כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר,,,,....
שיר השבוע? שירים של בית הבובות , הפלייריסט שלי -מזרחית.... אמממ ,,וזזהו אני חושבת . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >>מה ניזכרתי בתמונה הזאת?!!?:SS אלין וקנין בכבודה ובעצמהDD ;;; סרט\סדרה\תוכנית TV? אתול ראיתי מסשחק של הפועל ת''א נגד עוד קבוצה לא זוכרת חחח היה מאוחר ולא היה מה ליראות בטלויזיה , הנפילים , אממממ,,,...וקולבוטק .. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הגל , זה דווקא נחמד , סיימתי אותו ביומיים ...... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שנייי ההופעה , אא היה הכיכייף שיש , קניון חייפה מקום נידח , מההוא עושה שם כל הזמן?!:SS והגראנד , הצטלמנו עם דניאל בן חיים , לא להיט [[[[ : הוא חתיך . חח ראינו את מירים טוקאן באוטובוס ,,.DD ;;;;; .. וגם איתה הצטלמנו אני וחן [[: נאאממ רביעי חמיישי ימים נידחים , מקווה היום לעשות משהו (
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שתיהיה שביתה אמן אמן אמן זה כ''כ יעזור לי :]]]] ,,.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ להתחיל ליקרוא את הספר באנגלית ביידייעה שיש שביתה ואני יצליח לסיים אותו (
מה קניתם השבוע? אממ ,, גלידה ,,.. אממ כרטיס לרכבת מוזל , אבל קנינו.. בקבוקק קולה (
אאממממ,,וזההו ניראלי:O אדם השבוע? חןן כפרה עליך כמה שהיה כייף יפה שלי אני אוהבת אותך!!!1 ודלז דלזזז איך לא דלז געגועי אליךך רבים עד מאוד :] והוא כמובן תמיד הוא יהיה בליבי (
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? יש מלא משפטים , נילך על כמה ציטוטים :: נופרקלטי הנה מירים טוקאן , חן לוחשת אני , יווווווו הנה מירים טוקאאאאן כל האוטובוס מסתובב חחח רואים אישה עם שיער ארוך , ואני כזה מיייריים ??? היא מסתובבת כולםכזה להה זה באמת מירים DD= אמרתי להם מה אתם דפוקים תיראו השיער שלהמנקה את האוטובוס D= אני:מירים? אני, רקבשבילך באתי לקניון .. מירים:מה.? אני לא מבינה .... אני:חח בשבילך אני הולכת קניון .. מירים:אהההההה *הסתובבה* אני:מירים?! מירים:כן.? אני: אני בפורום שלך!!
) חן ישלה בכלל פורום ?! חחחחח ואז מירים חייכה אז אמרתי לה מה את מחייכת תיראי איך את ניראתDD ;; חח ואז בקראפ , חחחחחח כמה קיללתי אואואוא..... חחחחח רואה חן רואה הכלללל הכללל בגלל שלא גנבתי לאמא
הנהההה אנחנו הגענו דניאל בן חיים מוכה כפיים חחחחחחחחח חן:אתהה חמוד אתה.. אני: מתווווקקקק חחחחחחחחDDD ;;;;; ולסיום לא אשכח דלז בשבילך בבקשה עכברוש
)))))!! שבת אששש [: