סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo105.gifעונה.

שיר השבוע? the reason because you live עד שהכל יגמר - סינרגיה. אלפי זוגות עיניים - סינרגיה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. מונית הכסף.
סרט: מעודדות צמודות ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הגל. ראש 1. הד הקריות. ידיעות המפרץ. וידיעות אחרונות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש קריינית אני
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שביתה :] הייתי בקריון. לא יודעת כל מיני ... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שום דבר מיוחד. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שיחזור הבצפר. מה קניתם השבוע? אוכל. לקים. אדם השבוע? פז חברה שלי 3> ונופר וחן חחחחחחח איזה מצחיק היה D= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "השטטטטטטטטן בהיתגלמווווותווו ....."

../images/Emo108.gifעונה:]

שיר השבוע? כל השירים של היי סקול מיוזיקל. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->
ועוד תמונה אחת: http://img249.imageshack.us/img249/8075/jeff20hardycx3.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,היי סקול מיוזיקל,החיים היפים של זאק וקודי,סאם סון המתוקה(עוד מעט מתחיל הפרק הראשון). ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ויוה פלוס. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?--- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?היווםםם..ייהיה בילתי ניסלח ב-WWE.חח.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין. מה קניתם השבוע?-- אדם השבוע?שרון,זאק אפרון,אשלי טיסדל, אוראל,וכולכן3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?---

../images/Emo15.gif עווונה :)

שיר השבוע? הראל מויאל-באה אליי, דנה ועידן-סרט הודי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? -- סרט\סדרה\תוכנית TV? האם אתה יותר חכם מתלמיד כיתה ו' ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בדיקת דם ): משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ל'דעת משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפפר . מה קניתם השבוע? לא זוכרת >< אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

כולנו עשויים אבק של אהבה.

שיר השבוע? עכשיו מעונן-חלולים-מתים משעמום-אתה פה חסר לי-אביב גפן. מוקי-האדמה בוכה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? אלפא דוג, האם אתה יותר חכם... :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קראתי עיתון עדיין, אבל ידיעות
. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עשיתי סיידליפ, אזכרה של סבתא, שביתה, נתניה עם בתאלי בולי שלי.
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ת"א. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שתיגמר השביתהD: מה קניתם השבוע? חזיות^^" ,ג'ינסים יפים ככ, קרועים כאלה.. שעון
, משקפיים ורודות אוברסייז יפות כאלה
, ועוד משקפיים שחורות בסגנון של ניקול ריצ'י. :) אמא קנתה לי נעליים[עקב!:D] מאלדו. והכי חשוב הוויאנס הלבנות
. כמה רציתי אותם.
זהו ניראלי. אה ומקדלונדסD= אדם השבוע? נעמה, ההוא שלי
, ירדן. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ירדן: אמא די לדבר כמו לא יודעת מה. אמא שלה: אני אדבר איך שארצה. ירדן: אמא, פרחות אומרות כפרה, תפסיקי עם זה;[ אמא שלה: עאלק וואעלק יופי. ואת תורידי תלק השחור הזה ריבונו של עולם השכנים יחשבו שאת מכת השטן, ותורידי את כל העגילים שיש לך בפרצוף, תראי כמה חורים יישארו לך! ירדן: לא ייאמן שאת אמא שלי. לאביו מאמ'. אמא שלה: כפרה עליך ירדן: די עם זה!
חחחחחחחחחחחחח גדול!!!!!!! ^^ נועם: סעמק ערס טפו בלאט ינעל סבא שלך יא פרידמן טפו יא אימפוטנט טפו עלייך ועל אמא שלך הזונה טפו שיהיה לך בוקר אור ושתידרס היום בדרך לבצפר. אני: כמה טפו נוש לא יישאר לך כבר רוק נועם: איכ רוק טפווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!
סופשבוע!!11

נוופריי

New member
עוננננננה פליזז D-=

שיר השבוע? מילה-בן ישראלי שיר אחד על ה' ,, ששמעתי באיזה שין אז הורדתי .. [מלללך מי שהעלה אותו ] חנן דהן וליאת בנאי-רעל באהבה [כפפפרה על מי ששלח אותו ... ><" ] ליאור פרחי-חשמל באויר :] נולדתי לסבול -אמן לא ידוע D= יוסי אזולאי-פס ליום אחד [ : ניסים מרי -את היחידה : ] חלום שלא ייגמר -דורון עג'מי ומורן [אאאאאאאאחח שיר אחד הה-יפים] אבא נשמה -איציק קלה .[כתתתר ] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? נוווק , *חחח דדיללל איזה נונהה היאאאא .* סרט\סדרה\תוכנית TV? מונית הכסף אצל דילב עם חיים אורית וחןD=. יותר חכם מתלמיד כיתה ו' .[ בלאאטט ... הם הפסייידו !!11] אביבה אהובתי .-כן שוב :] עוד איזה סרט אחד ששכחתי את שמו , גם מדיוידי בוקס , הוא מצוייר [ : -[ ] סטאפ אפ ב5 בבוקר .:]] חחח , והיום אני יראה עוד כמה בלילה אם לא ניצא או משהו *חן דברי איתי* ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קראתי , חחחחחחחחח..... נתנו לנו ככ הרבהספרים , אפילו את הדף הראשון לא קראתי ^עצלנית^ .. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אצלל דיללל D=.. במערבית , אווווו היו צחוקים D = שיחות איתוו ....... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ככככן שביתה אבל אך ורק שביתה , וללכת ליראות תיפה שלי :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אם תפסיק השביתה :] טוב בכל מיקרה אני אשבות :] מה קניתם השבוע? מה קניתי אוו זה מעניין חולצה ירוקה [ : ... אמממממ דברים מגניבים לשיער , אחח אהבתי D = . עגיל לאף , חישוק לאף :]] שרשררררת בטופ טאן, אחת היפות <ראה בתמונה> רציתי ליקנות גם צמיד, אבליששר שניכנסו לקניון אחותי ביזבזה את כל המאה שקל >< זונה . עיפרון שחור ,בליסטיקס ,ואייליינר .... אדם השבוע? אתה אואוא, רינת , חןןןןןןןן 3 > בהצלחה בובי :] דיללללללללל ששששש חיימשלי D= נממ זהו , ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ששששששש שתוק יבן זונה הוא:כןן אני גם אוהבב אותך שששששש הוא:מתתת מת עליייייך שששששששתוק יבןןזוונהה הוא:שיצו שיצו בואא בוא צחוקיםם *אכל ניתוק* חחחחחחחחחחחחחחחחח דדדדדילללללללללב שתן בהתגלמוווווווווווותו D= ..... היה השבוע הכיי מצחייק שיש לא יודעת מה איתכם , אני נהנננתי D=

