שאלון מלאני סי קצר

Music4Life

New member
../images/Emo27.gifשאלון מלאני סי קצר../images/Emo37.gif

היי לכולם,
חשבתי לעשות לכם שאלון קצר על מלאני סי...כל מיני דברים שקשורים אליה. גם הפורום קצת יבש וגם התנדבתי לעשות משהו כייפי ונחמד. אז תענו ומקווה שתאהבו. שיהיה בכיף
שאלון מלאני סי קצר
1. כמה זמן אתם כבר מעריצים אותה? 2. יצא לכם לפגוש אותה פעם פנים מול פנים? ואם לא, אם זה היה קורה איך לדעתם הייתם מגיבים? 3. מה האלבום שאתם הכי אוהבים שלה עד היום? 4. זיכרון נוסטלי הכי הכי ממלאני - 5. 2 תכונות שתמיד אהבתם בבחורה הזאת המדהימה מלאני: 6. מה אתם אומרים על המבטא הבריטי החמוד הזה שלה??? (למות ממנה) 7. נערצה שלכם אליה לדעתם גורמת לכם לאבד ת'ראש לפעמים? 8. הייתם אי פעם בהופעה שלה בחו"ל? 9. אוהבים את אינגה? (אינג) חחחחח
טוף זהו.......אין לי הרבה מה לשאול עליה... זה מה שמצאתי. לילה טוב וחג שמח
מתוקים קים

רוני1002

New member
רק שתדעו לכם: אין על שאלוני ניבה...

1. אני מעריצה את מלאני סי מתקופת הספייס גירלז. אני מודה שבהתחלה אהבתי הכי הרבה את אמה, אבל התחלתי לאט לאט לשים
יותר אליה, לשירה שלה, לאישיות שלה וכמובן... ליופי המיוחד שלה. ההערצה שלי פרצה כשהיא הוציאה את ה
הראשון שלה. נורא אהבתי אותו והתחברתי לכל השירים שבו. 2. לצערי לא יצא לי לפגוש אותה פנים מול פנים. אם זה היה קורה, אז אני חושבת שהייתי מאוד מתרגשת. לא הייתי יכולה לדבר. אחרי שהייתי נרגעת קצת, הייתי אומרת לה מה היא בשבילי. הייתי אומרת לה כמה שאני אוהבת אותה ומבלבלת לה את השכל כמו שאני מבלבלת את המוח לכל העולם על זה שאני אוהבת אותה ושהיא זמרת מספר 1 בעולם. 3. האלבום האהוב עלי של מלאני עד היום הוא Beautiful Intentions. אני מתכוונת לאלבום השלישי. יש בו שירים עמוקים. מלאני התבגרה והשתפרה מבחינה ווקלית. 4. זיכרון נוסטלגי הכי הכי ממלאני: אני לא אשכח איך התאהבתי בה מחדש. הייתה תקופה שפחות התלהבתי ממנה. (לא תאמינו, אבל הייתה הקופה שזנחתי את מלאנוש לטובת רוני סופרסטאר.) השיר שהצית בי את האהבה מחדש הוא Next Best Superstar. השיר הזה עושה לי משהו. הוא אמיתי והוא כנה. בשיר הזה ירד לי האסימון והבנתי מי הזמרת שבאמת שולטת בעולם במוזיקה. 5. שתי התכונות שתמיד אהבתי בבירור במלאני: א. צניעות. ב. כנות. 6. אני חושבת שהמבטא הבריטי שלה משגע. אני בכלל מאוד אוהבת מהטא בריטי. היא מדברת ברור, רק שלפעמים היא מדברת מהר מידי. וגם אם אני מבינה, אז אני מפספסת דברים בראיונות איתה. 7. כן, הערצה שי אליה לפעמים גורמת לי לאבד את הראש. אבל אני לא חושבת שזה ממש קיצוני. למשל: יום אחד הסתובבתי עם חברה והיה באחת מהחנויות את הקליפ שלה עם בריאן אדמס: When You're Gone. התחלתי לצרוח וכל הרחוב שמע אותי. אני צורחת כמו משוגעת כשאני רואה קליפים שלה בטלויזיה. יש שירים שלה שגורמים לי לבכות ואני לא אחת שבוכה משירים. 8. אף פעם לא הייתי בהופעה שלה בחו"ל. 9. בקשר ליינג, בהתחלה היא נראתה לי חמודה וזה, אבל נראה לי שהיא מתקרצצת למלאני ושומרת עליה יותר מידי. היה כיף לענות על השאלון. שרק ירבו שאלונים כאלה בפורום ובכלל שאלוני ניבה זה דבר כיפי. כל מי שבפורום שרית חדד יסכים איתי לגבי זה.

