של מי השורה הזXת

קרניjack

New member
../images/Emo27.gifשל מי השורה הזXת../images/Emo35.gif../images/Emo37.gif

לאחר לבטים קשים (כן תתפלאו
), החלטתי לבחור את השיר המוזר של השבוע- "Drowning Lessons" או בעברית טהורה "שיעורי טביעה" (ההפך משיעורי שחייה, לא?
) אז בלי הרבה קישקושים, שורה שתיים או שלוש, בית או כל השיר (במחשבה שנייה תורידו את האפשרות האחרונה), ולמה=)
אני יודעת שזה לא על שולחן הניתוחים
(שאמור להזכיר לי משהוא
) אבל מישהוא יודע/חושב/משער על מה מדבר השיר

yaelrs

New member
אז אני מבינה שאת מאוד../images/Emo192.gif

אוהבת את השיר הזה, הא
Lets say goodbye, the hundredth time And then tomorrow we'll do it again לא יודעת למה.. סתם בחרתי

קרניjack

New member
דוקא לא בהכרח

אני חושבת שג'רארד אמר שזה השיר הכי "גרוע" שלהם כי המוזיקה לא קשורה בגרוש למילים

yaelrs

New member
אממ../images/Emo192.gif

הייתי בטוחה שהוא אמר ש-Cubicles הכי גרוע..

קרניjack

New member
אני חושבת שהוא אמר את זה

בראיון אחד ברדיו , ראיון בריטי שלמראיינת היה פשוט קול מוזר (או כמו שאומרים מבטא בריטי כבד
) והם גם שרו בסוף הראיום כמה שירים....אולי גם את השיר של ה blur- לא בטוחה

אני דווקא אוהבת את Cubicles

ודרך אגב חזרתי הייתי פה ולא הייתי והייתי ולא הייתי ועכשיו באמת חזרתי

GUILTY

New member
ו......

מצאתי את זה. זה נשמע דיי מעניין. Its about a relationship that was always on the rocks. They were always fighting, and, as said, he was killing her little by little. She wanted it to work, which is what the imaginary wedding gown, swallowed engagement ring, and rice grains/roses symbolize. He's saying it isnt going to work out, asking for "a thousand bodies piled up" if she chooses to stay, which still wouldn't be enough for him. the engagement ring, or potential future relationship, is poisoned and destroyed. he is ending the relationship and isn't too remorseful about it- "and we'll celebrate the end of things....without a sound i wish you away." Also this has been said to be a referance to "Three Cheers for Sweet Revenge" In 'Demolition Lovers', they both get blown apart. Second Album, he's resurrected to kill A thousand evil men. Then he'll be able to bring her back to life. So they can get married and all that shit. It's about him keeping his woman's corpse in a well, waiting for the day he kills that 1000th guy. Biggest reference = "A thousand bodies piled up, I never thought would be enough to show you just what I've been thinking"

קרניjack

New member
יפה, ותודה=)

זה מהפורום הרישמי? הייתי רוצה להתעמק קצת יותר בשיר

GUILTY

New member
OK הלכתי....יותר נכון הקלקתי ובדקתי

יש שירשור על זה אבל לא רשום שם כלום חוץ מ....."אני אוהב/ת את השיר הזה :/

אפשר תרגום?שמו לי גשר../images/Emo7.gifכואב לי../images/Emo7.gif

אני לא מרוכזתצ מספיק בשביל להבין אנגלית

חח עכשיו כבר כן...

ואיך לא חשבתי על חברי הטוב מורפיקס?.. כנראה שגם זה קשה כשכואב..

GUILTY

New member
הנה. מקווה שזה ברור.

אני מפרשת את זה בכלליות, לא מילה במילה. ועם יש טעות בבקשה תתקנו. השיר מדבר על מערכת יחסים שהייתה בבעיות. הם כל הזמן היו רבים, וכמו שנאמר הוא היה הורג אותה לאט לאט. היא רצתה שזה יעבוד זה מה שה – "imaginary wedding gown" הטבעת אירוסיים והrice grains/roses :/ מסמלים. הוא מצד שני אומר שזה לא יעבוד. היא מציעה לו - "a thousand bodies piled upבתמורה לזה שהיא תישאר, מה שעדיין לא יספק אותו. הטבעת אירוסים, או הפוטנציאל של הקשר העתידי, מורעל והרוס. הוא מסיים את הקשר - "and we'll celebrate the end of things.... אבל עדיין מהסס בקשר לסיום הקשר. without a sound i wish you away השיר הזה אמור להיות כמו אמ.... הקדמה ל Three Cheers באלבום השני הוא אמור להרוג 1000 אנשים רעים מה שאמור להחזיר אותה לחיים כדי שהם יוכלו להתחתן. הוא כאילו שומר על הגופה שלה עד שהוא יסיים להרוג את ה 1000 אנשים. מה שיותר מחבר בין שני הדיסקים – "A thousand bodies piled up, I never thought would be enough to show you just what I've been thinking

למעלה