פינה חדשה

שוודה

New member
../images/Emo27.gif פינה חדשה ../images/Emo37.gif

קבלוה! הללוה!
בתופים במחולות!
כל שבוע
יום שלישי אני אעלה שאלון שמבוסס על שיר של רונה לפי סדר השמעתם בדיסק. לפינה עדיין אין שם, ולכן עליכם להעלות הצעות לשם. יומטוב!

שוודה

New member
ולשאלון הראשון!

(למרות שעד יום שלישי יש עוד 40 דקות, נו ניחא, זוהי הפרימיירה!)
גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף?
אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים?
שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב?
מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע
עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף?
לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי?
לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך?
עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות?
וללכת- לאן בא לך ללכת?
דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא?
שאת שמו הבטחתי לשכוח- את מי היית רוצה לשכוח?
הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה?
מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות?
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת?
מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ?
שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך...
תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן? לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת
פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן?
אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה?
אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי?
שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע
בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה
לפגוש?
עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת?
דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת?
אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס?
לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך?
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת-
מתנגשת בעץ לשניה
שאין ממנה דרך חזרה תלמדי להיות נאמנה...
אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם?
שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש?
אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך?
באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה?
כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה?
זורקים חכה- דגת פעם? איך היה?
ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד? תלמדי להיות נאמנה... תהנו!!

ראשונה!!

אחלה פינה ד"א. אהבתי עד מאוד. קבלי את אהבתי. גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף? את השנאה בעולם. מים מנקים אותי (במובן הנפשי של המילה) שינקו את כולם. אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים? לאבד את עצמי. להיות מזוייפת. למרות שקיבלית מאה בתאטרון- לעולם לא בחיים האמיתיים. שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב? לא. ואני אפילו מעירה לאנשים ששורקים לצידי (רק כאלו שאני מכירה כמובן) מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע. עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף? לדבר הרבהההה ולאכול ציפורניים לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי? הייית מדריכה בצופים ככה שיצא לי די הרבה פעמים :p לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך? וואי. מלא זמן. כאילו. כשניגנתי על קרן/שרתי עשיתי הרבה תרגילי נשימה ועכשיו אני יכולה לשלוט בזה עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות? לספור עד עשר? וללכת- לאן בא לך ללכת? לנס ציונה. ברגל. דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא? אלמוגן- פרח שאת שמו הבטחתי לשכוח- את מי היית רוצה לשכוח? כלום הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה? כמובן שלא. בגלל העובדה הפשוטה שאני לא מבטיחה דברים לאנשים כשאני יודעת שיש סיכוי שאני לא אעמוד בהם אבבבבבל המשפט מדבר על הבטחה בלי עדים. כלומר. על הבטחות לעצמי. וכאו יש מלא שלא עמדתי בהן אבל הן לא לפה מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות? נכון. גם בדקה ד"א ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת? תלוי איפה הפעמון. מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ? כן שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך... לחתון ויתור מהשנת שירות תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן? לא יודעת לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן? לא אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה? אסף אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי? אולי ביסודי וזה היה די מזמן שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש? מוות של אחד מהאחים שלי עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת? שונאת מאחרים למרות שזה קורה לי לפעמים (בכמה דקות) דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת? אמת אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס? לא. אבל כמעט התמזמזתי באחד :) לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך? כן ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה תלמדי להיות נאמנה... אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם? לאן? שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש? אני עובדת בחנות בגדים עם שירי מזרחית שלעולם לא הכרתי אז איזה ישר איכסה משם אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך? הוא. ואחיי באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה? אחותי הקטנה כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה? גנבתי מישהו זורקים חכה- דגת פעם? איך היה? לא ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד? אני אוכלת חיות אז נראה לי שכן תלמדי להיות נאמנה... תהנו!!- נהנתי עד מאוד

שישיץ

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif מזכיר לי עורב.._../images/Emo79.gif

