סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

בנות בטעות נמחק לי השרשור של היומולדת שלי אז שחף פתחה לי חדש :] שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות :)

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? השירים של בועז מעודה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ---- סרט\סדרה\תוכנית TV? טופ מודלס ספר\עיתון\כתבה כלשהי? --- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראיתי מישהו חתיך משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לראות אותו שוב משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת לרופא :| מה קניתם השבוע? אמממ סוכריה על מקל D: אדם השבוע? אותו 1 החתיך ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " איזה חתיך החדש "
זה היה כל כך מצחיק חחחחחחח

../images/Emo217.gifעונה.

שיר השבוע? הרבה אין לי כוח לרשום. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני לא בבית. סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום הולדת שלי :] -
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון עזריאלי עם חברות שלי :] אתן גם מוזמנות דרך אגב.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר. מה קניתם השבוע? הרבה ... אדם השבוע? שחף וחן :] וכל הבנות שאיחלו לי מזל טוב תודה רבה רבה רבה 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אבירית שלי" נוזטלגיות שלי ושל שח :] מעכשיו אני קוראת לך שח D: [שחף]

../images/Emo108.gifעונה:)

שיר השבוע?dame corazon-danna paola תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->
סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?-- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מחר:] ויום שישי הבא.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון אני עד 3 וחוזרת ב-4 ורבע בערך..:[אבל יכול להיות שאני יצא מוקדם:] מה קניתם השבוע?מחברת .. אדם השבוע?שרון,באטיסטה,וכולכן3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?--

lililulu

New member
עונה [=

שיר השבוע? Enrique Iglesias - Somebody's me, tired of being sorry תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מוזסD: סרט\סדרה\תוכנית TV? בשנה הבאה ב...ארגנטינה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על סקעת במעריב לנוער [: עושה רושם שהוא לא הומוD= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון יומולדת, יום שני יום חופשי, שלישי משחק אימון (ניייב
אח של דורייי
), יום רביעי חג. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לימודים מה קניתם השבוע? ג'בטה חצי טון בקפיטריהD: היא יותר גדול גדול ממניD; אה וקיבלתי מתנה ליומולדת את הדיסק החדש של בית הבובות [; אדם השבוע? מישהו שהקדיש לי ברדיו את "יומולדת" של ברי סחרוף ביומולדת שלי
D= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? היו הרבה אין לי כוח לרשום

../images/Emo75.gifאיייייייזו כתבה הייתה על הראללל ? ,

התנתקקקקקקקתי מהעולם , ! O; עמית הזבל ,
תסרקקקי לי . D = אתמול קראתי כתבה של הראל מפסח מרוב שיעמום ,
שהוא אמר שהוא מראה את השירים שלו לחברה המתוקה שלו חחחחח ,, D;

lililulu

New member
אבל צריך להטעין את המצלמה

וזה מלללללא זמןD; אם יהיה לי כוח בשנה הקרובה אני אעשה את זהD:

../images/Emo28.gif

שיר השבוע? Avril Lavigne - when youre gone תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?לא עולה סרט\סדרה\תוכנית TV?בחזרה לעתיד 1 , 2 . ספר\עיתון\כתבה כלשהי?כתבה על הראל סקעת במעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יותר מידי חוויות .. אבל הכי אחי זה חלום על הגיים בויז
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?- משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע?- אדם השבוע?עמית
מיכל
והגיים בויז
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?--

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונה....

שיר השבוע? רדיו נושמים מזרחית ,, רדיו בריזה ........ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > emo?! חחחחחח לא מתאים לא מתאים , סרט\סדרה\תוכנית TV? נאממ לא ?! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חה . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ישוהמון ^^ . לא אפרט . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לדבר עם שירק אהבה שלי , אני ככ מתגעגעת אליך בובית 3/> משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצצפר ,\ : ...... מה קניתם השבוע? אחי קנה לי ליומולדת מיקלדת סיליקון כזאת [נייסס]..... ושעון אוווואו ....אחחחד היפים ודיסק : ] . נאממ כדורים [!?] בייגל טוסט..... וזהו אדם השבוע? שירה יפה שלי אני אוהבת אותך , את לא אדם השבוע , את אדם של כל החיים :] אני ככ אוהבת אותך 3 > !!1 ואתה , איך לא ?:[[ .... ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אל תידאג , אני חושבת עליך :[[ .... ללאן אתתה מושך אותי [?!] ינננעל העולם . היו מצחיקים ,אין כווח לפרט :)

