ריטושים לתחילת השבוע

ספרן

New member
שלום לכולם

אודה למי שיוכל לתקן את הטעון תיקון בתמונה המצ"ב. אני לא מבין כלום בריטוש. תודה מראש

אממ האמת

שאני לא משהו בריטוש, והתמונה הזו כ"כ הרוסה, שזה חתיכת פרוייקט, בכל זאת זו נראית תמונה כ"כ מיוחדת וחשובה לבעליה שניסיתי קצת לשחק איתה (אפשר לעשות יותר, אבל זה הרבה זמן), מקווה שימצא חן בעניך. אם לא חכה למומחים פה. תהנה

ספרן

New member
וואוו

אני לא בטוח שלדודה היה שיער אדמוני אבל מעניין ומהמם. תודה

NLO

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה, עבודה יפה.../images/Emo45.gif

דורה22

New member
../images/Emo32.gifארטית מקסימה!../images/Emo24.gif

קפצתי לראות אותך פה ואת העבודה הניפלאה שלך ושל החברים בפורום. וואי, ממש מקסים! תמשיכי במלאכה האסטטית כל כך וההתנדבותית. כל הכבוד! אוהבת אותך בכל מקום,
דורה.

ארטית

New member
תודה רבה אהובתי ../images/Emo23.gif

את מוזמנת תמיד לנצל את כישורינו

דורה22

New member
יקירתי, את הרי יודעת

שאני לא יודעת להקטין תמונות.
אבל אולי ילך לי עוד פעם עם הצייר המעאפן הזה? וגם- הצבעתי בסקר.
ות ושבוע מקסים.

lost green eyes

New member
היי... עיצוב תמונה בבקשה ../images/Emo13.gif

לפני כן רציתי לומר שיש לכם אחלה של פורום !! הוא התקדם והשתפר בצורה יוצאת דופן והאנשים פה מוכשרים ברמות
ישר כוח! טוב אז ככה.. אם אפשר בבקשה להוסיף כנפיים לגב של הבחור (עדיפות לכנפיי מלאך רכות)... לשנות את הרקע למשהו עדין ופסטורלי יותר (שיתאים לכנפיים...) לא יודעת אם כל כך שמים לב אבל יש לו עגיל וספטום באף שבכיף אפשר להשמיט מהתמונה. אגב התמונה היא לצורך מתנה .. 5 חודשים יחד. תודה רבה רבה מראש

lost green eyes

New member
+

תמונה שלי.. לרטש טבעי.. להבהיר טיפה את העיניים שיראה טבעי כמובן... וזהו בגדול אני חושבת. את התמונה הזו אני רוצה למסגר ולתת לו. אולי אפשר לחתוך את התמונה בצורה מחמיאה יותר (אני לא הכי מבינה בזה פשוט..) אולי רקע נקי יעזור. ובקיצור מה שניראה לכם לנכון.

למעלה