שרשור הכרות

dj extreme

New member
../images/Emo27.gifשרשור הכרות../images/Emo37.gif

כדי שנדע מי הוא כל אחד: 1.שם: 2.גיל: 3.ישוב: 4.האם אתה מתקלט אם כן,באיזה מקום? 5.האם אתה משתמש בתוכנות של דיג'י במחשב אם כן,אילו תוכנות? אני יודע שזה לא יצא טוב אם תוכלו תוסיפו עוד

אוקי נהיה ראשון

שם:אופיר גיל:עוד מעט 16 ישוב\עיר:בת-ים מתקלט:בבית וברדיו חיחיחי משתמש בתוכנה או מחשב:כרגע תוכנה ( לסט = די'גי וירטואל , לעריכה אסיד ) סוג מוזיקה שמנגן:בעיקר ניו יורק האוס ( עופר ניסים וכזה )אבל גם היפ הופ טראנס ועד מזרחית אמן מועדף:סקאזי ועופר ניסים

valor93

New member
אני שני=]

יונתן 17.5 כפר-סבא אין לי ציוד אז אני לא מתקלט :\ משתמש ב cool edit pro , FL5 ובקרוב בריזון.

טוב סבבה אז../images/Emo98.gif

השם של זה הכינוי שלי חחחח האח של עיר : כפר סבא גיל:17 וחצי וגם אני לא מתקלט ירדתי מזה למרות שמאוד רציתי בעבר אני סתם אוהב לארוך מוזיקה עם cool edit pro כמו יוני חחחח אני למדתי אותו וגם הייתי מוסיף פה עוד משו איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים לשמוע? אני שומע: שחורה ניו יורק האוס וקלאב זה אני

DJ SAAR

New member
טוב..

1. סער 2. 10.6 3. ראשון לציון 4. אני מתקלט רק בבית שלי. 5.כן, וירטואל די ג'י ואוטומיקס.

Dj Sky

New member
עכשיו אני

שם:איציק אהרון גיל:עוד 24 ישוב\עיר:בת-ים מתקלט:ברוז'נסקי בראשל"צ, ארועים פרטיים ומשדר ברדי יו www.yoyoyo.co.il עד שתחנת רדיו תיהיה מוכנה לאמץ אותי משתמש בתוכנה או מחשב:משתמש בקומפקטים cdj 100 לא נותן אמון כלכך במחשב בתיקלוט אמן מועדף:אין

k a d o s h

New member
ועכשיו תורי

1.אור קדוש 2.15 3.גדרה 4.אני מתלמד 5.לפעמים משתמש..

יאללה נו לחץ חברתי

קוראים לי ערן עוד ככה חמש חודשים בן 18 אני מכפר סבא אוהב לשמוע כל סוג מוסיקה אפשרי כל מה שיפה ויעידו על כך חבריי אני פתוח לכל הסגנונות (תכלס תכונה טובה לדי ג'י) אני לא מתקלט אבל עוזר ליוני עם הצעות למעברים במיקסים שלו וגם בעצמי עובד על כמה עם התוכנה cool edit pro יש לי שמיעה טובה דווקא וכמעט כל הזמן אני ויוני שאנחנו שומעים שיר חושבים על איך לעשות לו רמיקס יפה =] הייתי בקורס לדי ג'י אבל אין לי רצון ממש לתקלט גם אין עכשיו ממש כסף לציוד .. בקטנה .. יאללה לילה טוב =]

טוב אני חחח

1. יוחאי ב. 19 3. פצאל (חח מושב לא מוכר באיזה חור) 4. לא מתקלט אבל חוסך
רק עוד 5 אלף שקל חחח 5. לא.. זה סתם חארטה סגנון מוזיקה: כל המוזיקה האלקטרונית וגם קצת רוק קליל ואייטיז

חדששש דנדששש

אני אסף D.j HIN-D גיל: 18 ביום שבת :) ישוב: ראש העין מתקלט? כן...בארועים פרטיים... היו לי הזדמנויות לתקלט במועדונים (ליינים) אבל ויתרתי (בגלל הגיוס הקרוב והזמן החופשי שהולך ונגמר :\) מחשב??? לא....אבל לפני שנה השתמשתי בפי סי די ג'יי עם 2 כרטיסי קול (אחד למוניטורינג)...אחלה תוכנה!!! הכל ידני דרך המקלדת ושום דבר לא אוטומתי!!! 100% אתה! אבל עכשיו עברתי לפלטה של אמריקן אודיו...PSX ומיקסר תואם. להוסיף?...סוף סוף נפתח פורום די ג'יים!...ויש פה גם יוצרים??

מוסיף

אני כבר 5 שנים במקצוע ומנגן: מה שאנשים אוהבים...לדעתי צריך להתאים את עצמך לקהל... אבל יש לי שם טוב בהיפ הופ ואלקטרונית :) שכחתי להזכיר שאני גם יוצר...ועורך. אז מי שצריך עזרה... :) מוזמן לבקש!

../images/Emo24.gifברוך הבא אחי

אתה מתקלט רק באירועים פרטיים או גם מסיבות? יש לך כמה המלצות בשבילי לרמיקסים של שחורה?
ד"א יש כאן יוצרים לשאלתך מנהל הפורום הוא יוצר ובטח יש פה עוד

תודה רבה :)

בארועים פרטיים ומסיבות. המלצות? באיזה כיוון של שחורה? אתה רוצה להכין או להשיג?

כנס קאזאנובה

אני רוצה להשיג בסגנון של למשל הרמיקס J-Kwon_-_We_Will_Tipsyyy__DJ_s_ZivD___Dominator_Suprise_Remi.mp3 אם אתה מכיר כל מני כאלה ופתוח להצעות אחרות בכייף

Moshikos4

New member
הנני כאן...

1 - מושיקו סעדון 2 - בן 20 3 - ירושלים 4 - השתמשתי בעבר בקיובייס, כיום אני עובד עם פרויטילופס.. אגב אחלה תוכנה מומלצת בחום!!! ולא אני לא מתקלט אלה עושה מוזיקה להנאתי..

אני

שם: אורי גיל: 21 מקום: ירושלים עיר הקודש של זהב וכסף ועשן ודם וליכלוך האם אני מתקלט? לא, אני סתם אוסף תקליטים נכון לעכשיו, בעיקר טכנו אבל גם סתם מוסיקה אלקטרונית ניסיונית. יוצר מוסיקה? עושה שטויות בכל מני תוכנות לעתים, אבל לא משהו רציני. האם אני יודע מה אני עושה בפורום הזה? לא.

למעלה