Rowdy Girl
New member
../images/Emo27.gifפאנפיק../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif../images/Emo194.gif
פיספסתם?? לא ידעתם? לא ראיתם? לא שמעתם?
פרק ראשון
פרק שני סקייטר בוי פרק 3 יש לי שיעור חופשי עד 3 אז לקחתי את הדיסקמן שלי והלכתי לאולם כדי לתרגל את השגרה [אני עדיין לא בטוחה זו הכוונה אבל לא מצאתי פירוש הגיוני אחר], מבלי לקלוט שצופים בי. כשהגתי לחלק שבו אני צריכה לעשות את הדילוג והתהפכות הצידה לסלטה איבדתי את היציבות ונפלתי לריצפה. "ארג! יום אחד אני אפסיק להיות מגושמת." "את כל הזמן מדברת לעצמך?" אמר מישהו מאחורי שגרם לי לקפוץ "רק כשאני חושבת על עצמי. כמה זמן היית שם מאט?" "לא הרבה. אני אמור להתגאות בזה שאת יודעת את שמי?" "לא יודעת. זה לא היה קשה לדעת. אני רק חיכיתי שתענה על שמך כשהקריאו נוכחות." "אה בגלל זה בהית בי בכיתה." "לא בהיתי." מחיתי "את כן. זה בסדר את לא יכולה לשלוט בזה שמצאת אותי כמושך שאי אפשר לעמוד בפניו." "אתה תמיד כזה שחצן?" "רק אלייך." הוא חייך "אתה רוצה משהו?" "הא?" "אתה לא באת לראות אותי מתאמנת, לא?" "אולי רק כדי להרגע.." "טוב אז זוז לצד או משהו כדי שאני אוכל." "אוקיי" הוא לקח כסא וצפה בי מתאמנת. כשליסה באה. "זה נראה הרבה יותר טוב" ג'ולי חייכה "תודה" "אז את מוכנה לארוחה?" ליסה שאלה "נה... אתן תלכו ואני כבר אראה אתכן בכיתה" "אוקיי חתיכה נראה אותך עוד מעט" ג'ולי צחקה צפיתי בהן עוזבות את האולם והסתובבתי לראות את מאט. "בוא" "מה? לאן?" "אני רעבה. אני לוקחת אותך לצהריים. אני אניח את הדיסקמן ואני אסיע אותנו למקדונלדס או משהו" "אבל החברות שלך?" "מה איתן?" "נפנפת אותן כדי ללכת לצהריים איתי?" "בהחלט" "אוקיי אז בואי נלך" נתראה ביום חמישי עם פרק חדש
הוו וחברה! תגיבו!
פיספסתם?? לא ידעתם? לא ראיתם? לא שמעתם?