הצעה לשם- לנשום בספירה לאחור במים. ככה נשלב
גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף?- את החום. אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים?- לא יודעת אם יש... שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב?- אני לא יודעת לשרוק :( מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע- לא רוצים אותי בחיל הים? עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף?- פףףף הרבה איחורים בעיקר לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי?-
לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך?- פעם בכיתצה ב' עצרתי את הנשימה ל-4 דק!!! טוב עכשיו זה לא נראה הגיוני אבל פעם.... עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות?- לגמור וללכת- לאן בא לך ללכת?- לקנדה
דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא?- ישראל ישעיהו- ראש הכנסת מתישהו שאת שמו הבטחתי לשכוח- את מי היית רוצה לשכוח?- הרבה אנשים. ועוד כמה. הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה?- שאתנהג יפה מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות?- בטח שכן! התערבנו! ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת?- מצלצלת. אלא אם כן זה כמו בבית של ברק שיש להם את הנוקש דלת הז כמו בסרטים
מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ?- לא נראה לי
שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך...- ממ היא ארוכה תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן?- לפי רונה, מאוד. אני סומכת עליה. לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן?- לא. מאמינה בכוחות רעים. אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה?- עידן אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי?- אמממ שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש?- אנס עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת?- יו נואו מי
דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת?- כבוד אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס?- לא הייתי בהכרה אבל כן. לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך?- המווווווון ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה תלמדי להיות נאמנה... אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם?- לא פיזית
שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש?- 10 שניות כי אני מזמזמת אותו תוך כדי. אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך?- אוכל. וחברים. הסדרה כן? באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה?- מור כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה?- מלא דברים.. זורקים חכה- דגת פעם? איך היה?- לא דגתי... ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד?- לא התחדשי

darling2

New member
../images/Emo68.gif

גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף? שחצנים!ושקרנים! אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים? אין גבולות
שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב? לפעמים שבא לי. מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע
עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף? ביזבוז
כל כך..! לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי? חברים שלי בפעולה. לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך? דקה וקצת. עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות? הו. אל שאלו
וללכת- לאן בא לך ללכת? לישון, לטוס לספרד, לת"א. מה שיבוא קודם דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא? אין רחובות במושב..
הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה? אני תמיד מקיימת. מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות? בואי.
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת? מצלצלת."בוא נשחק פוקר-דפיקה על הדלת.."
מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ? לא. שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך... לא זוכרת כרגע. תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן?
אם רונה אומרת.. לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן? לא. אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה? מיקי. אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי? אני לא מנסה להרשים. שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש? קורין אלאל
עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת? תלוי מתי..לרוב מאחרת דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת? מלא. אבל יושר. (שונאת שקרנים..כבר אמרתי.) אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס? לא. לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך? לא. ראיתי את היד שלי דופקת על דלת-
מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה תלמדי להיות נאמנה... אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם? בתופסת..כן.
שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש? Babooshka-kate bush
אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך? חברים, משפחה ומוזיקה. באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה? משפחה וכל החברים שלי. כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה? לא. זורקים חכה- דגת פעם? איך היה? לא. ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד? ברור
נגה

**הרבה אהבה**

נחמדת הפינה החדשה הזאת D:
גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף? את הכאב
אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים? אני אף פעם לא אעשה משו בניגוד לרצון של מישהו אחר
שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב? לפעמים
מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע: אין לי
עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף? אוהו... יש יותר מדיי...
לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי? אף אחד
לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך? לא זוכרת
עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות? ת'אמת?! אף פעם לא בדקתי
וללכת- לאן בא לך ללכת? זה לא "לאן"... בא לי ללכת לישון...
דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא? "הרקפת". על שם... אממממ... הפרח?!
שאת שמו הבטחתי לשכוח- את מי היית רוצה לשכוח? אין מישהו
הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה? לא זוכרת. אבל בטוח יש משהו
מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות? אני מניחה שאת צודקת
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת? דופקת
מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ? חחח לא
שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך... לא זוכרת משהו ספציפי עכשיו
תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן? לא יודעת.. אבל לא נראה לי
לנשום בספירה לאחור
עשר שניות
וללכת
פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן? לא
אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה? אבא
אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי? לא זוכרת את מי או מה
שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש? אהההה.... לא יודעת
עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת? לפעמים ככה ולפעמים ככה
דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת? חברים וכל מה שזה כולל
אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס? לא (טפו טפו טפו)
לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך? חחחח לא!
מתנגשת בעץ לשניה
שאין ממנה דרך חזרה
תלמדי להיות נאמנה...
אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם? כן... פעם, מזמן...
שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש? "ציפור" של המכשפות
אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך? מוזיקה
באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה? אההה... אבא שלי
חס וחסה
זורקים חכה- דגת פעם? איך היה? אף פעם לא ניסיתי
ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד? אהה... נראה לי...?! |מריםגבה|
תלמדי להיות נאמנה... אני אשתדל!