lililulu

New member
היי../images/Emo9.gif

שיר השבוע? "סרט הודי" לא הפסקנו לשיר את זה השבועD: ו"מנגן ושר" בגלל אתמולD; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? רציתי מהמשחק אבל עוד אין אז קחו את כריס הסקסי [: סרט\סדרה\תוכנית TV? תוכנית: מלכוד 24 סרטים: אלפה דוג, אדמה משוגעת, הכלה של החבר שלי ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מעריב לנוער על הבנות שגונבות ו7 ימים על ריאל חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בלילה בין ראשון לשני היה כיף, רביעי משחק היה אחד הטובים, חמישי על האש+ההופעה של כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיהיה שביתה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שלא יהיה שביתהD; ושגם אם יהיה שביתה יהיו ריכוזים>< מה קניתם השבוע? קולה, כרטיס להופעה, חיקוי זול של רדבול וזה עשה אותי יותר עייפה ממה שהייתיD: אדם השבוע? מישהו אחד ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "1 2 3 פטר הוא קדוש"D: גאד איזה מוזריםD: ----- "טוב עכשיו אנחנו הולכים להפסיד, יש נקודה לנו! טוב עכשיו אנחנו הולכים לקבל עבירה, יש ניצחנו!"D: ----- "מי הסכים לך להתחיל לעשן?!" "איך פתאום כולם יודעים מזה?!" "אה באמת התחלת לעשן? סתם היה באלי להגיד, טוב אני גאה בך"D;

שירלי XD

New member
|פופקורן ../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

איזה חמוד הקורץ הזה
שיר השבוע? כשהאור יעלה עלינו אמיר פייגר (פיי גוטמן
) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? היי סקול מיוזיקל ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ---- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא אני אישית אבל 2 ילדים נפלו מהגג ואחד משותק
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? טיוווווול משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? סוכריה על מקל אדם השבוע? אמממ אמממ אמממ אחי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "תרדו 30 מטר למטה"

../images/Emo129.gifמסכמת (=

שיר השבוע ? את באה אליי - הראל מויאל , MY LOVE- ג'סטין טימברלייק תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? יש כמה
http://www.siz.co.il/my.php?file=ntnjzmlzojrm.gif http://www.siz.co.il/my.php?file=tzlzzgk13jny.gif סרט\סדרה\תוכנית TV? היי סקול מיוזיקל , טאצ' עליז לסטרייט שיעיז ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מעריב לנוער-כתבה על עידן יניב , ראש1- כתבה על הראל מויאל חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראיתי 3 פעמים ביום עכבר
ויומולדת לאחשלי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לראות את חברות שלי משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלום מה קניתם השבוע? - אדם השבוע? נופר , מיכל , אוראל , חברות שלי ואח שלי (= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? -

עונה..

שיר השבוע? מילה של אהבה-בן ישראלי עד הסוף-ליאור פרחי ושלומי שבת כל הדיסק החדש של אלון תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני מאוהבת בו די
>>
סרט\סדרה\תוכנית TV? כל הסרטים שיש ביסD: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כלום חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אתם לא צריכים לדעת.מי שצריך יודע משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ^^ מה קניתם השבוע? חולצה,וכל מיני דברים לשיער אדם השבוע? נופר דיילב וירדן.. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אני אוהב אותך"

מסכממממממת :)

שיר השבוע? נראה לי השבוע שמעי הכי הרבה את ממריאים-גילת הלל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני וחנוש -> -555- סרט\סדרה\תוכנית TV? היי סקול מויוזקל ספר\עיתון\כתבה כלשהי? -- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראיתי את שרוווון (כןן כןן שרון) , וחן אהרוני! [: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? המשך השביתה :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שתיפסק השביתה.. חח מה קניתם השבוע? ג'ינס של קסטרו [: אדם השבוע? ללא ספק חן!! ללא ספק.. ((אהרוני)) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חן: "יאא תסתובבי שניה, מה זה השיער שלך? זה אמיתי?" אני: "חחח לא אני עושה הדבקה כל בוקר ברור שזה שלי" חן: " ווואו איזה אורך זה מהמם, אל תסתפרי " [:

למעלה