שיטות חדשות לחוויות ...

Variety

New member
../images/Emo27.gif שיטות חדשות לחוויות ...

היי, הסופר של הספר המעולה Astral Dynamics מפרט את שיטותיו לצאת מהגוף באתר שלו. אני לא קראתי את האתר, אבל הספר ממש מעולה ומסביר שיטות ממש מעולות שאני בטוח שיפעלו, כי מנסיון הם מאוד קירבו אותי להצלחה. כתובת האתר: http://www.tower.net.au/~rsb חלומות פז, Variety-

Cheetah

New member
אני קראתי את זה (Treatise On OOBE )

יפה איך הוא משלב אמונות מהטאואיזם(עד כמה שאני מבין בדתות במזרח הרחוק) כעובדות. אבל חוץ מזה זה קריאה שיכולה רק להועיל, ויש שם דברים שיכולים לעזור. שיטת החבל שלו זה הדבר היחיד שאני זוכר שניסיתי ואף פעם לא עבד לא אבל זה צריך באמת לעבוד בתיאוריה

אולי תוכל פרט בקצרה חלק מהשיטות ?

היי גיא !
ניכנסתי לאתר שרשמת וקצת הסתבכתי, יש באתר הזה כל כך הרבה קישורים ותת קישורים ודפי מידע ... ומתוך כל זה לא הצלחתי למצוא את הדפים שבהן מפורטות השיטות שעליהן דיברת ... ( והאמת שלא הקדשתי לכך זמן רב מדיי וגם אין לי ממש כוח בדרך כלל לשבת ולקרוא חומר רב באנגלית ... ) לכן הייתי מציע שאם זה אפשרי, פשוט תפרט כאן קצת את חלק מהשיטות האלה כדי שנבין על מה מדובר, או שאם אתה יכול תן קישורים לדפים הספציפיים באתר הזה שבהם מוסברות השיטות. ביי ביי אלון

Variety

New member
New Energy Ways

יש משהו שנקרא New Energy Ways או בקיצור NEW והוא אומר שזו השיטה הכי יעילה לחוויות חוץ גופניות. בספר היא כתובה ממש במפורט, על איזה מעל 200 עמודים. אני מנסה להבין אותה, ולעשות את התרגילים שמאוד נחמדים... השיטה אמורה ללמד איך לצאת מהגוף מערנות מוחלטת. זה מזכיר ווילד, כי יש את עניין הויברציות. הוא מלמד איך להשתמש בהם או משהו כזה. עוד לא הגעתי לתרגיל עצמו שמלמד איך לצאת מהגוף. בעקרון, התרגילים מלמדים איך לשלוט באנרגיה הזאת (שגם גורמת לויברציות), ולרכז את המודעות בנקודות מסויימות. טוב... מצאתי... הנה איך להגיע ללימוד השיטה: כנסו לכתובת של האתר: http://home.tower.net.au/~rsb כשיעלה העמוד הראשי, מתחת ל Astral Pulse, קצת למטה כתוב Training Guides, תלחצו על הלינק, כשיעלה הדף, תלחצו על N.E.W Energy Ways. שם יש את התאוריה מאחורי השיטה שלו, והתרגילים וההסברים. בהצלחה, Variety-

ואוו נשמע מה זה מעניין !! חבל רק ש

חבל רק שיש כל כך הרבה דפים לקרוא שם ! עברתי על זה בריפרוף וממש עושה תאבון לקרוא ולראות על מה בדיוק מדובר אבל אני לא יודע מתי אמצא זמן לקרוא כל כך הרבה חומר ! אני לא בטוח אבל נדמה לי שיש שם תקציר של החומר, בדף הראשי של השיטה יש קישור בשם - If you´d like to view an abbreviated version of this training guide click here ונראה לי שזה איזה תקציר של השיטה, ככה הבנתי לפחות. אני מקווה למצוא זמן כדי לקרוא את הכל כי באמת זה נשמע מעניין מאד ! הוא אפילו כותב שהשיטה הזאת היא "משחק ילדים". טוב, נקרא בהזדמנות ... אלון

למעלה