the cow

New member
../images/Emo205.gif אני..-למרות שנעלמתי להרבה זמן

אנשים צבועים ושקרנים אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים?
כאב נפשי שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב?
לפעמים מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע
משמעת עצמית גרועה לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי?
לא לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך?
דקה וחצי עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות?
להרדם בלילה וללכת- לאן בא לך ללכת?
לים דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא?
עולי הגרדום ואין לי מושג שאת שמו הבטחתי לשכוח- את מי היית רוצה לשכוח?
אחד... הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה?
לא שזכור לי לפחות לא משהו בזמן הקרוב רחוק מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות?
אי אפשר לאכול 4 בדקה אתם רוצים 7 ב-10 שניות
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת?
דופקת מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ?
חח כן
לעזוב מישהי תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן?
תלוי למי לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן?
לא אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה?
גוני אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי?
לפני חצי שנה.. את גוני שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש?
- עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת?
משתדלת,כמעט תמיד מאחרת דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת?
מי מגדיר מהו ערך
לא לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך?
כמובן
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה תלמדי להיות נאמנה... אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם?
כן שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש?
לילות לבנים/אביב גפן אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך?
חברים טובים באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה?
עדן כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה?
כשהייתי קטנה.. עוגיה במכולת זורקים חכה- דגת פעם? איך היה?
לא דגתי ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד?
לא מישהו באמת קורא הכל

אהלן! ואסהלן...=]

גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף?הוא שטף כבר חצי מזרחק רחוק לא מספיק לכם?! חחח אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים?תצלומים בערום,לשקר ו...להזדיין עם חתולים? שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב?אם הייתי יודעת לא הייתי מפסיקה אפילו בשירותים מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע..פעם היה צי..והוא שקע..ואז הצטרף אליו עוד צי..ויצר ציצי..חעחעח.. עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף?להיות מאפקת ולהשתלט על רצונות שלי לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי?את הסנדה לאלבד..חח בצופים קושרים את כולם... לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך?דקה עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות?לאכול סטייק.. וללכת- לאן בא לך ללכת?ל..ים..כל כך חם היום דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא?עין יהב..שם של קיבוץ שאת שמו הבטחתי לשכוח- את מי היית רוצה לשכוח?את כל מי שמשחק ברגשות שלי הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה?כן..לא לשקר..ושיקרתי =/ מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות?בוא ניתערב שאת לא יכולה לאכול 4 ביסקוויטים בדקה! ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת?מצלצלת מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ?חח כהה..בגזע עץ שלא ראיתי שהיה תקוע באדמה שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך...לא לדבר עם מישהו..ותר נכון..להמשיך הלאה...יש עוד הרבה החלטות.. תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן?מאיפה לי..הוא מפחיד.. לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן?לא מאמינה..אבל יש מצב שהוא קיים אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה?אבא אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי?את כל הסובבים אותי..כשאני מאכזבת אותם תמיד אני עושה את ההרשמה הזאת =] חח שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש?תום/און הוניגסברג עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת?מאחרת דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת?לחייך.. אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס?לא לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך?כהה. =] חח ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה תלמדי להיות נאמנה... אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם?כן שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש?don't you cry..guns n roses אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך?חיבוק..ולדעת שיש דברים שהם גרועים יותר באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה?אני..חח כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה?כן ביצת קינדר זורקים חכה- דגת פעם? איך היה? כן..מסריח חחח ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד?לפעמים..לרוב כן אבל לא לרעה =] אללה היה מגניב =] חח

