סיכומפגש

miss mcmillan

New member
../images/Emo27.gifסיכומפגש../images/Emo37.gif

כיבדו בנוכחותם: AKA Annabel Lee גיאלי Master Boo MesoMorph הם קוראים לי AKA חובש זקן ואנוכי. בלטו בחסרונם<עלובי נפש!!!>: Gilliana Slallum פרובוקטור Slider לילה שקט עבר על כוחותינו בעזריאלי: -הרצאת פתיחה על חייזרים, תקשורת בין-גזעית וכאוס מאת ה"ה מורף. -טלפונים עצבניים לגיאגיא, שדפקה איחור אלגנטי. -ברכות, נשיקות, ליטופי-קעקוע עם הופעתם המאוחרת בזירה של גיאגיא ובוו. -תמצית החוויה הבורגנית: התנסות בתרבות המונים, מיתוג וגלובליזציה ע"י מימוש רעיון ה"מקדונלדס": עמידה בתור, הזמנה, ואכילה. בלטה הגלידה שגיאגיא קנתה לבוו, וסונג'רה על ידי, וכן דפיקת המערכת (סטנדרט השירות הגבוה הכריח אותם למלא מחדש צ'יפס שנשפך. תאכלו את זה, חזירים קפיטליסטיים!). - תמצית החוויה הלשונית: מפגש פסגה בין נאציי- הדקדוק בני פורומינו הניב פועל חדש בשפה העברית: לשנצל. אם טעיתם לחשוב שהמדובר בניצול חוזר ונשנה, אז באמת טעיתם: לשנצל= להכין שניצלים. שניצל בעבר, ישנצל בעתיד, שניצול שם פעולה. -תמצית החוויה הלשונית 2: משחק "ארץ עיר" לוהט על גג עזריאלי, לצלילי השקיעה הרומנטיים. כעמודות המתקילות ביותר הסתמנו "חי" <מה זה חי בה'? הומו סאפיינס, לפי מורף> וכן "אישיות" <אישיות בש'? שרדר! הפרחים לבוו> ו"ספר/סרט". מטעמי צנעת הפרט וטוב-טעם לא תצויין הזוכה הגדולה של הטורניר. -תמצית ההזויות: "סליחה? כאן זה המפגש?" "איזה מפגש?" (או מיי גאד או מיי גאד, חייזרים מגיעים לכאן היום. בדיוק סיפרתי למורף שאני מחכה להם מגיל 10 בערך). "נו, של ה.. מאטריקס... ה.. פורום.." "כן, זה אנחנו." בנקודת קליימקס זו הצטרף אלינו החובש הזקו, המעדיף להתקרא גם בוב, ואני זכיתי לחתול מחמד חדש, העונה לשם שרדר. =עוד הטרדות של אנשים חפים מפשע... הצטלמות עם שרדר... גירוש על ידי מלצרית חסרת שאר-רוח.. בוו נוטש בטענה ש"אפילו סופרמן חוזר עדיף על ההשפלה הזאת"... פרידה סוחטת דמעות.. גיאלי ישנה אצל יעל ומשה ומשדרגת לעצמה סושי צמחוני... עברתי את השעה- לילה טוב ורגוע לכם, לוזרים.=

הייי

חיה בה' היפופוטם!!! איך לא עלינו על זה??? וחשבתי ששינינו את השם ל"מאו"(חתול בסינית)?!

slallum

New member
כל כך אופירי להגיד "הומו ספיינס" XD

אופירי = מורפי, מה שבא לכם נו
מקווה שנהניתם =] אופיר, איך הגעת לשם באמת?

למעלה