סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות :)

../images/Emo217.gifעונה.

שיר השבוע? צל כבד - נדב קדמון. סינרגיה
כמה שירים של עברי - בזכות דגדגני :) תמונת השבוע? > נסיכה יפה שלי. סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. האלופה. כוכב נולד. סרט : השליחים. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע? הופעה של בית הבובות. והלכתי לסרט עם חברה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ואוו הרבה. מחר, כוכב נולד. שירלי באה לישון אצלי :] קונה דברים לבית ספר. הופעה של סינריגה
והופעה של הגיים בויז :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? -- מה קניתם השבוע? ברד אייס קפה. כרטיס לסרט. פיצה. ובקרוב מתנה לפוטנה שלי 3> - ליום הולדת. אל תשכחי ששכחתי אה? אדם השבוע? אביחי :] חן נופר שירה שירלי וכולכן בנות :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יש לי דודה מגי ואני קורא לה מאאאאג. והיא בת דודה שלי כאילו !!"

../images/Emo217.gifמה?

ניראה לך שאני לא יקנה לך מתנה ליום הולדת?
התחרפנת לגמרי י'זונה D; 3>

../images/Emo142.gifמסכמת

שיר השבוע? "האם להיות בך מאוהב" - דניאל בן חיים "שובי אל ביתי"-חן אהרוני תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?= סרט\סדרה\תוכנית TV?קייל XY, האלופה2, ראש גדול4 ספר\עיתון\כתבה כלשהי?= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?נממ..יומולדת לאחותי[מחר] והייתי בחדרה אתמול חח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום כייף עם אחותי בת"א :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?= מה קניתם השבוע?אממ קופסא למברשת שיניים ושלושה קליפסים חח אדם השבוע? הרבה
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? =

../images/Emo97.gifעונה..

שיר השבוע? matter akon dont תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ---- סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הניצים ראש גדול ןהאלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הבת מצווה שלי... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לונגל משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בדיקה אצל הרופא
מה קניתם השבוע? אמ הרבה ... אדם השבוע? יניב קקוןןןןן ציטוט\סקופ\משפט השבוע? בנות?1? יש לי כל כך הרבה לספר לכם אבל לא עכשיו....שבת שלום

lililulu

New member
עונה [:

שיר השבוע? התקווה 6 - אט אט שוועיה שוועיה, היהודים - הזמן שלך תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין לי כוח אני על תגובה מהירה סרט\סדרה\תוכנית TV? אולי הפעם, האקס המיתולוגי, עדי אשכנזי, הנפילים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? "דברים שילדים אומרים" חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא זוכרת היו כמה דבריםD; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום נראה לי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כנ"ל מה קניתם השבוע? 2 חולצות, תיק חדש לבצפר...אחרי שקניתי חשבתי על זה שאני בכלל לא צריכה
אדם השבוע? חברה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כל השיחה עם חברה שלה על בועזD: רצינו ללכת לעל האש אצלוXD

שריתיXD

New member
../images/Emo47.gif דיל המגעיל.

לא רשמת אותי P: שיר השבוע? ימים טובים-חן אהרוני תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? עם הפוני D= סרט\סדרה\תוכנית TV? הניפילים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא זוכרת עם עברתיXD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לקנות תיק לבצפר:) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין דבר כזה[: מה קניתם השבוע? לבלו כחול ועשיתי פוני לצד.[: אדם השבוע? אדם האדמיםD= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יש לי שיר שמעצבן אנשיםD="

../images/Emo126.gifמסכמת . [:

