תחרות שירי תשובה ליפתי

../images/Emo27.gifתחרות שירי תשובה ליפתי../images/Emo37.gif

מה דעתכם ? יאלה נראה אם השרשור הזה יחזיק.. קחו שיר כלשהו של יפתי ותכתבו לו שיר תשובה.... לי כבר יש רעיון..אעלה את שיר התשובה שלי אם השרשור יחזיק ולא רק אני אכתוב...

MANY MEN

New member
זה גרוע אבל חובבני ארוך וזלא תשובה

תראי . אני יודע מה קרה בינינו , ולכן כתבתי עלינו-שיר , אני יושב בחדר ומחזיק לי איזה ספר , מסתכל לך בעיניים ואת ישר שואלת , והרעש הזה שמפריע לאהבה שפעם פעמה , אני חושב שאני יודע מה קרה , פזמון : אז למה לשתוק , תמיד אפשר עוד לצחוק , ועם זה נגיע רחוק , אני כאן , ונדבר על הכל , כי איתך אני יכול , ואת תראי שהלילה כבר עבר , כי כשלא רוצים באמת , אפשר להרגיש כמו מת , ואת תראי שהזמן שלך כבר עבר , יה , אני לא בקטע של לריב , רק יותר להקשיב , נכון ששנינו אוהבים תמיד , ונהיה גם בעתיד , יש לי בשבילך במשחק הזה איזשהו תפקיד , אבל תביטי ללב , ותביני כמה אני אוהב , ורק עלייך חושב , לא מרים ידיים אבל מביט לשמיים , אמרנו שזה אני ואת מול העולם , עכשיו אני לבד נלחם מול כולם , אנלא מוכן להתבלבל כשאת אותי משקרת , אבל מצד שני לא יחליף אותך באף אחת אחרת , פזמון : אז למה לשתוק , תמיד אפשר עוד לצחוק , ועם זה עוד נגיע רחוק , ונדבר על הכל , כי איתך אני יכול , ואת תראי שהלילה כבר עבר , כי כשלא רוצים באמת , אפשר להרגיש כמו מת , ואת תראי שזה לא מה שהיה , וכו וכו , נו איך אני ?

שיר תשובה!!חח חזק מה שכתבתי..כנסו

חח מצחיק ויפהה נכון? תראה..אני יודעת מה קרה בינינו אבל בכל זאת כתבת לי שיר. אתה יושב בחדר השעה בכלל לא מאוחרת לא מסתכל לי בעיניים לא יודע מה אני חושבת והשקט הזה לא משתלט על אהבה שאף פם לא פמה רוצה לדת מה קרה? אמרת למה לבכות ושאולי אפשר לנסות לא רוצה לנגב את הדמות אתה בכלל לא פה לא רוצה לדבר על הכל כי הזמן לא יעצור ולא אראה שהלילה יבור. אבל אם רוצים באמת אפשר באמת לתת אבל לא נראה שהלילה יבור. אמרת לא רוצה לריב אז בואי נדבר שנראה מה קורה בינינו ולא נוותר נכון ששנינו כועסים וקל לזרוק הכל לפח. אז שלום יפתח אנחנו סוגרים כמו קשר לא יוצלח אם אביט פנימה ללב אראה אותך כועס מבפנים, ולא שווה להלחם בשדים. אנחנו לא נכנעים? אבל אני מוכנה לוותר כי אני לא אהיה פה כשהכל יגמר אמרת שזה אני ואתה מול הולם ואני מוכנה להשאיר אותך לבד מול כולם אני לא רוצה שתתנצל כי איני רוצה לסלוח ואל תזכור כי אני לא רוצה לשכוח אמרת למה לבכות ושאולי אפשר לנסות לא רוצה לנגב את הדמות אתה בכלל לא פה לא רוצה לדבר על הכל כי הזמן לא יעצור ולא אראה שהלילה יבור. אבל אם רוצים באמת אפשר באמת לתת אבל לא נראה שהלילה יעבור. חשבת הרבה על מה אתה רוצה להגיד לי? אבל בסופו של דבר יודעת שאתה לא מתגעגע אמרת למה לבכות שנגמר אותם הדמעות על הכר תביני עוד לא מאוחר הלילה...

almi14

New member
חחח לא נורא זה עדיין יפה...

ד"א זאת רז חח אין לי כוח להיכנס לשלי אז זה מאצל אחותי

אוקיי... זה שלי. לא לקטול!

עוד בוקר בא, הכל אותו דבר שוב רבים, זה אף פעם לא נגמר אתה הורס, ושוב אני בוכה אתה הולך, ואז אני שמחה אז זה התחיל טוב, ופתאום נגמר כי באמת נמאס לי מאותו דבר אני אותו דבר כמוך עם כל הצרות גם בבוץ אבל רק פחות תלונות ואם הייתי רוצה תאמין לי שהייתי יודעת לדחוף עד הסוף למה למשוך אם כבר מזמן לא טוב? יש לי הרגשה שממש בזמן הקרוב אפגוש מישהו אחר ואדע לאהוב ואתה הולך הלילה לא נשאר לדעת מה קרה תגיד לי איך זה שהכל פתאום נגמר בחזרה? והכל בכחול פתאום מעלי עפה רחוק, לא יכולה להגיע אלייך אז לא יכולה להגיע אלייך ולא בטוחה שרוצה עכשיו זה כבר לא משנה היה טוב ויפה עד שהפנת את הגב אמרת שהתחלתי לקחת כמובן מאליו את האהבה שלך, אני לא בוכה בשבילך אני באמת אהבתי רצית אושר לא נגמר, הא שוקולד בוואריה שתי דקות של תהילה ווילה בקיסריה אז הבדיחה היא עלי אתה רצית תהילה אני נתתי את חיי אין עוד סיכוי, אל תטרח לברר תדליק את התנור האוכל בפנים מתקרר אני כותבת לך כדי שתדע שהיה יכול להיות משהו אמיתי אבל אתה לא איתי ואני לא איתך היית מת שאני אבוא להופעות להתראות יפתח... ואתה הולך הלילה ...

למעלה