עושים כושר בחדרה

iEyal

New member
../images/Emo27.gif עושים כושר בחדרה ../images/Emo103.gif

טירוף הכושר הגיע לחדרה כאשר נפתח בעיר סניף של רשת המכונים "פורמה"... פתאום כולם התחילו לעשות ספינינג, יוגה ופילאטיס. זה קרוב לבית וזה נוח. אבל עוד לפני זה היו בחדרה מספר מכונים שפעלו בשקט ברחבי העיר (רפאל, ספורט-לי וכו'). עכשיו, שהמבחר גדול - הגיע הזמן לדבר עליהם
אז, האם אתם מתאמנים
כמה פעמים בשבוע
ובאיזה מכון כושר
נשמח לשמוע ביקורות על המכונים, שישמשו גולשים אחרים בבחירת המכון כושר המועדף

perrinat

New member
איכ איכ איכ...../images/Emo178.gif

ספורט, כושר, זיעה...
אגב, בחדרה הרבה צועדים בלילה, יש גם את הכביש לבית אליעזר שהוא מסלול הליכה.

iEyal

New member
נכון...

עוד צועדים אפשר לראות בדרך לים בגבעת אולגה... ובאיזור ויצמן ברחוב הראשי...

טיגריס2

New member
נכון אנחנו עושים צעדות

מבית אליעזר לחדרה זה גם ספורט וגם טיול מהנה

צליל 14

New member
נכון..

לפעמים אני צועדת שם עם המנוקדת שלי..
אז אם תראו בחורה עם פרה קטנה
, תדעו שזו אני חחח..

E s t e e

New member
ויש אפילו גם בריכות

יש את הבריכה העירונית ואת הספורטן.

iEyal

New member
בריכות בחדרה

יש 2 בריכות בכל העיר... שתיהן ממוקמות במקומות קרובים (יחסית) אחד לשני, ומאוד קשה להגיע אליהן... לדוגמא: נער/ה שגרים בנווה חיים צריכים 2 אוטובוסים כדי להגיע לבריכה העירונית, וכבר דיברנו על כמה קשה להסתדר עם תחבורה ציבורית בחדרה... ככה שיש בריכות אבל הן לא נגישות לכמעט חצי מהאוכלוסיה בעיר (ואפילו יותר) מכיר המון מקרים שתושבים בחרו לעשות מנוי בבריכות של הקיבוצים באיזור (גן שמואל לדוגמא) מאשר בחדרה עצמה...

מורני !

New member
אז בעצם מה הטיעון שלך?

הרי גן שמואל הוא מקום הרבה יותר רחוק מכל מקום בחדרה מאשר הבריכה העירונית.. ואני לא חושבת שמישהו מנווה חיים צריך לקחת שני אוטובוסים, מספיק 1 וקצת הליכה ברגל.. הרי האוטובוס השני לא יקדם אותו כל כך, רק שני תחנות.לספורטן, נכון- 2 הכרחי.

iEyal

New member
הטיעון שלי הוא...

שהדרכי גישה לבריכות בעיר הן על הפנים בתחבורה ציבורית ולכן, הורים שרוצים לעשות מנוי לבריכה יצטרכו כל פעם להקפיץ את הילד שלהם לבריכה ברכב, ואם כבר להוציא רכב בשביל להגיע לבריכה, עדיף מקום הרבה יותר איכותי, שהוא טיפה יותר רחוק, כמו הבריכות של הקיבוצים. בגדול, צריך עוד בריכות בעיר ועדיף שזה יהיה באיזורים כמו ויצמן, נווה חיים ואולגה.

אני באמת בעד הקיבוצים,

אבל אישית אני נמצאת בקיץ הרבה יותר בים. שגם לשם אין אוטובוס ישיר, יש קו לאזור, אבל גם משם יש הליכה... זה בכלל לא "נורא", אבל אני חושבת שאפשר להשקיע עוד קצת ושהאוטובוס יתקרב לחוף.

פורמה? חביב אך יקר

כל האחרים- לא'משו
מקומות קטנים וצפופים
בעבר התאמנתי בגרייטשייפ הרצליה (היום WAVE בארנה) 3 פעמים בשבוע אבל התנתקנו
מאז שגיליתי את האופניים. פעמיים בשבוע עם הנץ החמה מרביצה "סובב חדרה בשבילי עפר" ברנדיס> בית אליעזר> מסילת הרכבת> חפציבה> פארק הנחל> אולגה> יער חדרה והבייתה לארוחת הבוקר. גם סיבולת לבריאה גם חיטוב והכיהכי הטבע.. אחאח הריחות, הפריחות, החיות
ושישי- ככה בקטנה, אופנושטח עם עמית לרכיבה אבל זה לא ממש נחשב

iEyal

New member
../images/Emo45.gif

דווקא יחסית למחירים במרכז הארץ, פורמה מציעים מחירים נוחים לגמרי... לגבי האופניים -
ובחדרה יש המון שטחים פתוחים לרכיבה

boris155

New member
יש המון איזורים לרכיבה מסביב לחדרה

בחדרה יש המון המון שבילי עפר לרכב ויש לאן וכשיוצא לרכב אין בעיה להשלים ל 30 ק'מ והמקומות ממש נחמדים ויש פינות חמד נסתרות ויפות ולא חסר טבע באיזור רק חבל שהעירייה לא משקיע בפיתוח אותם מקומות והסדרת שבילים נוחים שאנשים יוכלו להגיע לשם ולעשות פיקניקים

למעלה