שרשור המצלות

../images/Emo27.gif שרשור המצלות ../images/Emo63.gif ../images/Emo44.gif

על ספרים, סרטים, מקומות וכו'.

המלצותיי-

ספר- "איצ'ו וברנרד" של מלכה אדלר- ספר חובה לכל אחד שאוהב לקרוא "מציאות", אי אפשר לעזוב אותו, אני סיימתי אותו ביום. סרט- אני אהיה קצת בנאלי- אבל הסרט "הבריחה מסוביבור". מומלץ בחום. מוזיאון- "בית הזיכרון לשואה ולגבורה" מי שיוצא לו להגיע לאיזור אריאל, יכול לבקר. הכניסה חינם. זהו מוזיאון שהקימו שני ניצולי שואה (קובה ואירנה). מי שרוצה פרטים נוספים יכול לפנות אלי אני מתנדב במוזיאון, וכרגע עובר השתלמות להדרכה במקום.

בישי89

New member
המלצות

ספר- מילה 18 סרטים- הפסנתרן, רשימת שינדלר, אנה פרנק שיר- אפר ואבק/יהודה פוליקר מוזיאון- יד ושם

JaboGirl

New member
היא הייתה אשת העדות שלי במסע

זאת שליוותה אותנו לכל אורכו. אישה מדהימה

בישי89

New member
../images/Emo45.gif באמת אישה מדהימה!

היא הייתה פשוט מרתקת! אני ממש ממש אוהבת אותה, היה כיף איתה במסע

../images/Emo207.gif צריך את עזרתכם במשהו

אני צריך להשיג איזה שהוא קטע קצר (מספר, מאמר, כתבה וכו') כדי לנתח אותו עפ"י מושגים סוציולוגיים., לעבודת סיכום בלימודים. אם יש לכם קטעים שיכולים להתאים, קטעים לא ארוכים מידי, עמוד-חצי עמוד (ועדיף קטע מעניין) אני אשמח לקבל אותו ולהשתמש בו לעבודה. (זה די דחוף
..) תודה מראש!

דרור, חיפשתי עבורך בגוגל

"שואה" ו"סוציולוגיה" והנה הממצאים, נראה לי שתמצא פה חומר רב. בהצלחה!

המלצת ספר

האהבה משחררת, מאת רחל טל שיר ( מקווה שלא טעיתי). ספר המתאר בצורה ריאליסטית ביותר סיפורן של חברות לאורך המלחמה. למרות שקראתי דיי הרבה ספרים וראיתי דיי הרבה סרטים, הספר הזה עשה משהו, דווקא אולי בגלל הישירות שלו והתאורים הלכאורה כל כך ברורים של חיי ההישרדות והיום יום, אלו שבדרך כלל נוטים להסתיר ולהתעלם מהם. ספר מרתק. האמת שהיה גם סרט חזק שראיתי לאחרונה ולצערי הרבה לא מצליחה בשום אופן להזכר בפרטים.

למעלה