אני אנסה.. ../images/Emo9.gif

כי אני מכירה את השיר
גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף? את כל הרוע. אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים? אני בחיים לא אעשה משהו שאני לא מאמינה בו או משהו שיכול לפגוע באחר. שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב? אני לא יודעת לשרוק
מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע: צי שוקע
נו מה
השם כבר מצחיק..
עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף? רוב ההרגלים שלי..
לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי? את הכלב שלי כשאנחנו יוצאים לטייל
לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך? המון זמן.. בריכות שלמות מתחת למיים זה כיף..
עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות? לחשוב על הדבר הבא שאני צריכה לעשות..
וללכת- לאן בא לך ללכת? להופעה
ולישון
דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא? הפלמ"ח.. על שם פלוגת הפלמ"ח..
שאת שמו הבטחתי לשכוח- את מי היית רוצה לשכוח? בחורה אחת שעונה לשם אפרת. [לא עומר, לא בן צור..
יש יותר מזעזעות..
הרבה יותר
] הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה? לאמא לסדר את החדר..
אבל את שאר ההבטחות אני משתדלת לקיים..
מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות? בואי לא..
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת? דופקת. מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ? לא שזכור לי..
שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך... ויתרתי למישהי שלא הייתי אמורה לוותר לה וזה עיצב את שארית חיי..
תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן? כנראה..
לנשום בספירה לאחור קצת קשה לי לנשום ולספור בו זמנית.. ועוד אחורה..
עשר שניות: ועוד מ-10 עד 0
וללכת הו.. זה קל..
פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן? כן. הוא אנושי וקוראים לו אפרת.
אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה? מורי
אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי? אממ.. לא יודעת.. לא זוכרת.. אני בגדול נגד לנסות להרשים..
שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש? את אפרת.
סליחה אבל..
עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת? עומדת בזמנים
דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת? כנות. אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס? כן.. לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך? לפעמים..
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- כיף לך.. מתנגשת בעץ לשניה באסה לך.. שאין ממנה דרך חזרה עוד יותר באסה לך.. תלמדי להיות נאמנה... אני נאמנה.
לעצמי.
אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם? לא.. שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש? "אני גונב לא בשביל הכסף"/ מאיר בנאי. אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך? מאיר בנאי.. באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה? אלי. כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה? לא שזכור לי..
זורקים חכה- דגת פעם? איך היה? לא
ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד? תלוי מה..
עומר, אני מתגעגעת..

שוודה

New member
../images/Emo68.gif ממממ גם אני

את כל המלחמות
אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים?
אני בעד לנסות כל דבר שלא פוגע בי או באנשים אחרים. אני לא אעשן ולא אנסה סמים.
שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב?
לא לשרוק... לזמזם לעיתים.
מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע
אין לי... אבל הבדיחה עם הציצי ענקית! חחח
אני חייבת להפסיק להיות מבולגנת!
לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי?
סנדות לסנדות, סנדות לעצים, אנשים לסנדות, אנשים לעצים...
לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך?
לא בדקתי
עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות?
לנשום בספירה לאחור
וללכת- לאן בא לך ללכת?
לטייל
דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא?
לוטם. על שם פרח.
את מי שעושה לי רע
הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה?
בטוח קרה.... לא זוכרת מה...
מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות?
בואי!
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת? מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ?
מצלצלת
לקחת פסק זמן בחיים שלי ולעשות רק מה שגורם לי אושר
תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן? לא שידוע לי
לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן? לא
אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה? עומר
אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי? את המאגניב של השכבה בכיתה ו'... הוא לא שם עליי... הייתי חנונית...
שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש?
את דויד דביר מנולד לרקוד
עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת?
מאחרת
דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת?
יושר
עדיין לא!
לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך?
בד"כ לא... למרות שחברה שלי אמרה לי שדיברתי אל עצמי במהלך מבחן בביולוגיה... שיהיה...
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה תלמדי להיות נאמנה... אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם?
אחיות שלי רדפו אחריי עם קליפה של בננה כי הן ידעו שזה מגעיל אותי. רעות.
שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש?
"אם תלך מכאן" של אפרת גוש
אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך?
באדולינה
באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה?
מאיה חברה שלי
מעולם לא
זורקים חכה- דגת פעם? איך היה?
לא דגתי. זה אכזרי ומסריח
ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד?
ממממ לפעמים
תלמדי להיות נאמנה...

