עדכונים חמים מהתנור

drtrip

New member
../images/Emo27.gifעדכונים חמים מהתנור ../images/Emo37.gif

שלום לכולם
להלן מספר עדכונים ממקומות שביקרתי בהם ביומיים האחרונים: 1. טבע ביחיעם- מקום שקט ופסטורלי, ממוקם ליד מבצע יחיעם. במקום כ-50 חדרי אירוח חלקם בסגנון כפרי הנמכרים החל מ-350 ש"ח לילה וחלק בסגנון צלבני הנמכרים החל מ-430 ש"ח ללילה. בסופשבוע הקרוב ייערך ארוע הרנסאנס במקום ויש עדיין חדרים פנויים במחירים מוזלים כולל כניסה לארועים. במקום ניתן להזמין חדרים עם טיולי ג'יפים כעסקת חבילה. טל להזמנות: 04-9524566.

drtrip

New member
מערות הסלע האדום במושב חוסן

נפגשתי עם בחורה נחמדה בשם בת שבע, במקום 8 מערות, כל אחת בעיצוב שלה, במערות טלויזיה, גקוזי, מיטה זוגית, מטבחון קומפקטי ופינת ישיבה חצובה. נחמדות מאוד למי שאוהב את המערות, בערב המערות נצבעות באורות מיוחדים ומשרות אווירה רומנטית... במקום חצר מטופחת, פינות מנגל, פינות ישיבה ועוד... למי שאוהב רומנטיקה במערה להלן הטלפון: 04-9572235

drtrip

New member
בית מלון כפרי בנווה אטיב

היום הגעתי לנווה אטיב, בדיוק הזמן הנכון להגיע לשם. מזג האוויר הסגרירי והמקום הייחודי הזה השרו בי תחושה של חו"ל. כמה שאני צפונית, תמיד שאני מגיעה לנווה אטיב אני מרגישה שיצאתי מתחומי ארץ ישראל. תמיד שם יותר קר, אוויר אחר,הצמחייה נראית שונה, הבתים ועוד.. הגעתי למשפחת מילס-פרידה ואילן, זוג חמוד מאוד, אילן טייס לשעבר והיום כתחביב מתעסק בנגרות ועוד מיני דברים... כל עבודות העץ אשר בבמלון הם מעשה ידיו. פרידה-מטפלת במלון ובבית. המלון מכיל 10 חדרים כפריים, לובי קטן ויפה המשקיף לנוף, במקום גם טלויזיה, מקרר ומטבחון. מעבר לזה בקומה הראשונה, חדר אוכל מקסים ביופיו ומיוחד בעיצובו, התמונות, העיצובים, הריהוט-הכל מזכיר לי את המלונות בהרים בשוויץ הרחוקה. המחירים לא בשמיים החל מ-350 ש"ח לילה למינ' 2 לילות ועד לכ-600, תלוי בעונה ותלוי באמצ"ש או בסופ"ש. בקיצור, אם אתם רוצים חו"ל במחיר הרבה יותר זול ובמקום מקסים... זה המקום, טל': 04-6984818

ami277

New member
יש אתר ברשת ?

איפשר לראות את המקום ברשת ?תמונות וכדומה?

ShirShir

New member
וואהוו - עדכונים חמים ומחממים../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תודה על המידע הרב!! כן ירבו!!

nofar25

New member
סוויטה במושב דובב

למעוניינים סוויטה מפנקת במושב דובב לפרטים 0524492884 http://www.zimmer.co.il/SiteShow.asp?site_id=176

למעלה