סתם שאלה שעלתה לי לראש

inbal287

New member
../images/Emo27.gifסתם שאלה שעלתה לי לראש

האם אחת מהתוכניות שלכם מתישהו בחיים זה באמת ללכת להופעה של הימ, ותעשו הרבה בשביל זה או שאתם פשוט נהנים לשמוע את המוזיקה וזהו. [סתם אני בדיוק קוראת כלמיני הודעות בפורומים מחו"ל והם כולם שם פגשו את הלהקה כבר כמה פעמים לפחות ולא יודעת, זה נראה לי כ"כ... כיף. וכ"כ רחוק מאיתנו כזה... הם מדברים על זה בכזאת שלווה "כן פגשתי אותם בכמה ובכמה הזדמנויות בלה בלה" וזה נחמד שזה חלק מהשגרה שלהם ואצלנו זה עדיין בגדר חלום].

linkintrance

New member
האמת.

כן, אחת מהתוכנית שלי בחיים זה ללכת להופעה, אני באמת רוצה לראות הופעה לייב שאני אראה לייב ולא דרך יוטיוב וכאלה. פשוט לראות ולהנות זאת אחת המטרות שלי, ואם ייצא לי אז גם להפגש איתם, זה בכללל יהיה השיא מבחינתי. מה הייתי עושה בשביל זה? לאיודעת. אני דיימתכננת לטוס לפינלנד, ושם לתפוס הוםעה שלהם. כאילו לטוס בתקופה שהם יופיעו שם וזהו אני חושבת.

5ifi

New member
הומממ...

כן ולא תודה. כלומר, אני בהחלט מתכננת ללכת להופעה שלהם - אם תהיה אחת כזאת בארץ שזה אומר, רב הסיכויים שאני לא אלך להופעה שלהם אי פעם. אם כן תהיה להם הופעה בארץ אני אשלם כל סכום- אבל לטוס לאנשהו במיוחד בשבילם- לא, תודה...יש לי דברים טובים יותר לשמור את הכסף שלי בשבילם (יחי העילגות!!!) אבל כמובן שאם אני אטוס לאנשהו ובמקרה תהיה להם הופעה שם- אני ארוץ בלי לחשוב אבל אני באמת לא עושה משהו ממשי בשביל להגיע להופעה שלהם. חוץ מלחתום על העצומה ההיא כמובן. בקיצור, אני חיה בסרט וממשיכה לפנטז שהם יגיעו אליי איכשהו. (עכשיו עלתה לי סיטואציה עצובה לראש: הימ באים לארץ להופעה חדפעמית, בשבת. יאיי...)

Venus Doom

New member
כן.../images/Emo14.gif

שנה הבאה אני מתגייסת ואני ממש רוצה ליסוע לפני זה לפסטיבל הופעות בחו"ל [כמעט שנה שעברה נסעתי לרוק אמ פארק, אבל הייתה לי בגרות באותו יום.] אני רק מתפללת שהימ באמת יופיעו בדבר כזה, ואם לא אני אחפש הופעה שלהם בחו"ל ואולי אני אסע אם המחיר יהיה סביר.

DropDeadAlice

New member
הלוואי.../images/Emo11.gif

אני פשוט לא רואה את עצמי בשנים הקרובות נוסעת לחו"ל כדי לראות הופעה. אבל... לכו תדעו. החיים מפתיעים.

אממ..

קודם כל, זה לא תלוי בי. בגילי ההורים שלי לא ייתנו לי לטוס לחו"ל לבד, אם זה בשביל הופעה ואם לא. אני יכולה לנסוע איתם אבל זה לא תלוי בי מתי טסים, ולאן תלוי בכולם.. אם ייצא לי לטוס לחו"ל כשיש הופעה של הימ, אין ספק שאני אלך..אני מוכנה לשלם כמה שצריך[אבל על המזל שלי, זה לא ייצא ><] ואולי כשאני אהיה יותר גדולה ואוכל לטוס בלי הורים..אני יכולה לתכנן נסיעה שתיפול כשיש הופעה.

../images/Emo216.gifמתישהו אני כן אראה אותם לייב

השאלה היא מתי
לא בשנתיים-שלוש הקרובות..צבא וזה
והשנה אין מצב..

הממ, את האמת - לא. ../images/Emo223.gif

אני נהנית לשמוע את השירים והכל, אבל אני לא כ''כ מתה להיות בהופעה. אם למשל הם יבואו לארץ, יש מצב קטנטן שאני אלך. אבל זה לא משהו שאני ממש רוצה.

לא חושבת שאני אטוס במיוחד לראות אותם..../images/Emo71.gif

רק אם אני אטוס לאנשהו והם ב*מקרה* יופיעו שם באותו הזמן, אני אשמח ללכת. וכמובן שאלך אם הם יופיעו בארץ.

Rose131

New member
אכן,

קודם כל המטרה שלי היא לראות הופעה של דה יוזד. אבל ישר אחריהם, העדיפות שלי היא HIM
אני כ"כ מצטערת שלא נסעתי לgive it a name שנה שעברה ששתיהן היוX: אבל אם אמשיך לאהוב אותם, כן, אני מתכננת לנסועD:

inbal287

New member
המ

אז לדעתי הבחור לא הצליח לעשות עבודה טובה בלשים את הדעות הקדומות שלו בצד. מה גם שכל הביקורת חוזרת על עצמה ולא נראה שיש לו אוצר מילים משהו. חובבני ביותר
.

../images/Emo216.gifמי שכתב את הביקורת ממש עיצבן אותי

אחלה אלבום מה יש לבן אדם?, מפריע לו שוילה שר?
גם התגובות שם מרתיחות

5ifi

New member
מי בא לדקור אותו?

הוא כזה בחור צולע. "עיתונאי" בשקל. ושלא יתחיל לרדת על הקול של וילה!!!! לפני שאני אתעצבן באמת. בתור אומנית בגרוש, אני לוקחת ביקורת ממש גרוע. כן. אאאאררררררררררררר!! הוא הרגיז אותי. מטאליסט מעפן........אוי אני שונאת אותו.

מדHIMה

New member
כן ברור

him זאת הלהקה הכי אהובה עלי והיחידה שבאמת אני אוהבת

למעלה