שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
../images/Emo27.gif שרשור חיובי ../images/Emo37.gif

[פינתי החדשה
] כתבו את כל הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע- ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- יומטוב

lollipop1

New member
hooo me!!!

ראשון- כל השכבה נוסעת לטיול שנתי ולי אין כח אז נשארת בבית! (שכבה של חננות בעע) שני- עדיין בבית! שלישי- עדיין בבית :) רביעי- החיים דבש... עדיין בית! חמישי- יומולדת לחברה שישי- שיעור גיטרה ראשון והווווו שבת- חופש מהשבוע ה"קשה" ו"עמוס בלימודים" שהיה לי :) אהבתי ת'שרשור!

vered131

New member
השבוע..

ראשון- אמ.. צריכים להודיע לי על שיעור גיטרה שלי :)
שני- פאקינג מבחן באנגלית.
שלישי- צופים.. פעולה נחמדה תיהיה לנו. רביעי- אמ.. נראה לי סתם יום רגיל. חמישי- כנ"ל. שישי- צופים.. ובטח בערב יציאה. שבת- חופשש מהלימודים!
שבוע טוב שיהיה לכם

DesertRose7

New member
חרא שבוע!

ראשון- 2 ישיבות וללמוד למתמטיקה - רע! שני- מבחן במתמטיקה ועוד ישיבה וגם ללמוד לביולוגיה - רע!! שלישי- ביוטופ ופעולה - מעודד.. אבל גם צריך ללמוד לביולוגיה - רע!! רביעי-מבחן בביולוגיה וללמוד סוף סוך לתיאוריה - רע!! חמישי- ללמוד עוד שישי-ועוד קצת אבל לא לשכוח לישון.. שבת- לישון הרבהההההההההה אני לא אוהבת את השוע הזה

sarahhh

New member
אני

ראשון-יום משעמם בבצפר שני-בר מיצווה לבן דוד שלישי-עוד יום משעמם בבצפר רביעי-כניראה יום עיון בבצפר אז חופש חמישי-עוד יום משעמם שישי-שוב יום משעמם שבת-לישששששששששון

Humm Noa

New member
שלי:)

ראשון-אממממ בוחן במדעים - זה דבר טוב כי אני אוהבת את הנושא הזה והוא ממש קל:) ושיעור גיטרה
וימאות בבצפר במקום צרפתית וערבית:) אני אוהבת את יום ראשון שני-קורס עיצוב ואני מסיימת ב12 בצפר:) שלישי-כלום רביעי-כלום חמישי-אני מסיימת ב12:) שישי- אני מסיימת ב12:) ואפשר ללכת לישון מאוחר:) שבת-אפשר לקום מאוחר:)

Humm Noa

New member
בכייף:)

הא ושחכתי לכתוב ביום שני - מבחני קבלה למגמת מוזיקה:)

cami love benja

New member
השבוע שלי =]

ראשון- בבית חולה
שני- או שאני אמשיך להיות חולה..או שאני אלך לבצפר למבחןבהיסטוריה
שלישי- שומדבר מיוחד.. רביעי- בוחן באנגלית חמישי- מבחן באנגלית שישי- היום הכי קצר בשבוע
שבת- חופש..והיום הכי משעמם
ויומטוב גם לך

Rowdy Girl

New member
שלי

ראשון- שיעור גיטרה עם המורה שאני אוהבת סופסוףףף
שני- חרא יוםםם מבחן במתמטיקה
פוייי שלישי- אני מדפיסה תמונות של באסטד ומקפליי על סווטשרים לחורף
[לא אני בעצמי.. אני הולכת לחנות..] רביעי- יש ראש1 ^________^ חמישי- יום רגיל.... שישי- מבחן באנגלית
ויכול להיות שלולי באההההההההההה ווהוווו שבת- אפשר לישון^________^ גאדדדדדדדדדדדדד איזה מבול התחיל פתאום!! גם בדרך הביתה תקף אותי ואת חברה שלי גשםםםםם היא צעקה עליי כל הדרך למה לא נתתי לה לנסוע באוטובוס חיחיחי

למעלה