סתם שאלון לאמצע השבוע

shlook

New member
../images/Emo27.gifסתם שאלון לאמצע השבוע

שיר השבוע של קורין: דיסק השבוע של קורין: שיר השבוע (בכלל): דיסק השבוע: הספר האחרון שקראתם: הדיסק האחרון שקניתם: ההופעה האחרונה שהייתם בה: ו...פעם אחרונה שהקאתם: תהנוווו

shlook

New member
התשובות שלי

שיר השבוע של קורין: "זה בא אליי" דיסק השבוע של קורין: "הכחול של השמיים" (כן כן, אני יודע שזה צריך להיות "אנטארקטיקה") שיר השבוע (בכלל): "רציתי שזה לא ייגמר" - טל גורדון מארחת את רונה קינן וגם "ג'ורג'יה" של אפרת גוש דיסק השבוע: thom yorke - the eraser הספר האחרון שקראתם: בית אשמן של ערן צור הדיסק האחרון שקניתם: רוקפור - בחזרה לשבלול ההופעה האחרונה שהייתם בה: קורין בקמלוט הרצליה, באוגוסט ו...פעם אחרונה שהקאתם: בנסיעה בדרכים המפותלת של הרי ירושלים...יש לי קיבה רגישה... תהנוווו

clyps

New member
להלן תשובותיי../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

שיר השבוע של קורין:אנטארקטיקה
ודומינו.. דיסק השבוע של קורין:הכחול של השמיים אני חושבת.. שיר השבוע (בכלל):אממ.."והחיים" ערן צור, וגם "גלגל" של ערן צור.. דיסק השבוע:"חותך בחתך הזהב"- ערן צור הספר האחרון שקראתם:bleak house של דיקנס.. הדיסק האחרון שקניתם:אממ.. האחרון היה... דפנה והעוגיות אני חושבת.. ההופעה האחרונה שהייתם בה:של אלי סורני בתמונע אם אני לא טועה&quot
ו...פעם אחרונה שהקאתם:הקאתי? וואו... למעלה משנה..
שיר
.

מממ..

שיר השבוע של קורין:בד השמלה דיסק השבוע של קורין:הכחול של השמיים שיר השבוע (בכלל):גבר הולך לאיבוד-שלמה ארצי דיסק השבוע:דרכים- שלמה ארצי הספר האחרון שקראתם:ללכת אחרי הלב- יונית עובד (מומלץ מוות!!!)- אניהו - אתגר קרת הדיסק האחרון שקנית:les zepplin ההופעה האחרונה שהייתם בה:שלמה ארצי ושלום חנוך לפני שבוע (זה הייתרון בלהיות בת של מורה) ו...פעם אחרונה שהקאתם:מממ, לפני שבוע מישהי הקיאה לי באמבולאנס והבאתי צרחה לנהג שיעצור והקאתי את נשמתי

0mroosh

New member
fun fun

שיר השבוע של קורין: שיר לשירה דיסק השבוע של קורין: אנטארטיקה שיר השבוע (בכלל): גשם-שילה פרבר דיסק השבוע: אפרת בן צור-אפרת בן צור הספר האחרון שקראתם: יש ילדים זיגזג, בפעם השישית, אני חושב. הדיסק האחרון שקניתם:דפנה והעוגיות. אני חושב,
ההופעה האחרונה שהייתם בה:אבי ביטר-המיטב ו...פעם אחרונה שהקאתם:אחרי "אפידמיק" של לארס פון טרייר וחברו הדני.
אמצע שבוע נפלא. :)

גשם של שילה ../images/Emo99.gif

השיר אולי האהוב עלי ביותר שלה. באשר לאלה שהולכים בזיגזיג, ספר מדהים! אחד הטובים שייצא לי לקרוא

ולדמן

New member
קוראים לי אנדרומדה ואני מפתה.

שיר השבוע של קורין:מלחמה דיסק השבוע של קורין:פירות אסורים שיר השבוע (בכלל):עף,תלי אותי,עכביש,צוקים-אלגנט דיסק השבוע:אלגנט-אלגנט
הספר האחרון שקראתם:הנה אני מתחילה-יהודית קציר(בהשפעת מנור
). הדיסק האחרון שקניתם:אלגנט-אלגנט
ההופעה האחרונה שהייתם בה:אלי סורני בתמונע,11.10.06
ו...פעם אחרונה שהקאתם:וואו
אני חושב שלפני...שלוש שנים
תהנוווו

^^

שיר השבוע של קורין:תן לי קצת ממך דיסק השבוע של קורין: האוסף שיר השבוע (בכלל): "הבלדהעל.." דיסק השבוע: מירי מסיקה הספר האחרון שקראתם: שסיימתי? מילון מהפך/אלכסאפשטיין הדיסק האחרון שקניתם: ד'רים ההופעה האחרונה שהייתם בה: יזהר
ו...פעם אחרונה שהקאתם: חודשיים? תהנוווו

clyps

New member
הווו../images/Emo99.gif יזהר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

משובח
ולגבי תן לי קצת ממך- שיר מלך בהופעות

למעלה