צ'אט.. ב7\8, מתאים לכם?
P pink panther 8 New member 17/1/06 #7 אנ יכולה היום משבע וחצי ועד תשע... בתשע מתחיל טקס הגלובוס 2006 רוצה ללכת לראות את יו לורי זוכה בפרס.... כל יום בשעות הנ"ל אני יכולה אז ככה שתקבעו רק איזה יום....
אנ יכולה היום משבע וחצי ועד תשע... בתשע מתחיל טקס הגלובוס 2006 רוצה ללכת לראות את יו לורי זוכה בפרס.... כל יום בשעות הנ"ל אני יכולה אז ככה שתקבעו רק איזה יום....
א ארטיק מסטיק שוקולד ב New member 18/1/06 #10 רק עכשיו חזרתי הביתה.. מחר זה טוב בסביבות 7 וחצי.. או ב 10 כי מ 8 חמישים עד 10 אני לא בבית..
P pink panther 8 New member 18/1/06 #11 היום בואו נעשה צ'אט בשעה שבע וחצי שמונה בערב ככה.... אני מקווה שזה מוסכם עם לא תציעו שעה ותגיבו להודעה הזאתי עם אתם מוכנים להראות נוכחות...
היום בואו נעשה צ'אט בשעה שבע וחצי שמונה בערב ככה.... אני מקווה שזה מוסכם עם לא תציעו שעה ותגיבו להודעה הזאתי עם אתם מוכנים להראות נוכחות...
A Augustus Hill New member 18/1/06 #12 ../images/Emo41.gifכנסו ותחליטו באיזו שעה../images/Emo41.gif אני יכול משעה עשר היום.. אולי בשמונה אבל אני לא בטוח.. תחליטו מה יותר מתאים לכם, שמונה או עשר?
../images/Emo41.gifכנסו ותחליטו באיזו שעה../images/Emo41.gif אני יכול משעה עשר היום.. אולי בשמונה אבל אני לא בטוח.. תחליטו מה יותר מתאים לכם, שמונה או עשר?