שיר השבוע? יש המווווון !!1 :) הראל - אלייך שר . הראל - משהו ממני + רמיקס . אייל גולן - לוחמת . רוצה אותך . ורק איתך . ועוד ... :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? בא לי את הכלבה שלי >> :) סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . P = ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על דנה אינטרנשיונל . :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראשון עד שלישי - ים המלח .
אתמול עם חברות . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נאאמ ,, לא'דעת , לכול השבוע . P = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? --- מה קניתם השבוע? ממתקים . בירות . XD סתם חעחע D; ארטיקים . בייגלה . וזהו נראלי . P; אדם השבוע? לינוי [מהפורום] ואביב . XD הדר , אוראל .
והמלצר .
D = דנה עדן וחן - חברות שלי . :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אתמול , כל השיחה עם אביב ולינוי , חחחחחחחחחח DDD = --- •°•LiNoY•°•‎ (‏AM‎ ‏01:33)‏ : תפסתת אותיי בולל אחרי מלחמהה עם חרגול
--- Surf-*•Man•*‎ (‏AM‎ ‏01:37)‏ : תספרי למיכל שבדיוק עכשיו היית אחרי מלחמה אם חרגול! •°•LiNoY•°•‎ (‏AM‎ ‏01:37)‏ : חחחחחחחחחחחחח •°•LiNoY•°•‎ (‏AM‎ ‏01:38)‏ : היאא הייתהה איתיי לאורךך כלל המסע XD --- לינוייה (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏12:56)‏ : מתי בפעםם האחרונהה , עשיתת משהוו בשבילל מישהו ? עשית משהו בשבילל מישהוו?
♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:01)‏ : לא יודעע ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : אבל עשיתי הרבה פעמים ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : עד שדפקו לי ברז ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : ואני כבר לא מדבר איתם.. ♥•° ביביי לחץ °•♥‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : חברים היו טובים לינוייה (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:02)‏ : חחח זה שיר D: תודהה ששיתפתת אותיי אבל XD --- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, DDDDDDDD = ויש עוד מלללללללא . XD קקטוסייייית שלי ? , אני אוהבת אותך .

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif מאייקקקקק אתה חתיך ! ../images/Emo23.gif

וואיי השיחותת עםם אביבב הכי מטורפותת בארץ ! D:

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif מה שנכון נכון ,D:

אגבב הוא לומדד באומץץ D: בדיוקק באותהה כיתה שאחח של אופיכסה לומדD: איזהה ערסס הואא יבויהה

"מה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה".../images/Emo105.gif

שיר השבוע? קורין אלאל המלכה ואביתר בנאי-כשזה עמוק. פורטה, כל האלבום. אמש-אביב גפן. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מיי אונלי לאב.
סרט\סדרה\תוכנית TV? עדי אשכנזי. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על דניאל סולומון(או שזה סלומון ?!? Oם) ב-7 לילות חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הו. ת"א, נתניה עיר הבירה של חן DDD: וחיפה. אה ומסיבת בריכה. כמה צחוקים ינעלרבאק. XDDDD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מופע איחוד של שבקק ס'
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? ליידי ספיד סטיקXD לקחתי לג'וני ת'וואנסD: אבל שילמתי לו 30 שקל, אז נחשב קנייה. לא?! ^_____^ מקדולנדס. ואת האלבום של מוש בן-ארי. אההההההה וגם גופייה אחת השווות מת"א. וחולצה של מיי כמיקל רומאנס! PPP:: וג'ון החתיך גם קנה לי מגן זיעה משהו לפנים P: ויש עוד פולללל מת"א וחיפה אבל אין לי זין לפרט פה [= אדם השבוע? ברור שג'ון.D: וגם את האיש ההוא שאני אוהבת ככ. =_____= ונעמון.3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יוני אתה חייב למצוא לך חברה. רותם זה לא פיתרון ידידי !DDDDDDD: " "אבל אבא אתה שיכור , נו !!!!!1111
סער תעזוב אותי אני בסדר גמור. אבל אבא קוראים לי יוני."

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif נדבי ../images/Emo23.gif

חחח יואוווווו הציטוטט שללךך מזכירר לי את בןן דוד שלי אחרי החתונהה דיבורר בן 2 שיכורים " טובב יאלהה תביאא ת'מפתחות אני נוהגג, לאא אבאא אתהה שיכורר, עודד אילל תביאא כבר ת'מפתחותת אבל אבאא קוראים לי עומרי D:

למעלה