חן XD

New member
עונהנה :] ../images/Emo99.gif

שיר השבוע? דורון רוקח וליאור מייארה
אין לי מושגג איך קוראים לשיר
כלל השירים של יוסי אזולאי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ממ תשוקת הנציים והסרט שעת שיא 3 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כתבה על מירי בוהדנה חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כלוםם חח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יוםם ראשון עזריאליייי יום הולדת לאהבת חיי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? חולצה וצמיד ועגילים וכובעע אדם השבוע? דילב,אמא,נופר ועוד מישהו :) (לא נופר זה לא זה) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "יפה שלייי חג שמח ושנהה טובההה ומתוקה" עשה לי את החג, תגידו מה שאתם רוצים :)

../images/Emo204.gif עוווונה :)

שיר השבוע? הראל מויאל - באה אליי, רן דנקר - בואי נעזוב, Avril Lavigne – When you're gone, Fall out boy - Thnks fr th mmrs תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ה-ברכה לאדם ליומולדת ( = סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמנמנ ... היה לאדם היפיוף יומולדת :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בבצפפר |: מה קניתם השבוע? ג'ינס, מכנס, נעליים :) אדם השבוע? אדם יוסף
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

שריתיXD

New member
מה שווה כזאת אהבה?, הוא בטח לא נומרלי.. D;

שיר השבוע? סרט הודי- עידן יניב ודנה אינטרנשנלD= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אממ. אני ודיל במפגש בקריון [: בא לי סתמו. סרט\סדרה\תוכנית TV? מונית הכסף ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1, שיהיה[: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בית מלון משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר עזריאלי חוגגים לדילבי 16 [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? אייס קפה, גופיה היה מבצע XD אדם השבוע? אמ, האלה שעובדים בחדר אוכל במלון כל הכבוד להם שימשיכו ככה D; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שנה טובה !"

../images/Emo210.gif מסכמת :)

שיר השבוע? רן דנקר - בואי נעזוב ננסי אג'רם - בוסי בוסי D: breaking free - gabriela & troy Vanessa Anne Hudgens - Say Ok ועוד שירים מהסרט של הייסקול מיוזיקל.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין , . סרט\סדרה\תוכנית TV? -סדרות- הימור מסוכן רק אתה קוראים לזה אהבה תשוקת הנצים -תוכניות- אחד נגד מאה מונית הכסף -סרט אחד המומלצים- הייסקול מיוזיקל ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ.. לא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לונה גלל היה פאןןןןןןן ,, !! ;] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? צום כיפור D: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אאממ .. בית ספר , כמובן . מה קניתם השבוע? נעליי בובה יפות כאלה סרפן D: ומקדונלדס אדם השבוע? אחותי . נופר מריה וכולן פה :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " We're All In This Toghete "

../images/Emo75.gifמסכמת . [:

שיר השבוע? רגב הוד - קונצרט חיי . דנה אינטרנשיונל ועידן יניב - בואי נעזור - דנקר ובוטנר חעחע . ועוד כול מיני . [; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? כל התמונות של הראלללליק שלי .
סרט\סדרה\תוכנית TV? ארבעת המופלאים - אחלה סרט רק שעדיין לא גמרתי לראות אותו חיחי [; וכל התוכניות בערוץ שתיים בערב . P = ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על הראל מפסח חעחע , הכתבה על הראל ממעריב לנוער שעדיין לא ראיתי , D; הכתבה על מירי מסיקה . ונראלי היה עוד . O = חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתמול - יומולדת לי . :) יום רביעי - היה לי יומולדת , D = בערב חגגתי עם המשפחה , חעחע היה מצחייייק . D; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ ,, O; הפסקות . D = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לימודים . \; כיפור .
מה קניתם השבוע? ברד . ולא'דעת מה עוד . D; אדם השבוע? אביב - התקשרר אליי ראשום ביומולדת .
והוא גם מכיר את ..... ,, וגם _ _ אדם השבוע . והראל החיים שלי שלא התקשר .
הדר , אוראל וכל מי שרוצה . D = ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " מזל טוב מיכל " . סתם . D = "טוב אז אני הוללללכת ,,
לאלאלאלאלא" ועוד . D =

למעלה