שרשור שקילות יום א'
ח ח ב י New member 27/11/05 #2 סוף סוף הגעתי למשקל שלפני ההריון הבוקר 79.6 ק"ג. החזרתי אחר כבוד את טבעות הארוסין והנישואין. קשה להתרגל אחרי 7 חודשים בלי כלום על האצבעות...
סוף סוף הגעתי למשקל שלפני ההריון הבוקר 79.6 ק"ג. החזרתי אחר כבוד את טבעות הארוסין והנישואין. קשה להתרגל אחרי 7 חודשים בלי כלום על האצבעות...
Y yulink New member 28/11/05 #9 מצטרפת כמעט שלושה חודשים אחרי הלידה עם הרבה עודפים, סוף סוף יש משקל בבית, אחרי הלידה הייתי 78 היום אני 76 ויש עוד 10 למשקל שלפני ההריון בהצלחה לכולנו
מצטרפת כמעט שלושה חודשים אחרי הלידה עם הרבה עודפים, סוף סוף יש משקל בבית, אחרי הלידה הייתי 78 היום אני 76 ויש עוד 10 למשקל שלפני ההריון בהצלחה לכולנו
1 1טלינה New member 29/11/05 #12 אני אתכן שבוע - ירדתי 1.8 ק"ג והדרך עודנה ארוכה (להזכירכן כ-30 ק"ג עודפים).
א אורלי14 New member 2/12/05 #16 כל הכבוד לך!!!!!!!! וואו!!! ממש מגיע לך צל"ש!!! תמשיכי ככה, אל תתפתי לשטויות, ואל תתאכזבי כאשר המשקל ייתקע. זה קורה. מה את עושה כדי לרזות? שתפי אותנו קצת. וואו!!!! גאות בך מאוד!!!
כל הכבוד לך!!!!!!!! וואו!!! ממש מגיע לך צל"ש!!! תמשיכי ככה, אל תתפתי לשטויות, ואל תתאכזבי כאשר המשקל ייתקע. זה קורה. מה את עושה כדי לרזות? שתפי אותנו קצת. וואו!!!! גאות בך מאוד!!!