תכניות לחופש הגדול למישהו יש? D:
מ מילקי ספירלה New member 19/6/07 #1 ../images/Emo27.gifתכניות לחופש הגדול../images/Emo37.gif למישהו יש? D:
C CrazyPenguin New member 19/6/07 #2 מממ../images/Emo191.gif ת"א ,מחשב , לישון, לאכול, מחשב, ת"א, מחשב, לאכול, לישון, לישון, לישון, מחשב, מחשב, לאוכל, ת"א ,לישון X6
מממ../images/Emo191.gif ת"א ,מחשב , לישון, לאכול, מחשב, ת"א, מחשב, לאכול, לישון, לישון, לישון, מחשב, מחשב, לאוכל, ת"א ,לישון X6
מ מילקי ספירלה New member 19/6/07 #3 שלי לישון אילת חו"ל חברים הרבה ים הרבה בריכה הרבה ת"א ולנצל כל רגע זהו בנתיים
ס סיכותנעוצות על הלב New member 19/6/07 #4 קורס מש"צים. ../images/Emo71.gif [ליאל ימעפן);] וחוצמזה ת"א,בריכה[והרבה,אני נהיית לבנהה!!1],ים,מפגש ישרא והרבה שינה.
קורס מש"צים. ../images/Emo71.gif [ליאל ימעפן);] וחוצמזה ת"א,בריכה[והרבה,אני נהיית לבנהה!!1],ים,מפגש ישרא והרבה שינה.
ק קרלו שiניל New member 20/6/07 #5 שלי לישון הרבה לים הרבה לת"א אוסטריה אולי עבודה חברים קליפים סטילס אפל [ ] ובעיקר לנסות לנצל כל רגע
S Sorrow In My Soul New member 1/7/07 #7 טוב, אנסה בריכהבריכהבריכה, דה מפגש ישרא קצת ים חברים. ככ הרבה עד שאני כבר לא אסבול אותם לישון כל החופש מצידי זהו. חופש מעפן.
טוב, אנסה בריכהבריכהבריכה, דה מפגש ישרא קצת ים חברים. ככ הרבה עד שאני כבר לא אסבול אותם לישון כל החופש מצידי זהו. חופש מעפן.