עוננננננה פליזז D-=
שיר השבוע? מילה-בן ישראלי שיר אחד על ה' ,, ששמעתי באיזה שין אז הורדתי .. [מלללך מי שהעלה אותו ] חנן דהן וליאת בנאי-רעל באהבה [כפפפרה על מי ששלח אותו ... ><" ] ליאור פרחי-חשמל באויר :] נולדתי לסבול -אמן לא ידוע D= יוסי אזולאי-פס ליום אחד [ : ניסים מרי -את היחידה : ] חלום שלא ייגמר -דורון עג'מי ומורן [אאאאאאאאחח שיר אחד הה-יפים] אבא נשמה -איציק קלה .[כתתתר ] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? נוווק , *חחח דדיללל איזה נונהה היאאאא .* סרט\סדרה\תוכנית TV? מונית הכסף אצל דילב עם חיים אורית וחןD=. יותר חכם מתלמיד כיתה ו' .[ בלאאטט ... הם הפסייידו !!11] אביבה אהובתי .-כן שוב :] עוד איזה סרט אחד ששכחתי את שמו , גם מדיוידי בוקס , הוא מצוייר [ : -[ ] סטאפ אפ ב5 בבוקר .:]] חחח , והיום אני יראה עוד כמה בלילה אם לא ניצא או משהו *חן דברי איתי* ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קראתי , חחחחחחחחח..... נתנו לנו ככ הרבהספרים , אפילו את הדף הראשון לא קראתי ^עצלנית^ .. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אצלל דיללל D=.. במערבית , אווווו היו צחוקים D = שיחות איתוו ....... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ככככן שביתה אבל אך ורק שביתה , וללכת ליראות תיפה שלי :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אם תפסיק השביתה :] טוב בכל מיקרה אני אשבות :] מה קניתם השבוע? מה קניתי אוו זה מעניין חולצה ירוקה [ : ... אמממממ דברים מגניבים לשיער , אחח אהבתי D = . עגיל לאף , חישוק לאף :]] שרשררררת בטופ טאן, אחת היפות <ראה בתמונה> רציתי ליקנות גם צמיד, אבליששר שניכנסו לקניון אחותי ביזבזה את כל המאה שקל >< זונה . עיפרון שחור ,בליסטיקס ,ואייליינר .... אדם השבוע? אתה אואוא, רינת , חןןןןןןןן 3 > בהצלחה בובי :] דיללללללללל ששששש חיימשלי D= נממ זהו , ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ששששששש שתוק יבן זונה הוא:כןן אני גם אוהבב אותך שששששש הוא:מתתת מת עליייייך שששששששתוק יבןןזוונהה הוא:שיצו שיצו בואא בוא צחוקיםם *אכל ניתוק* חחחחחחחחחחחחחחחחח דדדדדילללללללללב שתן בהתגלמוווווווווווותו D= ..... היה השבוע הכיי מצחייק שיש לא יודעת מה איתכם , אני נהנננתי D=