עוד יומיים הסינגל "שווים" יוצא עוד יומיים. ציפיות, תחושות, התרגשות הכל לפה! ושיהיה בהצלחה!
G gal255 New member 3/6/07 #1 ../images/Emo27.gifעוד יומיים../images/Emo37.gif הסינגל "שווים" יוצא עוד יומיים. ציפיות, תחושות, התרגשות הכל לפה! ושיהיה בהצלחה!
../images/Emo27.gifעוד יומיים../images/Emo37.gif הסינגל "שווים" יוצא עוד יומיים. ציפיות, תחושות, התרגשות הכל לפה! ושיהיה בהצלחה!
N nofarosh11 New member 3/6/07 #2 אעאעאעעע.. עווד יוומייםם..../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה יוצא בול על היום של המבחן שלי בטיטומטיקה.. אבלל לונוראא.. אעאאאאאאאאאאאאא עוווד יוווווומיייייייייייייייייייייייייייייייייייייים.. !!!
אעאעאעעע.. עווד יוומייםם..../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif זה יוצא בול על היום של המבחן שלי בטיטומטיקה.. אבלל לונוראא.. אעאאאאאאאאאאאאא עוווד יוווווומיייייייייייייייייייייייייייייייייייייים.. !!!
L LORENYY New member 3/6/07 #3 סוף סוף ../images/Emo99.gif אחח אחח כמה זמן חיכיתי ליום הזה סופסוף, עוד יומיים, ייצא בע"ה הסינגל הראשון [והמצליח ] של רן- "שווים". שיהיה לו המון המון בהצלחה, ותתכוננו לאמץ את האצבעות, ולהניח בצד את טייאר וכל השטויות האלה.
סוף סוף ../images/Emo99.gif אחח אחח כמה זמן חיכיתי ליום הזה סופסוף, עוד יומיים, ייצא בע"ה הסינגל הראשון [והמצליח ] של רן- "שווים". שיהיה לו המון המון בהצלחה, ותתכוננו לאמץ את האצבעות, ולהניח בצד את טייאר וכל השטויות האלה.
L LORENYY New member 3/6/07 #5 חחחחחח יאבלהה ../images/Emo6.gif הבהלת אותי.. והייתי פה מלא זמן, ונטשתי, וחזתי בכינוי אחר, אז או שאת מתבלבלת, או שיש לך זכרון ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש ממש טוב ובואי לא נהרוס את האשכול המיוחד הזה, אם את רוצה להגיב תגיבי באשכול שמתחת על התיבת מסרים החדשה.
חחחחחח יאבלהה ../images/Emo6.gif הבהלת אותי.. והייתי פה מלא זמן, ונטשתי, וחזתי בכינוי אחר, אז או שאת מתבלבלת, או שיש לך זכרון ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש ממש טוב ובואי לא נהרוס את האשכול המיוחד הזה, אם את רוצה להגיב תגיבי באשכול שמתחת על התיבת מסרים החדשה.
O OנעמונתO New member 4/6/07 #6 יואווווו עוד יומים!!!!!!!!!!!! אני כל כך מחכה לזההההה לפי מה שאמרו בפורום הרשמי ישמיעו את זה בשמונה בערב בגלגל"צ יואוווווווווווווווו אתן לא יודעות כמה אני מחכהההההההההההההההההההההההההה
יואווווו עוד יומים!!!!!!!!!!!! אני כל כך מחכה לזההההה לפי מה שאמרו בפורום הרשמי ישמיעו את זה בשמונה בערב בגלגל"צ יואוווווווווווווווו אתן לא יודעות כמה אני מחכהההההההההההההההההההההההההה
N nofarosh11 New member 4/6/07 #7 ממממממממחחחחחחחררררר.. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מחחחחחחחחחחחר הסיינגל יווווווווווווווווווצאא...
ממממממממחחחחחחחררררר.. ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מחחחחחחחחחחחר הסיינגל יווווווווווווווווווצאא...