קרן בגלי צה"ל

groovachick

New member
../images/Emo27.gifקרן בגלי צה"ל../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

אני מאמינה שכולכם יודעים שקרן היום מתראיינת בשעה 21:05 בגלי צה"ל.. אני לא יודעת אם אני מחדשת לכם או לא, אבל אפשר לשמוע גלי-צה"ל באינטרנט. כנסו ל: http://glz.msn.co.il/glz/default.htm תלחצו שם על "האזינו לגלי-צה"ל" וייפתח לכם המדייה פלייר... מקווה שעזרתי=] הקלטות יתקבלו בברכה

Rachel47

New member
יווו שמישו יקליייט../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

חברה שלי חזרה מהצבא ואנחנו יוצאות..ב..9
(עזבו את זה שיש לי שעה להתאושש מהמשמרת..ישנתי אולי 3 שעות בלילה..ועבדתי 10 שעות
) פלייייייייייז שמישו יקליט

עדי C

New member
תודה תודה תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שמעתי את הראיון, אבל בכ"ז אני אוהבת לשמוע שוב...

Rachel47

New member
יופיייייייייי../images/Emo15.gif

אז אולי בכל זאת יהיה סיכום שלי

groovachick

New member
../images/Emo99.gifהנה זה מתחילללל!!!../images/Emo99.gif

כל הדיבורים לגבי הראיון של קרן בגלי צה"ל
הנה!!!!

MissPop

New member
מקסים

אבל זה שהיא חוזרת על אותם סיפורים כל הזמן זה די מרגיז במידה
כמה אפשר לחזור על אותם סיפורים...

groovachick

New member
ממ... רק בהתחלה זה היה ככה...

בעצם לא רק בהתחלה.. אבל לי היא חידשה כל מיני דברים לגביה..=] אחרי כל ראיון וראיון אני מבינה מחדש למה אני כל כך מעריכה אותה...! היא נשמעת לי בן-אדם כל כך טוב... ובשבילי היא אכן מודל, לא יודעת אם מודל זאת המילה הנכונה, אבל אני רוצה להיות באיזשהו אופן דומה לה בעתיד.. =] מישהו הקליט??

עדי C

New member
היה ראיון מקסים ומוצלח.

פשוט תענוג להקשיב לה.
אהבתי את מה שהיא אמרה בסוף - שלהצליח מבחינתה זה כשתהיה לה משפחה וכשהיא תהיה שלמה [או מרוצה, לא זוכרת] מכל מה שהיא עשתה. וגם את הסיפורים מאחורי "שוכחת אותך" ו-"שיהיה לנו בית" [אלאניס
]

I מ י ר ב I

New member
שירי גדני...גדול!!!

היתה תוכנית מקסימה!!! קרן היתה כזו מאמי שם... נכון שאת רב הסיפורים שמענו אבל זה כיף לשמוע שוב...

groovachick

New member
אז ככה...

בהתחלה היה את השיר "זמנים משוגעים".. אחריו דיברו קצת [הייתה קצת חזרה על כל מיני דברים שהיא אמרה כבר באירוח של תפוז], אחרי זה היה עוד שיר, וככה- קטע דיבור-שיר כמה פעמים.. אני לא זוכרת בדיוק מה היא אמרה.. אבל אתה יכול להוריד את הראיון.. חח

למעלה