שרשור שאלות!

Buba88

New member
היי

חדשה בפורום אז קודם כל היי... קוראים לי אודליה.. שאלה: יש/תהיה לסדרה עונה רביעית?

הדסוששש

New member
לא מזמן

מישהי פתץחה הודעה בפורום והיה בה קישור. באתר היה כתובות כל הסדרות שלא ימשיכו לעוד עונה, ואאחת מהם היתה חלום אמריקאי =/ בוא נקווה שתהיה עוד עונה (הלוואייי) את יכולה לחפש את ההודעה הזאת בדפים הקודמים בפורום

נועה167

New member
נצל"ש- שאלה

אמ איך קוראים לפרקים ששודרו בשלושה שבועות האחרונים? וגםםם אני מחפשת תמונה של השחקן שמשחק את כריס.. אם למישו יש אז שימו פה בבקשה :)

הדסוששש

New member
../images/Emo27.gif שרשור שאלות! ../images/Emo37.gif

בגלל שכל שניה נפתח נושא על שאלה כזו או אחרת, ויורדות הודעות חשובות אז תשרשרו את כל השאלות שלכם לפה ;)

ShOmBizA

New member
../images/Emo79.gif תעזרו לייי!!! ../images/Emo79.gif

מי שיודע איך קוראים לשיר פתיחה של העונה השלישית שיגיד לי דחוףףףףף! זה השיר הכי יפה בעולם!!!

A N I g M A

New member
קשה לעשות חיפוש?:/

שם השיר: Our Generation מבצע: emerson hart, יש גם גרסא של Tonic.

הדסוששש

New member
נצל"ש- שמעו משו מצחיק

יש לי את המורה לאנגלית הכי חמודה בעולם.. היא קצת מבוגרת והיא ממש ממש מצחיקה היא כזה כמו חברה שלנו למשל היום הכיתה שלנו היתה תפוסה כי עשו שם מבחן אז היא כזה "מה הבעיה? נעשה שיעור בחצר!" היא נתנה לכל קבוצה 5 דקות להעלות רעיון לבדר את שאר הכיתה.. היה ממש מצחיק ואז ישבנו וחשבנו איתה איזה מחזמר אפשר להעלות בבצפר שנה הבאה... קיצר אני וחברה שלי באנו אליה, ובגלל שחשבנו שהיא היתה ילדה בשנות השישים והיא מארה"ב אז נספר לה על חלום אמריקאי ונציע לה לראות בסוף הסתבר שהיא גם רואה את זה חחח והיא אמרה לנו שהיא חולה על הסדרה ועל השירים, ושאין פרק שהיא לא בוכה ואז כשסיפרתי לה מה הולך להיות בשבוע הבא היא מזה שמחה וזה חחחחח קיצר בידור...

למעלה