Music4Life

New member
חחחחחחחחחחחחח יואו שרית...../images/Emo9.gif

שרהההההה הרגת אותי עכשיו
"שאלוני ניבה"..וואי חשבתי שרק לירן ככה קורא להם, איזה מצחיקקק. תודה רבה...אני רואה כבר תפרו עליי סטיגמה
אוי כמה קורע....
אני יענה בקרוב...אולי אפילו עוד כמה דקות. ןאני רוצה לראות תשובות מ-כ-ו-ל-ם

רוני1002

New member
גם אני קוראת להם ככה.

כי פשוט רואים על השאלון שזה שאלון שאת כתבת. זאת סטיגמה טובה, מאמי. כן, באמת, חסר למי שלא יענה על זה. אני, אישית מאוד נהניתי. זה שאלון קצר וקולע. אז אין סיבה להתעצל, חבר'ה.

Music4Life

New member
כמובטח : הנה אני עונה לכם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טופ...בואו נראה... 1. כמה זמן אתם כבר מעריצים אותה?
אני כבר ממש ממש לא. (תודה לאל, זה היה מספיק עינוי כל השנים...) הפסקתי אחרי 8 וחצי שנים. מכובד. 2. יצא לכם לפגוש אותה פעם פנים מול פנים? ואם לא, אם זה היה קורה איך לדעתם הייתם מגיבים?
בארור שכבר פגשתי אותה. וואי היום הכי מאושר בחיי, ככה אני עדיין מגדירה את היום הזה, המדהים. לא אשכח לעולם! התרגשתי בטירוף, זה אשכרה סרט....חלום מציאותי שמתרחש...אוחח אין מילים. 3. מה האלבום שאתם הכי אוהבים שלה עד היום?
וואי קשה להגיד... יש מצב שהכי את: Reason 4. זיכרון נוסטלי הכי הכי ממלאני -
אואה...אני חושבת מימי ה"ספייס גירלז"...כל מיני סצנות מהקסטות וידאו שלהן...אין מלא מלא קטעים שאני לעולם לא אשכח, יותר מידי בשביל למנות. 5. 2 תכונות שתמיד אהבתם בבחורה הזאת המדהימה מלאני:
מאז ומתמיד, לאורך כל השנים ולא משתנה: צניעות וכנות. בלי ספק
6. מה אתם אומרים על המבטא הבריטי החמוד הזה שלה??? (למות ממנה)
אוי וואו...
אין מילים! המבטא הזה שיגע אותי כל כך הרבה שנים....איך הייתי מעריצה את הבמטא, צוחקת עליה...מסתבלת, אוהבת אותו לאללה..כזה מתוק ומצחיק. 7. נערצה שלכם אליה לדעתם גורמת לכם לאבד ת'ראש לפעמים?
בעבר, חופשי...אל תשאלו... 8. הייתם אי פעם בהופעה שלה בחו"ל?
בחו"ל לא. הלוואי...רק בארץ הייתי כשהיא היתה. איזה עלוב...רק אחת...איזה באסה...טוף, זה לא שרית חדד שאני יכולה לראות אותה מתי שבא לי כמעט וללכת לאין סוף הופעות ! 9. אוהבים את אינגה? (אינג) חחחחח
חחחחחחחח
אוי האינג הזאת...שתהיה בריאה. אני לא מכירה אותה...קשה לי להגיד, יש כאלה שאומרים שהיא מזה מותק וכאלה שאומרים שהיא לא. ממנה שאני זכיתי (כן, ממש כבוד גדול..) היא לא משהו בכלל. בעעע...סתם קרה ומגעילה... היא לא מעניינת בכלל, וזהו. סוף דבר..לילה טוב לכולם

actimel

New member
כפרהעלייך ניבה, מלכה!!!

אני חושבת שהתשובות שלי די דומות לשלך ניבוש. חוץ מעניין האלבום. מכל האלבומים בחרת בREASON? הגזמת... אין בעולם כמו NORTHERN STAR *מה יש לך מיינג? חחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
אנחנו באותו ראש אני ואת...../images/Emo8.gif

תמיד זה היה ככה הא??
בכל מקרה, די לדבר, ולהתחיל לענות..אז מה אם התשובות שלך דומות לשלי, אני רוצה לראות שאת עונה כמו השאר (בלי יוצא מן הכלל!) "השאר"...פחחח אפשר לחשוב, רק אני ושרית. יאללה חבר'ה להתעורר, למה רק אני ושרית יכולות לענות? חשבתי שאתם אוהבים את מלאני..ושאלונים..אז יאללה היידה, הפ הפ הפ! ולמה יש לי מיינג? סתם מעצבנת........