dsol

New member
יאא איזה שאלון חביב ../images/Emo189.gif

גל גדול לא ישטוף הכל- מה היית רוצה שגל גדול ישטוף? לפעמים כן...
אין פירצה ברשת- מה הגבולות שלך בחיים? עד השיער... סתם לא, כרגע הגבולות לא הכי ברורים לי
שריקה דקה בעיר נמל ריקה- את\ה נוהג\ת לשרוק כשאת\ה הולך\ת ברחוב? לא ממש, אולי לזמזם מידי פעם
מספרת לי על צי שוקע- ספרו בדיחה על צי שוקע פעם היה צי אז, הוא שקט !
כמה אני מצחיק....
עכשיו תלמדי לאלף הרגלים- אילו הרגלים את\ה צריך\ה לאלף? לכסוס ציפורנים נראה לי...ככה אומרים לי לפחות
לקשור רצונות כמו סוסים- קשרת פעם מישהו? את מי? לא מגלה
לנשום בספירה לאחור- מה הזמן הכי ארוך בו עצרת את נשימתך? לא יודע... אבל זה היה בזמן צלילה באילת, שנמצאים מתחת למיים עם כל החליפת צלילה והכל לא מגישים אפילו שנמצאים מתחת למים ועוזרים את הנשימה להרבה זמן שלא כמו בבריכה שאני בקושי מחזיק 30 שניות
עשר שניות- מה את\ה יכול\ה לעשות במשך עשר שניות? להתאבד, זה לוקח אלפית שניה
וללכת- לאן בא לך ללכת?למקום רחוק
דרכתי רגל ברחוב- מה שם הרחוב בו את\ה גר\ה? על שם מי הוא? המלך יהושפט , על איזה מלך מהתנך שקראו לו יהושפט
נושא עצוב וכואב...
הבטחה בלי עדים- הבטחת משהו ולא קיימת? מה? כן
מי לא... כמעט כל הזמן אני מבטיח לאמא לסדר את החדר
מחזיקה לי עשר שניות- בוא נתערב שאת\ה לא יכול\ה לאכול 7 בסקוויטים ב10 שניות? יאללה !
ראיתי את היד שלי דופקת על דלת- את\ה מול דלת. את\ה דופק\ת או מצלצל\ת? דופק..
מתנגשת בעץ לשניה- נתקעת פעם בעץ? לא
שאין ממנה דרך חזרה- ספר\י על החלטה גורלית שלך... ללמוד יג-יד
תלמדי להיות נאמנה כמו עורב- עורב הוא נאמן? כן, מה לא ראיתם את הסרט העורב ? או הסרט הזה על הבנקאי שנכנס לכלא ("חומות של תקווה" נראה לי)
לנשום בספירה לאחור
עשר שניות
וללכת
פתחתי פה לשטן – את\ה מאמין\ה בשטן? ברור ! אני סוגד לו בסתרי סתרים
אף אחד לא ענה- מי האדם האחרון שהתקשרת אליו ולא ענה? אמממ עדית (חלקכם מכירים)
אף אחד לא התרשם- מתי בפעם האחרונה ניסית להרשים מישהו? את מי? לא יודע....
שום אסון לא חיכה לי בפינה- את\ה הולך\ת לתומך ברחוב, ולפתע בפינה אתה פוגש אסון! מיהו האסון הגדול ביותר שאת\ה יכול\ה לפגוש? שלא נדע....
עוד פגישה קצובה- את\ה עומד\ת זמנים או מאחר\ת? עומד בזמנים בדרך כלל
דיברנו על מוסר- מהו הערך הכי חשוב לדעת? יושר
אמבולנס עבר ושוב- נסעת פעם באמבולנס? כן, של אבא של חבר
לא שמעתי מה אמרתי- את\ה מדבר\ת לעצמך? לפעמים... אבל יותר חושב לעצמי
מתנגשת בעץ לשניה
שאין ממנה דרך חזרה
תלמדי להיות נאמנה...
אני הולכת מהר ושומעת רק דופק פטיש- מישהו רדף אחריכם? עם פטיש ?! לא זכור לי...
שום שיר לא מתנגן לי בראש- מהו השיר האחרון שנתקע לך בראש? "האמת" של אביב גפן
אני מתנחמת באנושי- מה מנחם אותך? שינה ומוזיקה טובה...
באנושי- מי האדם האנושי ביותר שאת\ה מכיר\ה? לא יודע...שאלה מוזרה
כולם גונבים מישהו ממישהו אחר- גנבת פעם משהו? מה? מי לא... אבל לא זוכר מה
זורקים חכה- דגת פעם? איך היה? כן
בכינרת, היה חביב
ומקווים תמיד להיות בצד שצד- את\ה בצד שצד? לא, אני בצד שהולך לסור לקנות מה שאחרים צדו
תלמדי להיות נאמנה...
תהנו!!

למעלה