם השבוע? לינוי [מהפורום] ואביב . XD הדר , אוראל .
והמלצר .
D = דנה עדן וחן - חברות שלי .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אתמול , כל השיחה עם אביב ולינוי , חחחחחחחחחח DDD = --- •°•LiNoY•°• (AM 01:33) : תפסתת אותיי בולל אחרי מלחמהה עם חרגול
--- Surf-*•Man•* (AM 01:37) : תספרי למיכל שבדיוק עכשיו היית אחרי מלחמה אם חרגול! •°•LiNoY•°• (AM 01:37) : חחחחחחחחחחחחח •°•LiNoY•°• (AM 01:38) : היאא הייתהה איתיי לאורךך כלל המסע XD --- לינוייה (
, 3>! @# (AM 12:56) : מתי בפעםם האחרונהה , עשיתת משהוו בשבילל מישהו ? עשית משהו בשבילל מישהוו?
♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:01) : לא יודעע ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : אבל עשיתי הרבה פעמים ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : עד שדפקו לי ברז ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : ואני כבר לא מדבר איתם.. ♥•° ביביי לחץ °•♥ (AM 01:02) : חברים היו טובים לינוייה (
, 3>! @# (AM 01:02) : חחח זה שיר D: תודהה ששיתפתת אותיי אבל XD --- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, DDDDDDDD = ויש עוד מלללללללא . XD קקטוסייייית שלי ? , אני אוהבת אותך .