שירשור דסקטופים! Bring it on. צלמו את הדסקטופ הנוכחי שלכם והביאו אותו הנה!
N NoWords New member 10/8/05 #1 ../images/Emo27.gif שירשור דסקטופים! ../images/Emo37.gif Bring it on. צלמו את הדסקטופ הנוכחי שלכם והביאו אותו הנה!
../images/Emo27.gif שירשור דסקטופים! ../images/Emo37.gif Bring it on. צלמו את הדסקטופ הנוכחי שלכם והביאו אותו הנה!
N NoWords New member 10/8/05 #4 פאק! ../images/Emo2.gif אפשר אותו? פליז אני מחפשת אותו שנים, אין לך מושג איזה רקע נסגד!
E Eti No Name New member 10/8/05 #6 שלי../images/Emo27.gif ../images/Emo14.gif זה בכלל לא רקע זו סתם עבודה מהממת שמישי עשתה פשוט מישי הבטיחה שתעשה לי ועוד לא עשתה לי.
שלי../images/Emo27.gif ../images/Emo14.gif זה בכלל לא רקע זו סתם עבודה מהממת שמישי עשתה פשוט מישי הבטיחה שתעשה לי ועוד לא עשתה לי.
E Eti No Name New member 11/8/05 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif אני אוהבת אותך.
E Eti No Name New member 11/8/05 #11 איך ידעתי.../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif שיניתי את הרקע קלטווו .
N NoWords New member 11/8/05 #12 מי הבטיח לך רקע? ../images/Emo6.gif מצחיקההה. ד"א עכשיו אני רצינית- שלחי לי ת'רקע של אדם ברודי במסן.
ה השם הזה תפוס New member 11/8/05 #10 שלי ../images/Emo99.gif סידרתי אותו לכבודכם (הוא היה מבולגן ). אחחח.. ג'וליאן תודה לנעמה שהכינה לי את הרקע
שלי ../images/Emo99.gif סידרתי אותו לכבודכם (הוא היה מבולגן ). אחחח.. ג'וליאן תודה לנעמה שהכינה לי את הרקע