סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע של קלי שיר השבוע לא של קלי אלבום השבוע סרט השבוע תכנית השבוע דבר טוב שהיה השבוע דבר רע שהיה השבוע ציפיות לשבוע החדש

my kelly

New member
../images/Emo3.gifסיכומכום שבועי

שיר השבוע של קלי: "I DO NOT HOOK UP" שיר השבוע לא של קלי: "בא הביתה" של עידן יניב בזמן האחרון נדבקתי לשיר אלבום השבוע: ALL I EVER WANTED סרט השבוע: "מארלי ואני" ו "מהיר ועצבני" תכנית השבוע: "הישרדות" דבר טוב שהיה השבוע: הצצה לקליפ החדש של קלי... דבר רע שהיה השבוע: שחופשת פסח נגמרה מהר מידי... ציפיות לשבוע החדש: שנוכל לראות את כל הקליפ של: I DO NOT HOOK UP

../images/Emo80.gif../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

הסרט הזה פשוט היה מסטיק!!!
בסוף באמת בכיתי וזה, אבל לא אני לא בטוחה שזה היה מזה שהסרט מרגש, אולי זה היה בגלל הבזבוז זמן וכסף
.

Because Of May

New member
מסכמש"ת.../images/Emo109.gif

שיר השבוע של קלי: Since You Been Gone, בגירסא של A Day to Remember, זה מגניב! אני אחפש קישור עוד מעט.
שיר השבוע לא של קלי: Lamb of God – Redneck
. Nickelback – Something in Your Mouth- סליזי, אבל ענק
. P!nk – Please Don't Leave Me - מדהים
. Incubus – Anna Molly System of a Down – Prison Song Theory of a Deadman – Hate My Life System of a Down – Hypnotize Pink – Who Knew Incubus – Love Hurts- הוא יוצא מקסים על הקלאסית
.
אלבום השבוע: P!ink- Funhouse, I'm Not Dead
סרט השבוע:
.
תכנית השבוע: תוכנית- על טבעי, שנות ה-70, חברים
.
דבר טוב שהיה השבוע:
אממ היו הרבה שיחות נפש, וקצת יציאה מהשגרה שממש אהבתי... סיימתי את כל העבודות לחופש P:.
דבר רע שהיה השבוע:
סבל, סבל, סבל. :S.
ציפיות לשבוע החדש: לימודים =.=.

שבוע טוב../images/Emo140.gif

שיר השבוע של קלי - If I Can't Have You / Cry שיר השבוע לא של קלי- Janet Jackson – Special אלבום השבוע - The Velvet Rope - Janet Jackson סרט השבוע - משחק כפול סרט חדש של גוליה רוברטס - לא מומלץ
תכנית השבוע - המירוץ למילון! תום וגיל
דבר טוב שהיה השבוע - חופפפפפש דבר רע שהיה השבוע - ביום רביעי מתכונת בספרות וביום שישי בערבית :S ציפיות לשבוע החדש - שיעבור מהר ככל האפשר

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifמסכם ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של קלי:
אממ I Do Not Hook Up
שיר השבוע לא של קלי:
האמת שזה היה שבוע אינקיובסי במיוחד (ת'כלס, הכל בזכות רותם והרשימות שהיא שלחה לי לפני 100 שנה
). הלאסט כותב 70 (
) השמעות..אבל נתחיל מהשירים שלא קשורים אליהם
: Marilyn Manson- We're From America- שיר גדול. כיף לשמוע מהם דברים חדשים. Green Day- Know Your Enemy- אחד המדבקים
...כיף לשמוע מהם דברים חדשים [2] Adam Lambert – Mad World All Time Low – Weightless- אחלה שיר!. כיף לשמוע מהם דברים חדשים [3] Our Lady Peace – Innocent Blur- The Univresal ועכשיו אינקיובס
Under My Umbrella Earth To Bella Part 1 & 2 (אני כל פעם נזכר בבלה מדמדומים כשאני שומע את השיר הזה XD) Hello (Lionel Richie Cover) Anna Molly Dig ועוד...
אלבום השבוע:
Incubus- Light Grenades, Morning View
סרט השבוע:
לא ראיתי סרטים...
תכנית השבוע:
הישרדות...
דבר טוב שהיה השבוע:
חופש (שנגמר
). בכללי שבוע מעולה..
דבר רע שהיה השבוע:
מלאא שיעורים לחופש
ציפיות לשבוע החדש: