ראיון עם הבנים לקראת יומולדת 18

dorkiflitz

New member
../images/Emo27.gifראיון עם הבנים לקראת יומולדת 18../images/Emo37.gif

קרדיט ענקענקענק לבלוג של קלרה http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373 "Bravo # 36-כתבה חדשה!, על היום הולדת של הבנים: "זה יהיה מסיבת החיים שלהם! ב1 לספטמבר(יום שבת!) התאומים קאוליטצ' חוגגים את יום הולדת 18 שלהם . הבחורים כבר הרבה זמן מחכים לזה, טום וביל מספרים לBravo"" על איזה מסיבה מגניבה הם הולכים לעשות בגלל האירוע, ולאיזה שינויים הם מחכים עם הגעה ל"גיל החוקי"." Bravo"": למה אתם כל כך בחוסר סבלנות מחכים ליום הולדת 18? ביל: כן אנחנו מחכים ליום הזה כבר 18 שנים! זה היום הולדת הכי חשוב!, הוא תמיד היה כל כך רחוק. ואני תמיד בניתי תוכניות מה נעשה ביום הזה עם וטום וחברים. עכשיו מולנו נפתחו כול הדלתות. כמובן גם גיל 21 זה גם מגניב, בגלל שבמדינות מסוימותמותר לשתות חוקית מהגיל הזה. (מחיך בביישנות) Bravo"": זה נשמע כאילו אתם הולכים לעשות חתיכת אירוע...ולא בסגנון לתינוקות! ביל: אני הולך לשתות הרבה מאוד, ואני שמח שאני לא צריך להסתיר את זה יותר. תמיד בזמן הזה אנחנו מרגישים אי נוחות כי תמיד תופסים אותנו על משהו, מה שאסור לעשות בגיל 16 או 17...למראת שכול הנוער עושה את זה. טום: ואצלי אך שאני הולך לחגוג תלוי במצב רוח, אני לא תכננתי בינתיים להשתכר חזק. אבל בחגיגת ה18 שלך יש לך את הזכות להשתכר עד איבוד ההכרה. Bravo"": איך יתנהל האירוע עצמו...מתוכנן שם משהו מיוחד? ביל: אנחנו נחגוג ב31 לאוגוסט אנחנו שכרנו בר- ועיצבו אותו מיוחד לאירוע שלנו, הנושא של המסיבה יהיה "לילה בקזינו"! כי כשאתה מגיע לגיל 18 אתה יכול גם ללכת למקומות משחקים הימור. יהיה ממש מגניב, יהיה גם "דרס קוד" (זה כשאורחים צריכים להתלבש באופן מסוימים)- כולם יצטרכו להתלבש יוקרתי. נו..חוץ מטום הוא יהיה בחליפת ספורט שחורה. (XDDD) והחליפה שלי כבר תלויה בארון ומחכה לשעה שלה. (אני רוצה לראות את זה!!!!!!!) Bravo"": ומה יהיה בתפריט? ביל: אני בדיוק מחליט על זה, מחר תהייה לי פגישה ושם אני יתאם הכול, ויחליט על תפריט. אני חושב שאני יזמין משהו מ"פאסט פוד", וגם כול מיני מתוקים. בתכנון השולחן הכול יהיה יותר פשוט- אנשים לא יצטרכו לשבת עם מזלג וסכין האנשים פשוט יוכלו לקחת משהו מהשולחן ולאכול אותו באווירה רגועה ב"פינת מנוחה". Bravo"": מי יהיה במסיבה? ביל: זה יהיה מעגל מאוד צמוד רק של אנשים מאוד קרובים, בערך 50. חברים, קרובים, ידידים...וכמובן משפחה. Bravo"": אתם כבר שלחתם את ההזמנות? ביל: כן, כמובן שכן, למרות שאני בעצמי לא ראיתי אותם. אני חושב שהאנשים יקבלו אותם יום לפני האירוע, לכן אני מעדיף להזמין את כולם דרך SMS. Bravo"": יהיו שם אנשים סלבריטי? ביל: לא, לא הזמנו שום מפורסמים, אנחנו מחלקים את העבודה והחיים הפרטיים. כמובן יש לנו חברים שהם מפורסמים, אבל אני לא יכול לומר מהם. Bravo"": מה הייתם רוצים לקבל ליום הולדת? טום: שאלה טובה! (אומר בצחוק)- איזה מזל שלא הזמנו את עצמנו, ואנחנו לא צריכים לשבור אל זה אל הראש!. אני אפילו לא יודע איזה מתנה הייתי בוחר לעצמי. העיקר שכולם יגיעו ושכולם ייהנו. Bravo"": ואיך העניינים עם הרישיון נהיגה שלכם? ביל: חוסר הזמן קצת הרס את התוכניות בקשר לזה. תאמת היינו רוצים לקבל כל אחד מכונית ולהתחיל לנהוג, אני מקווה שזה יקרה בקרוב. טום: גם אני מאוד מקווה, ככה נוכל לתכנן בעצמנו מתי אנחנו נבקר קרובים וחברים. Bravo"": אתם כבר מרגישים את עצמכם מבוגרים/ עצמאים? טום: אנחנו מרגישים כך כבר מגיל 13, אני זוכר אך שעמדנו מול דלת המועדון לילה ודרשנו "תכניסו אותנו". אנחנו כבר מגיל צעיר הינו עצמאים ויודעים מה זה אחריות. Bravo"": יש לכם איזשהו "רצונות" שתמיד הייתם רוצים לממש? אולי ללכת למועדון חשפנות? טום: אני כבר חשבתי על זה, יהיה מגניב ללכת לראות מופע חשפנות איפהשהו ב"ראפארבן",רחוב "הפנסים האדומים" בגרמניה (זה מקום שכולו רק מועדונים, מועדוני חשפנות, וזונות) אבל בלי שום זונות. אני לא משלם על סקס, חוץ מזה למה- אני גם ככה מקבל אותו חינם מאז שנהייתי בן 12 ..(צוחק). Bravo"": עם ההתבגרות מגיעה גם התחייבויות. טום: "נחייה ונראה"...אני לא נגד יחסים רציניים, אבל בינתיים זה לא עובד. אולי עם התבגרות גיל ה18 הכול ישתנה ..(מחייך).

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDDD טום.

טום, טום, טום, טום. די לדבר על דברים כאלו!~ תודה דור

../images/Emo192.gifאעהאעהאעהאעה :O

איפההה המועדון הזה?? הם הולכים להישתכרררררר! מי בא איתי לאנוס את ביל
הוא מילא יהיה שיכור XD D:::::::::: כמה ביל מדבר XDDDDDDD ורק על נושא אחד שהם הולכים לישתות בקמויותתתת

keren eckshtein

New member
די איזה חולי מין קטנים וחמודים - טוב לא קטנים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי כל ראיון שעושים עליהם אני לא יכולה בלי לצחוק רציני D: וטום עוד אומר איזה מועדון איזה רחוב
שלא יהיה שם כל העולם שיצלם אותו מזיין שכולו מסטול XD קיצור הם קרועים . ואיזה מסיבה אלוהים שלא נדע , קיצור שיהיה להם בכיף . רציני נראה לי יהיו בנות שינצלו את זה שהם שתויים והן יעשו בהם מעשים מגונים . וראינו מה טום יכול לעשות עם מעריצות שלו . יאללה שיהיה להם בכיף

florgirl20

New member
אני בשוק מביל! O:

וואי זה כ"כ מוזר שהם הולכים להיות עוד יומיים בני 18!!! :X

LiHiLuSh

New member
תודה דורוש ^^

איזה כיף ביל אוהב הימורים והוא אוהב גם ענבים אבל זה לא קשור חח יופי עכשיו הוא מושלם חחחח ^הימורים^ חחח
איזה חמודים הם

lid15

New member
בואנה ביל יותר מדורדר מטום! :O

חח אהבתי :p יאללה שיהנו מהחיים! הם בני 18! מגיע להם כ"כ!

למעלה