עונה!!!!!

1.כמה זמן אתם כבר מעריצים את מל? כן אני מרשה לעצמי לקרוא לה מל! טוב בניגוד לטלי נראה לי שאת מל אני כן מעריצה כי למל לא איכפת לי להתפקצץ ולדבר שטויות טוב זה אולי בגלל שעד הפעם הבאה שהיא תראה אותי היא כבר לא תזכור מי אני... הקיצר אני מעריצה אותה מאז שהייתי בת 15 שזה אומר משנת 98 נראה לי זיכרון זה םא החלק החזק שלי
הקיצר אני אוהבת אותה מאז הספייס גירלז ממש ממתי שהתחילו מההתחלה אהבתי אותה, זה לא ששנאתי את האחרות אבל אז הזדהיתי עם התדמיל של מל ולא יודעת פשוט הסתכלתי עליה ונדלקתי עליה ועל מה שהיא שידרה. מאז שמל פרצה בקריירת סולו הפסקתי לאהוב את הספייס גירלז. 2.לא יצא לי לפגוש אותה עדיין אבל אני מקווה שזה יקרה בקרוב. ואם זה הי קורה הייתי באה אליה בפרצוף ביישן כזה מציגה את עצמי ואומרת לה כמה אני מתה עליה!!! 3.זאת שאלה קשה. אני אוהבת כמעט את כל השירים שלה, כל שיר מייצג משהו אחר ויש בו מסר אחר אבל הדיסק האחרון שלה ממש חזק!!! אהבתי במיוחד את: first day of my life
4.זכרון נוסטלגי הכי ממל אני זוכרת שפעם היה את הפטפוטי בנות עם הספייס גירלז והיא אמרה דברים חמודים. אני אוהבת את איך שהיא מתנהגת בראיונות מצד אחד לא מתפרעת ומנסה לגנוב צומי יותר מדיי מצד שני היא כן נועזת וזורמת. אהבתי גם אותה איך שהיא רקדה בהופעה בברלין נראה לי זה היה. ישלה תמונות פשוט מהממות!!! התמונות מהאלבום
6. סורי התערבב לי 5 ו 6 המבטא של מל... אז זהו שאני חושבת שהוא לא בריטי לגמרי הוא בריטי קנדי כזה
והוא מדהים!!! אני מבינה אותה רק שהיא מדברת כמו אוטוסטרדה
7. לא! אני לא אדם שנותן להערצה לאדם מסויים לשתלט עליו, יש מצב שאני אראה משהו שהיא עושה ובמקרה גמאני אוהבת א ז אני יעשה אבל זה לא קטע של בגלל שמל עשתה... ואני לא אאבד את הראש שלי בשבילה זה כבר טירוף זה לא הערצה. למרות שבכל הערצה יש משו פסיכי ומי שטוען שלו משלה את עצמו... 8. לא 9.לא מכירה אותה חג פורים שמח!!!!

gaga

New member
אוקיי תורי

1.כשהספייס גירלס היו הסטריה בדיוק הגעתי לארץ ואני זוכרת שכולם דברו עליהם בשניה שראיתי ושמעתי את מלאני ידעתי שהיא הכי טובה שם והייתי מחכה לשמוע את הקטעים שלה בשיר 2.ראיתי אותה לא במצב אבל שאני יכולה לדבר איתה (לקפוץ עליה!!!) 3.אני אוהבת את כולם זה תלוי במצב רוח שלי ואני מאוד אוהבת את השירי בי סייד שלה 4.זיכרון ממלאני? ואי יש הרבה אבל אני ישמור לעצמי 5.באתי לכתוב צניעות וכנות - אבל מישהי כבר כתבה את זה ולא רציתי להראות מעתיקנית – אבל כנראה שזה נכון 6.כפרה עליה ועל המבטא שלה, היא היחידה שיש לה מבטא יותר יפה משלי (אבל בטיפה כי יש לי מבטא חמוד גם) 7.אמממ אני לא מאבדת את הראש בדר"כ (לפחות לא מודה בזה) אבל הערצה שלי אליה מטורפת 8.אממממ שהיא הייתה עם הספייס גירלס הם הופיעו פה (בחו"ל) אז הלכתי – ושהיה ברור שהלכתי רק בשבילה לא בשביל אף ספיסית. אבל בתור זמרת סולו היא לא הופיע פה:( אבל לפחות ראיתי אותה בישראל 9.לפעמים כן לפעמים לא (לפעמים רוצים להחליף אותה)

למעלה