עדכון אחרון בקשר למפגש לפני שייפתח

Adimenzer1

New member
../images/Emo27.gifעדכון אחרון בקשר למפגש לפני שייפתח

שרשור מפגש רשמי. עם קול אחד ליום ראשון, שלושה קולות ליום רביעי וחמישה שיכולים בשניהם, נבחר יום רביעי, ה-24/8/2011 כיום המפגש של פורום מקפליי
זה הזמן להפיץ את הידיעה לחברותיכן שרוצות להגיע (נראה לי. אם אתן רוצות לשמור את המפגש רק לפורום תגידו לפני שנפרסם לעוד בנות) ובעוד כמה ימים ייפתח שרשור מפגש רשמי שבו כל אחת תכתוב כמה פרטים שיעזרו לזהות אותה ותתן תמונה שלה (מאוד רצוי, כדי שנדע לזהות אחת את השנייה). אני חושבת שניפגש באחת עשרה בעזריאלי. מה אתן אומרות? משם אפשר ללכת גם לשוק וגם לסנטר, אבל הכי נוח למצוא אחת את השנייה בעזריאלי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifברור שנפגשים בעזריאלי~

ומשם נוסעים לסנטטטטטר D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifנוווו~!@#$ קרן, כנסי! ../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif

אוקי, אני אגיע לגג של עזריאלי ב11 (בדיוק המקום והשעה האידיאלים למפגש, מה שהיה בכל פעם) כדי להיפגש עם חברים שמוצניקים כאלה ואחרים משמע שאני לא אוכל להישאר להרבה זמן, אבל כן להגיד שלום וכאלה
קרן, אם את באה ללילה לבן בפלמחים אנחנו נפגשים הרבה אנשים בתל אביב, משוטטים להנאתנו ואז נוסעים ביחד, תצטרפי אלינו לנסיעה?

אם אני יוכל לבוא אני יבוא כי

יש סיכוי שאני טסה אם נמצא דיל טוב לאירופה, אם לא אני כל כךךך באאאאה ! בכל מקרה אם לא תהנוווו :):)

Serena16

New member
התאריך השני היה לי יותר טוב

אבל רוב הסיכויים שאני אוכל להגיע

למעלה